Gidemez!

10.2K 308 3
                                    

Lanet girsin "onu sevip sevmemem önemli mi? sonuç olarak evleniyorum" "ama isteyerek değil!" "Burhan yeter gerçekten yeter! Defol!!"  "çok güzel gidicem ama dediğim gibi tekrar gelicem sevdiğim" sevdiğim ne ya iyice Türk filmine bağladık "Ediz... iyi misin?"

-Yazar'dan-

Telaşla yanına koştu genç kız "hey tamam sakin ol"  nefes nefese konuşuyordu. Sanırım karnına atılan tekme fazla ağır kelmişti. "özür dilerim...yani ben" Ediz parmağını gebç kızın dudaklarına götürdü ve "hiçbir şey senin suçun değil, bak tamam zorla evleniyoruz ama.. yani sende zorla evlendiriliyorsun... bence birbirimizi tanıyalım kabul etmemiz lazım zamanı gelince boşanırız...............olamaz mı?"  Üzülüyordu genç kız fakat  Ediz haklıydı birbirimizi tanırsak daha iyi anlaşırdık! "tamam ama ilk önce seni hastaneye götürelim" "aa hayır ben iyiyim sorun yok" diyerek ayağa kalktı Ediz sevmişti bu oyunu, eğleniyordu en azından! 

-20:19- 

"kızlar yok mu?" "hayır yani Melisa'nın kardeşinde kalıyolarmış.................aa Ediz sen buraya geldin ama Esin?" "onu boşver" "peki" diyerek mutfağa gitti genc kız müstakbel kocasına yemek hazırlıycaktı. Yani doktor iyi beslenmeli demişti. Bu yüzden güzel bir mercimek çorbası, sebzeli tavuk ve küçük çikolatalı toplar.... "ovv burası harika kokuyor!" "ah biliyorum" "şımarık" birbirleriyle şakalaşarak yemek yaptılar sağolsun Ediz beyde yardımcı olmuştu. Çikolatalı topların çikolatasını hem yere hem de topların üzerine dökerek "aferin Ediz" "napıyım kolum ağrıdı, ağır bu tencere" "ya o...o zaman" hiçbir şey diyemeden içeri geçti kız bir şey diyemedi genç kocasıan "Ediiiiiiiiğğğzzzz"  (nasıl bağırıyo ama ehehehee) "ne?" "Esin geldi. Bak istersen" genç kız yüzü asık bir şekilde geçti mutfağa, genç adam da üzülmüştü haline genç karısının "ne  var kardeşim?!" "abi korkuyorum ben ya tamam has güzel geldin karının yanına ama bende evde tekim" "Esin Ahmet'i ara" "senin nefret ettiğin sevgilimi mi?" "ben ondan nefret etmiyorum sadece.. ah bilmiyorum sanırım seni fazla seviyo benden fazla korumacı" "hey sakin ol koca adam benim ilk aşkım sensin sen benim kahramanımsın" "defol" "gittim bile"  genç adam derin bir nefes aldı ve mutfağa geçti. Fakat sevgili karısı  yoktu. "Ummuuuuuttttt" meraklanmıştı "nerdesin?..... umutt" yoktu ve çocuk hem sinirleniyor hemde üzülüyordu onu kaybedemezdi. Onu kaybederse babasındanda işi kaybederdi.Kendini suçlu hissediyordu. Onun içinde endişeleniyordu. Peki Burhan'ın sorusunu şimdi ona sormak lazımdı. Onu seviyor muydu? Evet demek istiyordu ama diyemezdi. Bu sadece bir oyundu, ona bağlanamazdı. Bunu ne kendine ne de ona yapamazdı. Belki de kendi içinde bunu kabul edebilirdi. "Ben sana aşığım" diye mırıldandı kendi kendine..........  "kimi?" "şeyi" "Esin problem değil amma velakin eğer evlendikten sonra onun görüşürsen ya da onu su yüzüne çıkarırsan senle dost bile olmam! Bilmiş ol!" diyerek arkasını döndü genç adam, ve kendi kendine söylendi. "asla asla asla"  

-Ediz'den-

"hadi yemeğeee" kendime itiraf ettim de noldu? Esin'i tanımıyor!  "umut" "efendim" "Esin benim kardeşim" oh be sonunda söyleyebildim! "anlamadım" "Esin benim kardeşim" "yıkıl karşımdan" "nasıl" "bana yalan söyledin seni kıskanmamı sağladın" hey öyle bir şey yok! "bebeğim hayır yok öyle bir şey" "kes defol burdan" diyerek bana vurmaya başladı. Hayır değişik tarz elleriyle sanırım çelimsiz deniliyor ve bu ellerle bana vurmaya çalışıyor! tamam kabul elleri ağır! "bebeğim sakin olurmusun?" diyerek salona doğru kaçtım. Kaçtım çünkü nerelerime vuruyor! "seni seviyorum anlasana be adam" ups o ne dedi.

-Umut'dan-

Ov hayır hayır ben ne yaptım! sonunda ona vurmayı  kesmiştim ama ellerimi öyle sıkı tutuyordu ki canım yanıyor! "Ediz canım yanıyor!" "sen ne dedin daha demin" "şey....bir şey demedim" "dedin" kafamı olumsuz anlamda salladım ve geri çekildim. "Beni seviyorsun?"  "hayır... aaa sen beni yanlış anladın!"  "hayır anlamadım beni seviyorsun" "ama istemiyorum seni seviyorum ama sevmek istemiyorum lanet olsun sana aşığım ama istemiyorum anla beni......"  "seni anlıyorum aynı durumdayız sana yaptıklarımdan yapıcaklarımdan dolayı özür dilerim affet beni fakat canın yanıcak.................. unutma bende seni seviyorum" diyerek alnımı öptü ve kapıdan çıktı... gitti.. Hayır hayır gidemez her şeyi açıklığa kavuşturmuşken gidemez. Sevdiğim adam gidemez şimdi olmazz!!!! 

KOMŞUM=ZORAKİ EŞİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin