Špeciál 2

160 18 5
                                    

O 8 dní
Už je tu Silvester. Moc teším keď bude polnoc a pôjdeme to osláviť. Ako som prišla v tedy domov ako si spomínate sa všetko od základov zmenilo. Začali sa o mna strašne starať a mne to už vadí. Ale nechcem aby boli na mna nahnevaní keď im to poviem. Preto som sa rozhodla dnes navštíviť bratov Mukami sú moji priatelia od nepamäti. Teraz všetci spia tak zavolala som si limuzínu a išla som do autá.

O 6 hodín
,, Slečna už sme tu"zobudil ma vodič. Vystúpila som a zároveň poďakovala.
Išla som zaklopať do sídla keď sa zrazu otvorili dvere. Úplne prekvapená som ostala stať ale zrazu ma nieco alebo lepšie povedané niekto zatiahol dnu. Ani som sa nestihla nazdať a už sa mi niekto do krku zahryzol. Pil/la už 15 minút a už sa mi zatvárali oci a ten alebo ta dotyčná osoba ma pustila a povedala ,, Yui máš dobrú ako vždy krv"s posledných síl som povedala,, Ja niesom Yui" a odpadla som posledné si pamätám ze povedal ,, Ikuno si to ty?"

Ruki
Počul som buchnutie dverí a pach krvi Yui priblížil som sa a zakusol sa jej do krku. Keď som ju pustil zašepkala ,, Ja niesom Yui." Hneď mi to došlo ,, Ikuno si to ty?" Nič nepovedala lebo odpadla.
Zobral som ju teda do hosťovskej izby. Išiel som za bratmi a povedal,, Je tu Ikuno ale teraz akurát spi." Všetci traja sa na mna prekvapené pozerali a zmizli do jej izby

Yui
Hľadám Ikuno všade ale neviem ju nájsť pýtala som sa všetkých ale nikdo nevie kde je.

Ayato
Yui sa nás pýtala ze kde je ale nemohol som povedať kde je inakšie by sa zbláznila

O 1 mesiac
Ikuno
Už je to mesiac čo som pri bratoch Mukami. Ale už sa musím vrátiť domov je to tu super ale už to nieje ono. Akurát si balím kufre a už idem domov. Keď som prišla pred bránu bolo mi do plači zbadala som tam Ayata ako sa bozkáva s mojou sestrou to už bolo na mna moc. Otočila som sa a bežala cez ulicu no nieco do mna buchlo a už si viac nepamätám....

...........---------...............------......------...
Nestíham teraz písať preto kratšia časť ale oplatím Vám to určite

Sestra Komori YuiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin