7.časť

141 15 1
                                    

Ikuno
Uf nieje to Yui. Naštastie to je len sestrička čo mala prísť ku mne. Ale kto ju zabil? Išla som dole schodmi keď som pocula kroky blížiace sa ku mne. Rýchlo som sa skryla do tieňa a čakala kto stadiaľ vide. Bol to nijaký chlapec čierne vlasy a modré oci bol tak zamýšľaný ze si ma nevšimol a ešte v rýchlosti som si všimla ze ma krvavé ruky. Žeby zavraždil sestričku ale to nieje možné. Vyzerá tak nevinne ani som si nevšimla a u ucha mi nieco zašepkalo ale to som si už nepamätala.

Laito
Kde mrška?? Neviem ju nájsť idem do jej izby keď zrazu zacítil krv idem po ceste a nájdem tam krvavú škvrnu a je cítiť za Ikuno. To znamená ze ju nieco praštilo a unieslo( Laito detektív?? To sa ešte nestalo).

Neznámi
Jej vôňa je taká dobrá najradšej by som ju vysal ale musím ju odovzdať Richterovi. Musím. Viete prečo?? Nevie žiť bez krvi a táto je vzácna je len jedna na svete a ja som ju našiel. Nude veľká odmena.

Richter
Počul som buchnutie dverí a nádherný pach krvi. Bola nádherná. Niesol mi ju keď dal jej dole vrece z hlavy a nemohol  som uveriť kto to je. Však to je moja....

Sestra Komori YuiWhere stories live. Discover now