CAPITOLUL 7

5.8K 307 2
                                    


Am închis ușa la loc și m-am alăturat lui Dave în bucătărie care era deja ocupat să aranjeze sticlele intr-o ordine perfectă.
-Mulțumesc Dave. Îți datorez o favoare- i-am spus zâmbindu-i. -Stai liniștită. La ce ora începe petrecerea?- a întrebat continuându-și treaba.
-La opt, deci peste două ore- am răspuns controlând ceasul pe telefon. -Atunci am timp- a spus zâmbindu-mi. -Ok eu mă duc o secundă în cameră. Fă ca și cum ai fi la tine acasă- i-am spus și am ieșit din bucătărie.
-Domnișoară ce crezi că faci?- a întrebat mama mea cum am intrat în salon. -Nimic. Am organizat doar o petrecere- am răspuns zâmbind fals. -Tu ce?- s-a băgat Josh. -Am organizat o petrecere care începe exact peste două ore- am repetat uitându-mă la el sfidătoare. -NU. Aici nu va avea loc nicio petrecere- a spus mama. -Îmi pare rău dar sunt persoane care vine din cealaltă parte a Miami-ului și tu nu poți să faci nimic ca s-o împiedici. Dar poate poți să pleci, în asta ai fost mereu cea mai bună și până acum nu te-a întrecut nimeni- am spus răutăcioasă uitându-mă la ea cu ură. Ochii ei s-au umplut de lacrimi. -Isabella ajunge!- a sărit Josh. Mama a urcat scările și Josh a urmat-o.
Am zâmbit și am urcat și eu scările pentru a mă alătura lui Rachelle în camera mea care încă trimitea mesaje.
-Rachelle lasă telefonul. Trebuie să ne pregătim pentu petrecere- i-am spus. Ea a încuvințat zâmbind și a pus telefonul înapoi în buzunar. Eu m-am apropiat de dulap scormonind printre haine pentru a găsi rochiile potrivite. După câteva minute le-am găsit. Pentru Rachelle am ales o rochie scurtă până la jumătatea coapsei, neagră, mulată, cu decolteu în formă de inimă și fără mâneci care lăsa tot spatele dezgolit. Asortată cu o pereche de pantofi cu toc negri.
Iar pentru mine am ales o rochie albă, scurtă puțin deasupra de jumătatea coapsei, mulată și fără mâneci. Asortată cu o pereche de pantofi cu toc negri (poză).
-Eu intru să-mi fac un duș. Dacă vrei poți să ți-o faci în baia pe care o împărțim- i-am propus. -Da, mulțumesc- a răspuns ea. Am ieșit din cameră și am condus-o până la baie. -Aici sunt prosoapele, aici diferitele șampoane și geluri de duș, aici e o periuță în plus dacă vrei să te speli pe dinți. Cum termini vin-o la mine în cameră și închide ușa cu cheia- i-am explicat arătâmdu-i diferitele locuri ale băii. E a chicotit și a încuvințat zâmbind. Eu am ieșit și am fugit la mine în cameră ca mai apoi să ma arunc în baia mea personală și să-mi fac un duș rapid. Când am terminat am ieșit și m-am îmbrăcat cu hainele alese mai devreme. După puțin timp mi s-a alăturat Rachelle, și ea deja îmbrăcată.
-Îți stă foarte bine- i-am spus. -Mulțumesc și ție- a răspuns. Am început să ne machiem. Eu m-am dat cu tuș, rimel, creion negru și ruj roșu aprins. Mi-am pieptănat părul lăsându-l drept și m-am încălțat cu tocurile. -Ești gata?- am intrebat-o pe Rachelle. -Da- a răspuns. M-am întors și m-am uitat la ea. Trebuie să recunosc că era foarte frumoasă. -Ești nemaipomenită- am complimentat-o. -Mulțumesc dar nici tu nu ești mai prejos- a răspuns ea zâmbind.
-Acum să mergem- i-am spus ieșind Din cameră urmată de Rachelle ca mai apoi să închid ușa cu cheia. De jos se putea auzi muzica și l-am mulțumit în minte pe Dave pentru că s-a gândit pentru că eu am uitat complet. Lipseau douăzeci de minute până la începutul petrecerii. Eu și Rachelle am coborât scările și când am intrat în salon toate privirile s-au îndreptat asupra noastră. Le-am ignorat și am mers să ne așezăm pe canapea lângă Dave. -Dave ea e Rachelle. Rachelle el e Dave, cel care a adus de băut pentru petrecere- am spus. -Bună- s-au salutat.
M-am uitat în jur. Erau Jake cu prietenii săi dar de panarama aia nicio urmă și era mai bine. Eu și Rachelle în timpul rămas am început să glumim și să râdem cu Dave în timp ce Jake și prietenii lui se limitau să ascupte fără să intervină. Când au sunar la ușă m-am ridicat și m-am dus să o deschid. În fața mea s-au prezentat o grămadă de fete și băieți. -Intrați și distrați-vă- am spus și m-am întors în salon ridicând volumul muzicii și târând-o pe Rachelle la dans.

