Ara bölüm

5.4K 160 2
                                    

Ben ne yapmıştım itiraf mı etmiştim! Lanet olsun! Nasıl yaptım bilmiyorum ama sıçtığımın resmidir! Ben ondan kaçarken, o asla bırakmaz peşimizi. Haklı olarak tabii, onun yerinden olsam bende bırakmazdım. "Neden?Neden kaçıyosun o zaman?" "Ediz baban bizim birlikteliğimizi istemezken... Lanet  olsun bizi rahat bırakırmıydı sanıyorsun, baksana Meltem diye birini takmış şimdide peşine!" bir şey diyemedi ben de diyemezdim. "Bebeğime, canıma zarar verir! Kusura bakma ama babandan her şeyi beklerim!" Haksızmıyım? HAYIR! Ben o adamdan her şeyi beklerim... Ediz hiçbir şey demeden evden çıktı! Nasıl yani kızmışmıydı!? Haklı olan benken çekip gitmişti. Ediz'in kapıyı sert kapatması nedeniyle oğlum tekrardan ağlamaya başladı. Tabii bu aptalın, oğlunun ne kadar zor uyuduğu hakkında bir fikri yoktu!
-Ediz-
Haklıydı belki ama o da benim babamdı! Ne yaparsa yapsın babam! Nasıl o kendi babasına kıyamadıysa zamanında, bende kendi babama kıyamam! Kendimi evden attığımda hala şoktaydım. Benim oğlumdu, benim parçamdı o. Heberim olsa bulmazmıydım kadınımı, yanında olmazmıydım ikisininde! Ama hiçbir şeyden haberim yoktu! Sevdiğim kadın oğlumu benden sakaldı! Gerçi o da haklı bir yerde. Ben hiç çocuk konusunu onunla konuşmadım, belki de benim çocuk istemediğimi sanıyor bu yüzden hamileliğini bana söylemedi!!!!
Eve adım atar atmaz biri boynuma atladı. Hayır Meltem değildi. Esin'di. O da Afrika'ya gitmişti iki aylığına dönmüş demek ki! "Abimmm.... Nasılsın? " " berbat!" "neden?" "gel ilk önce oturalım şöyle" diyerek koltuğa çektim onu! Belli etmese de severdi Umut'u... " Şimdi ne olduğunu söyler misin?" "bir yiğenin var!" "inanmıyorum Meltem sürtüğüyle mi oldun?!" fazla kızmıştı dedim size sever Umut'u diye! "ha- hayır! Umut'tan dü-dünya tatlısı bir aslan parçası!" "a-abi sen ci-ciddi misin?!" kafamı sallayıp onay verdim. "Bi-bir saniye Umut burda mı?" "evet" "ben yiğenimi görmeye gidiyorum!" dediği gibi çıktı...
Ben seni çok seviyorum be Umut!
Anlıycaksın sende anlıycaksın bunu!

KOMŞUM=ZORAKİ EŞİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin