9.časť

128 15 1
                                    

Boli tam psy??! Bolo mi do smiechu lenže keď sa na mna otočili rozbehli sa za mnou. A mne už vari do smiechu nebolo začala som utekať a zároveň kričať o pomoc. Zrazu Richter zavelil ,, Anton,Sia dosť! Okamžite na miesto! Čo nepoznáte vašu kamarátku z dectva?" Cela prekvapená som pozerala psov ako pomalí kráčajú k svojim pelechom. Bolo to strašne komicke☺️. Zrazu som pocítila strašnú únavu ani som nestihla nič povedať a zahmlelo sa mi pred očami. Padala som k zemi myslela som si ze spadnem na zem ale cítila som ako ma niekto chytil do náručia potom som už oficiálne odpadla.

Ayato
Kde Ikuno!! Neni tu a Yui už nevládze jej krv nám už prestáva chutiť potrebujeme inú krv. Keď zrazu sa rozleteli dvere a tam stal muž a začal kričať na cely dom ,, Kde je moja dcéra Ikuno?!"chcel som nieco povedať keď zrazu sa otočil a rozbehol sa do lesa. Na čo tam ide však tam nič nieje. Neriešil som to a zavrel som dvere. 

Ikuno

Po 2 hodinách
Zobudila som sa na rachot z dola. Strašne ma bolela hlava vôbec si nepamätám. Posledné si pamätám ze som bola s otcom čo sa stalo?? Pýtala som sa sama seba aj keď som vedela ze na to odpoved nemám. Otvorila som dvere a išla som preskúmať prostredie kde sa nachádzam bolo mi povedomé ale neviem kde som to videla. Ako som schadzala som pocula zas rachot. Otvorila som dvere skadial to išlo a videla som tam psov ako sa snažia si zobrať jedlo. Iba som sa pousmiala a išla som im ho zobrať. Ako som vysťahovala som pocula ľadový hlas bol to....

Sestra Komori YuiWhere stories live. Discover now