Špeciál

114 8 1
                                    

Po 4 mesiacoch
Jedno slovo.. Vianoce.. Yui sa dala do kopy s Reijim. No a ja.. Čo dodať ja som s Ayatom.. Asi chcete vedieť čo sa stalo... No..
Pred 1 mesiacom
Ikuno
Dovolila som mu niečo čo je mi drahé.. Svoje panenstvo.. A on odišiel nenechal mi nič.. Zobudila som sa ráno sama.. Mala som vedieť že ma chce len využiť.. Hneď som sa poobliekala a s plačom som utekala do svojej izby.. Cestou som stretla aj Laita ale ignorovala som ho a zavrela som sa do izby..
Asi po hodine som sa ukludnila a povedala som si.. On je sviňa tak ja teda budem ešte väčšia.
................................................................
Prítomnosť
A tak sa aj stalo Ayata som začala ignorovať a so mňa sa stala sviňa.. Lenže už dva týždne mi je zle.. Zvraciam a mám strašne chute.. Najprv som si myslela že som niečo zle ziedla ale keď to pokračovalo stále tak som sa rozhodla si kúpiť tehotenský test.. Yui o tom vedela boli sme v tedy spolu keď som si išla kúpiť.. Keď sme prišli domov tak som utekala hneď do kúpeľne si ho spraviť.. Pozitívny.. Som tehotná.. Bola som už aj pri doktorke..a ta mi to len potvrdila.. A kedže sú tie Vianoce tak to chcem dnes všetkým oznámiť.. S Yui chystáme kapra so šalátom.. Stromček zdobia už chlapci..
Po hodine aj pól
Konečne.. Sme hotové.. Ide sa konečne jesť.. Prišli sme všetci ku stolu a nabrali si jesť.. Popriali sme si dobrú chuť.. Jedlo všetkým chutilo za čo sme my z Yui pyšné.. Tak a idu na rad darčeky.. Yui ma popostrčila k ním.. ,, Ja chcela by som Vám niečo oznámiť.."povedala som potichu.. Oni mi len ukázali pohľadmi že mám pokračovať.. Nadýchla som sa a vydýchla..,, Ja som tehotná"vychŕlila som zo seba.. Ayato sa zamračil a začal po mne hulákať že koho to je..,, Ayato je to tvoje. S kým by som mohla len spať keď som bola iba tu večne zavretá.. Jedine s tebou som spala!!" Povedala som už mierne naštvaná.. A pokračovala som ďalej.,, Ak mi neveríš pôjdeme na test otcovstva" zahundrala som.. On len prikývol.. Ostatný sa konečne prebrali a začali mi gratulovať.. Keď už som chcela ísť spať tak ma niekto chytil za ruky a otočil ma. Bol to Ayato. Ani som nestilhla protestovať a už prilepil svoje pery na moje.. Nechcela som podľahnúť ale nakoniec som predsa len podľahla.. Srdcu sa rozkázať nedá.. Začal ma hladiť po prsiach a aj po tvári.. Otrhla som sa od neho..,, Toto nemôžme robiť. Som tehotná nezabudni" pokarhala som ho.. On sa len uškrnul a pobozkal ma späť..

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Hullo hullo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hullo hullo..
Tak tu je ďalšia časť.. Už sa blížime ku koncu príbehu.. A chcem Vám poďakovať za 526 pozretí a 109 vote..
Takže vážne Ďakujem Ďakujem za pozretia a vote na tejto knižke.. Som Vám veľmi vďačná.. Do konca príbehu už len niekoľko časti.. Takže zatiaľ..
Vaša Iku-san

Sestra Komori YuiWhere stories live. Discover now