Havuz....

9.6K 203 2
                                    

Genç kız uyandığında kasıklarındaki ağrı onu öldürüyordu. Bir zaman sonra dayanamayıp ağlamaya başladı, gözyaşları yavaş yavaş yanağından süzülürken uyandı Ediz. Uyandığında gülümüyo olsada bir anda soldu gülümsemesi "bebeğim yi misin?...... pişman mısın yoksa?!" "ha-hayır -hıçkırık- sadece canım yanıyo!" Ediz rahatlamıştı çünkü pişman olmasından korkmuştu. Ediz bir süre 'ne yapabilirm?' diye düşündü ve aklına gelen fikirle Umut'u kucağına aldı. Küveti ılık suyla doldurup Umut'u ve kendini suya bıraktı. "Ediz?" "efendim" "pişman olsaydım üzülürmüydün?" Ediz usulca kafasını salladı "o zaman mutlu ol çünkü pişman falan değilim hatta mutluyum artık senin kadın oldum" Ediz kadınından(!) böyle sözler beklemediği için şaşkındı, fakat mutluydu da! 

İkiside suyun altında biraz yaramazlık yapsalarda sağlıklı sıhatli çıkmışlardı ordan "Ediz......yani aşkım ben acıktım" "tamam ben hazırlarım sen giyin kahvaltıdan sonra havuza gideriz malum kışdayız" "zaten kışın ortasında ne diye Antalya'ya geldiysek Uludağ'a gitseydik" "bilmem ben severim burayı" "hım tabii mübarek kızlarda bir boy bir fizik var......" "ama bu beden sana ait" "bu ne ya eski türk filmlerindeki gibi Kadir İnanır" "uf çok konuştun sanki" "öyle mi? o zaman git fazla konuşmayan birini bul!" diyerek Ediz'i odanın dışına attı ve kapıyı da suratına kapadı. 

Güzel kahvaltıdan sonra havuza gelmişlerdi, fakat Umut için bir sorun vardı ki tüm kızlar ona ait olana bakıyordu. "Ediz gitsek mi hiç yüzecek havamda değilim" Ediz anlamıştı olayı o yüzden hiçbir şey demeden kızın dudağına masum bir öpücük bıraktı. "Oldu mu?" "oldu!!!" kız sinir olmuştu sırf o kızlar görsün diye dudaklarını değidirmiş ve çekmişti oysaki kız uzun bir öpücük bekliyordu. şezlonglara yerleşirken yanalrına bir kız gelmişti ki bu Umut'un sinirlerini bozmaya yetmişti. "Pardon bizim şezlongumuz açılmıyo da yardım edermisiniz?" Umut cevap beklermişcesine Ediz'e baktı. Ediz'in cevabı zaten belliydi ama karısına bir oyun oynayabilridi. Gözü Umut'a kaydığında bu fikirden hemen vazgeçti, çünkü şuan bile öldürebilirdi Ediz'i.... "Neden ben bu kadar adam varken?" Umut rahatlamıştı, çünkü korkmuştu Ediz'in cevabından "bilmem bana güçlü gibi geldiniz" "bakın şurdaki -kilolu bir adam gösterir- adamda size yardımcı olabilir" genç sürtük burdan bir şey çıkaramayacağını anlayınca ayrıldı o ortamdan. "Teşekkür ederim" "ne için?" "beni sevdiğin için" "önemli değil" "dalga geçme ciddiyim... yani babam bile bana saygı duymazken sen duydun" "nasıl yani?" "hani biz yeni tanıştığımızda ben saksı devirip bağırmıştım sonra sen beni evine götürmüştün ya" "eeee?" "o gece ben babamla bir sürtüğü aynı yatakta alt alta üst üste gördüm" "ııyyyykk neyse bebeğim önemli değil ben seni seviyorum ve yanındayım" "seni seviyorum"

-Yarım Saat Sonra-

"Aşkım suya girelim mi?" "olur" ikiside temkinli adımlarla havuza gidiyordu sebebi yerler ıslaktı ve onların düşmek gibi bir niyetleri yoktu. "Edi....." kızcağız sözünü btiremeden kendini suda buldu. Suyun yüzüne çıktığında Ediz'in orda olamadığını gördü. Etrafına bakınırken biri onu bacapından suyun altına çekti ki bunun kim olduğunu anlamak zor değil.. kız da bunu fırsat bilerek sevdiği adamın dudaklarına yapıştı.....

İkiside mutluydu belki ama biliyorlardı bu mutluluk pek uzun sürmeyecekti........

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :*

KOMŞUM=ZORAKİ EŞİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin