Kapitel tjugotre ♡

714 14 0
                                    

Previously:

''Men vi åker då'' säger Felix och jag mimar 'Ogge' och han nickar.

''Ogge kommer du?'' ropar Felix när vi är ute i hallen.

''Ee aa kommer!'' han kommer bort mot oss han mimar 'tack' och vi ropar hejdå och går ut ut lägenheten. Jag skrattar. Felix och Ogge också. Ja jag tycker synd om dem men ändå, det är så typiskt egentligen.

* Oscars pov*

Jag trodde.. nej jag vet inte vad jag trodde. Visst jag och Omar kom fram till att vi inte skulle låta en tjej komma mellan oss, men att hon bara ett tag efter verkar ha någon annan? Helvete, jag trodde hon gillade mig! Inte den där Carl. Så jävla stelt det är, han verkar inte fatta något blåst idiot. Oscar vad är det med dig? Han har inte gjort dig något. Öö, joo! Han fick Ellen. Jag ser hur Omar biter ihop, hans käkar spänns, han verkar inte veta vart han ska kolla. Och faan för Felix, Hannah och Ogge, att bara lämna sådär. Varför knuffade jag Felix den där dagen? Då hade vi inte träffat dem! Okej så får jag inte tänka, de är våra vänner och Hannah har inte gjort något. Jag skulle träffat Ellen den där dagen vid svampen när Ogge ställde in. Men såklart fegade jag ur.

''Såå..'' säger Ellen och bryter stämningen. Carl står som ett frågetecken. Jag gillar inte att han är yngre än mig men ändå större, tyvär är det inte fett.. Gud vad elak jag är!

''Mm'' mumlar Omar.

Ellens mobil ringer och hon går in på sitt rum.

''Hur är läget? lite stelt va?'' säger Carl och skrattar ett nervöst skratt.

Jag och Omar kollar på varandra. Han ger mig en blick som jag inte kan tyda.

''Emm bra, själv?'' Svarar jag.

''Jo det är grymt, saknat de andra så det är kul att vara här. Jag funderar faktist på att flytta hit sen, efter mitt gap year! Har ni bott här länge?'' Carl pratar ivrigt och går för att sätta sig i soffan jag och Omar följer efter och sätter oss i varsin fåtölj. Stackarn...

''Nä jag bor egentligen i Göteborg, men aa'' Omar försöker sig på ett leende men misslyckas.

''Jaha, Näe jag he alltid bott nere i Småland, med Hannah och Ellen'' han sänker rösten till en viskning ''Har Ellen sagt något om mig under tiden de varit här?''

jag skakar på huvudet ''nä, inget så'' molly kommer fram till mig och hoppar upp i mitt knä. Molly och Wilma är hos Ellen och Hannah eftersom Hannahs farfar inte kan ta han om dem just nu. Jag kliar Molly och hon lägger sig ner.

Det är svårt att tycka illa om honom, hade han inte tagit Ellen skulle jag faktist kunna gilla honom men nu vill jag bara slå till honom.

''Hallå?'' En killröst hörs från dörren.

''Här inne'' svarar Carl och jag ser hur en tjej och en kille kommer in.

''Hejsan!'' ler tjejen ''Emma'' lägger hon till.

''Tjena, Oscar'' någon verkar trevlig iallafall.

''Omar''

''Simon''

Alla hälsar och Ellen kommer ut. Jag ser hur hon mimar tack till Emma, hon måste ha bett henne komma tillbaka eller något.

Efter ett tag kollar jag på klockan och ser att det är dax för mig och Omar att dra. Jag får ögonkontakt med honom och vi ställer oss upp.

''Vi måste dra men de tar nice att träffa er!'' säger Omar.

Jag nickar mot Simon, han var riktigt sjysst oh han nickar tillbaka.

Allt förändras.. (The Fooo fanfic)Där berättelser lever. Upptäck nu