***

M-am trezit cu o îngrozitoare durere de cap. Ieri seară petrecerea a fost un adevărat succes. Eu și Rachelle am dansat tot timpul și am exagerat cu alcoolul, dar m-am distrat foarte mult.
Am deschis ochii și doar atunci mi-am dat seama că sunt întinsă pe jos lângă Rachelle care încă dormea. M-am ridicat în picioare și am riscat să cad din cauza tocurilor. Am oftat și i-am dat jos din picioare mergând în bucătărie.
Am început să scormonesc în căutarea unui antinevralgic dar nu l-am găsit așa că m-am dat bătută și m-am întors în salon.
Menajerele erau acolo curățând și fiind atente să nu trezeasca pe nimeni. Jake era întins pe divan cu o nouă parașută peste el, prietenii lui Jake erau împrăștiați prin încăpere și ei însoțiți de curve. I-am lăsat în pace și m-am dus s-o trezesc pe Rachelle.
-Isabella? Ce vrei?- a spus ridicându-se somnoroasă.
-E aproape nouă și noi nu ne-am dus la școală- am informat-o. Ea dintr-o dată a sărit în picioare.
-La dracu. Mișcă-te. Daca mama descoperă pot să-mi iau la revedere de la motorul meu. Trebuie să reușim să ajungem la a doua oră- a spus tare, trezindu-i pe toți.
-Atunci mișcă-te. Îți împrumut eu ceva- i-am spus și ne-am grăbit sus. Am deschis ușa și Rachelle s-a năpustit spre dulap ca mai apoi să iasă și să se ducă să-și facă un duș. Eu am intrat în baia mea și, după ce m-am dezbrăcat, m-am aruncat sub jetul de apă a dușului. Când am terminat am ieșit și m-am îmbrăcat cu niște pantaloni scurți, un maiou negru care lăsa burta dezgolită și am ales să mă încalț cu conversele fiindcă aveam picioarele amorțite din cauza tocurilor înalte. M-am machiat și m-am pieptănat, am luat ghiozdanul și am coborât jos unde Rachelle era deja gata.
-Grăbește-te. Facem micul dejun și după aceea plecăm. Ora următoare începe peste douăzeci de minute- a spus. Am intrat în bucătărie și m-am așezat la masă cu Jake și prietenii lui și din câte se vede prietenele.
Am luat o clătită și am înfulecat-o.
Când am terminat micul dejun eu și Rachelle ne-am ridicat și am ieșit din cameră. Am urcat pe motorul ei și a călcat-o spre școală. Câmd am ajuns lipseau încă zece minute până la sfârșitul orei așa că am intrat și ne-am pus pe jos pe hol. -Sunt terminată- am recunoscut.
-Mie îmi spui?- a răspuns ea.
-Ce faci în după-masa asta?- am întrebat-o.
-Sincer n-am planuri. Tu?- a răspuns ea calmă și zâmbăreață.
-Mă gândeam să te invit la un film- i-am răspuns zâmbind la rândul meu.
-Perfect. Vin așa nu voi fi obligată să mă plimb cu enervanta aia de șefă a majoretelor- a spus fericită.
-Atunci pe la cinci vii să mă iei?- am întrebat-o uitându-mă la ea.
-Ok. Dar acum ridicăți curul că trebuie să mergem- a răspuns ea dar cum ne-am ridicat s-a sunat.
-Fugi- a spus Rachelle începând să alerge pe holuri. Eu am urmat-o și m-am felicitat singură că m-am încălțat cu conversele.
Am ajuns la dulăpioare unde Rachelle și-a luat cărțile.
-Ce faci? Ia-ți cărțile- a spus ea închizând dulăpiorul la loc.
-N-am chef. Să mergem- i-am spus îndreptându-mă alături de ea spre clasa de italiană.
Am intrat și am mers în fundul clasei sub privirile tuturor. Ne-am așezat și când profa a intrat toți au tăcut.
-Bună ziua- a salutat zâmbind. -Uh vedo che c'è una nuova alunna qui- (Uh văd că avem o nouă elevă aici) a spus profesoara în italiană.
-Bună ziua- am spus fără să încerc să fiu mai educată sau să încerc să înțeleg ceea ce a zis.
Încă mă durea capul și nu aveam niciun chef să mă obosesc degeaba.
-Cum te numești?- a întrebat intr-o limbă pe care o cunoșteam.
-Isabella Brown- am răspuns uitându-mă la ea. Era o femeie de vreo treizeci de ani, părul blond clar vopsit, un chil de machiaj pe față care o făcea să semene cu un clown și imbrăcată cu o cămașă și o fustă care ajungea la genunchi cu niște tocuri negre care o făceau să pară mai înaltă talia ei fiind scundă. Ochii ei căprui transmiteau seriozitate dar și distracție și sincer nu-mi era deloc simpatică.
-Bine ai venit- a spus zâmbind ca mai apoi să revină la catedră și începând ora ei plictisitoare în timp ce eu începusem să vorbesc prin mesaje cu Zoe.

De la Zoe:
Ghici ce trebuie să-ți spun?

Lui Zoe:
Uimește-mă

De la Zoe:
Tata mă lasă să vin să stau la tine pentru o săptămână

Lui Zoe:
În sfârșit! Când vii?

De la Zoe:
Poimâine

Lui Zoe:
Te aștept. Pa ❤

De la Zoe:
Pa❤❤

Am pus telefonul înapoi în buzunar și am început să vorbesc cu Rachelle.
Ora a trecut repede și cum s-a sunat am luat ghiozdanul pe care nici nu-l deschisesem și am urmat-o pe Rachelle în afara clasei.

Aproapre 400😱nu pot să credd🙈
Eu și amy_emy vă mulțumim enorm❤
Vă pupăm😘

Rebel || Romanian TranslationUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum