Del 8 - "Er du i live?!"

102 5 0
                                    

-Hei mamma.

-Hei Andrine, hvordan var det den første dagen?

-Det var greit, litt drama og sånt, men det er typisk, svarer jeg.

-Haha, tenåringer as. Men du, jeg må på et møte nå, så du er alene hjemme hele kvelden. Jeg kommer hjem ganske sent i dag. Felix er hos noen av vennene sine, så ja, sier mamma.

-Okei, glad i deg.

-Glad i deg også.

Mamma drar ut av huset, og jeg er nå alene hjemme. 

Alene? Ingen andre søsken? Vel, det er en lang historie, men skal prøve å forklare kort.

Storesøsteren min (Mona) og jeg var på vei til Liseberg i sommer. Vi var alene, fordi de andre ikke hadde tid (Vi hadde reist dit tidligere også, sammen). På veien stoppet vi ved en bensinstasjon. Der skulle vi kjøpe noe å spise. Etter det, begynte Mona å kjøre videre. Jeg merket at hun følte seg dårlig eller noe, så hun stoppet bilen på siden av veien. Vi ble sittende i bilen. Plutselig så jeg fra speilet at en bil kom i full fart mot oss. Vi begge ble ganske alvorlig skadet, men Mona hadde mye værre skader enn meg. Hun døde i sykehuset, i armene mine. Mamma, pappa og Felix kom senere, siden det var en lang vei til sykehuset vi var i, omtrent 3 timer. Etter dette dødsfallet har jeg hatt problemer med depresjon. Det som plutselig kan skje med meg, er at jeg blir helt deppa og enten løper bort fra et sted eller begynner å gråte.

Jeg går i rommet for å legge fra meg sekken min. Etter det, går jeg til kjøkkenet og finner meg noe å spise. Jeg finner mat fra McDonalds som ligger på kjøkkenbenken. Det er en lapp som henger på posen.

Håper du hadde en fin dag på skolen i dag. Siden du, for første gang, har byttet skole, bestemte jeg meg for å kjøpe litt mat til deg. Kjøpte favoritten din. Men ja, er borte ut kvelden, er ikke hjemme før sent. Ta vare, glad i deg.

-Felix :)

Har ikke jeg verdens beste storebror? Han har kjøpt mat til meg, og det også min favoritt; Chicken McNuggets! Jeg så i posen at det også var mocca frappe inni. Jeg er så glad i broren min, hva skulle jeg gjort jeg uten han?

Jeg setter meg i stua med maten som Felix kjøpte. Jeg åpner mobilen, jeg ser at Jesper har spammet meg med snaps. 

''Hjemme?😊'', ''Svar, ikke la meg vente 😙'', ''Er du i live?!'', ''Går det bra med deg?🙄'' osv.

Han er en søt fyr, tenker jeg.

Jeg bestemte meg for å chatte med Jesper. Når jeg skulle til å skrive noe, får jeg en snap fra Olivia.





Den Nye JentaWhere stories live. Discover now