Săruturi în umbră || Romanian Translation

1K 36 11
                                    

Salutare tuturor, dragi cititori!

E atât de ciudat să scriu din nou pe această poveste după atâta timp. Simt cum mă năpădesc amintirile cu toate clipele petrecute alături de iubitele și urâtele personaje din această carte, nopțile nedormite, petrecute traducând această carte care pentru mine a însemnat nespus, a cărei autoare o stimez cu toată inima pentru toate emoțiile dăruite și pentru șansa de a traduce povestea Isabellei.

Sunt acum aici, scriindu-vă vouă, rebelilor noștri dragi, ca să vă cer o favoare. Dacă până acum ați fost alături Isabellei, dacă v-ați emoționat citind rândurile acestei cărți și v-ați regăsit pe voi înșivă în această poveste, să-mi fiți alături și în cealaltă traducere a mea, pe care am început-o cu câteva luni în urmă. Poveste lui Jennifer, care sper să vă surprindă și să vă emoționeze măcar pe jumătate cum a făcut-o cea a Isabellei.

Mi-ar face mare plăcere să aruncați o privire peste această carte și să-mi dați o părere sinceră, așa cum ați făcut-o de-a lungul timpului și cu Rebel.

Povestea pe care o traduc acum se numește Săruturi în umbră și este a lui Sara Dardikh, toate drepturile revenindu-i ei. Vă las aici intriga acestei cărți și, dacă mai este cineva aici, care citește acest anunț, v-aș ruga nespus să treceți să citiți și această poveste. Vă mulțumesc de acum pentru atenția acordată și de tot sprijinul oferit în traducerea acestei cărți.

Săruturi în umbră

Jennifer și Josh sunt două turbine care se distrug reciproc.
Sunt ciocanul care rupe tot ceea ce au în jur, dar și lipiciul care îndreaptă tot.
Jennifer Milton, fata cu părul roșu ca focul și cu ochii verzi, magnetici, va reuși iasă din groapa sa de durere?
O fetiță de șapte ani, într-o stradă rece și ploiasă, care plânge și dă cu pumnii în trupul mort al mamei este greu de uitat.
Josh Cliver, privire sumbră întunecată și părul șaten, cu un trecut mai mult decât  agitat.
Printre droguri, prietenii greșite, iubiri frânte și familiari dispăruți, Josh nu mai reușește fie cel de odinioară.
Jennifer va reuși fugă de durere? Josh va ieși din trecutul său întunecat? Are ceva de-a face cu moartea mamei lui Jennifer? Totul oscilează într-o umbră totală.
Săruturi în umbră.

Rebel || Romanian TranslationWhere stories live. Discover now