CAPITOLUL 9

5.5K 247 15
                                    

M-am uitat la ceas pe telefon. Peste o oră și jumătate ar fi trecut Rachelle să mă ia ca să mergem la cinema așa că am hotărât să-mi fac un duș, și să mă calmez puțin. M-am dezbrăcat și am intrat sub jetul apei calde. După ce m-am spălat am ieșit, m-am șters și m-am îmbrăcat cu o fustă mini albastră cu talie înaltă care ajungea puțin peste jumătatea coapsei și o bluză fără mâneci cu decolteul în formă de inimă cu imprimeu floreal (poză). Drept încălțăminte am ales niște tocuri înalte albe, mi-am pieptănat părul făcând o împletitură laterală și m-am machiat.
Mi-am luat obișnuita mea geantă neagră băgând înăuntru telefonul și altre lucruri necesare și cum am auzit sunând la ușă m-am grăbit să ies din camera mea și am coborât repede scările. Am intrat în salon unde am văzut-o pe Rachelle vorbind cu Jake și mama.
-Bună Rachrllr- am salutat-o apropriindu-mă și îmbrățișand-o.
-Bună frumusețe- m- salutat și îmbrățișat la rândul ei ridicându-se.
-Unde mergeți?- a întrebat Jake.
-Nu te interesează- am spus uitându-mă la el cu o privire de gheață.
-La cinema- a răspuns Rachelle primind o privire urâtă din partea mea. Dar eu mă întreb: nu poate să tacă din gură?
-Pot să vin cu voi cu prietenii mei?- a întrebat Jake.
Eram pe punctul de a-l da dracului dar proasta aia pe care o consideram prietena mea a acceptat.
M-am întors spre ea și m-am uitat la ea cu o privire ucigătoare.
-Ok ii sun și dupaia plecăm- a spus Jake zâmbăreț și luând telefonul din buzunar și mergând în bucătărie fără să-mi dea timpul să răspund.
Am bufnit întorcându-mă spre Rachelle care a mormăit niște scuze.

JAKE'S POV

Am zâmbut luând telefonul din telefon și mergând în bucătărie ca să trimit niște mesaje prietenilor mei invitându-i la cinema. Răspunsurile mi-au ajuns imediat după aceea și toți acceptau. Am ieșit din salon pentru că știam că Isabella ar fi spus ceva în legătură cu faptul că eu nu puteam veni.
Am oftat. Îmi lipsea surioara mea, mult. A fost întotdeauna prințesa mea, acea fetiță de 10 ani superbă pe care o țineam departe de băieții care salivau după ea pentru că nu voiam ca ea să nu se mai joace cu mine, pentru că nu voiam ca ea să se îndepărteze de mine și să înceteze să mă mai iubească. Dar eforturile mele au fost zadarnice fiindca din cauza părinților noștri ea mă urăște. Nu există zi în care eu să nu fi încercat să merg la vilă s-o pe ea și pe tata dar Josh mă impiedica așa că eu am învățat să conviețuiesc cu el și să na prefac că-l consider tatăl meu chiar dacă în inima mea ar fi fost loc pentru un singur tată, acel tată pe care îl iubeam și pe care chiar și acum îl iubesc enorm, dar pe care nu mi-a fost permis să-l văd.
M-am îndepărtat foarte mult de mama după moartea tatei și eram și sunt și acum îngrozitor de supărat pe ea pentru că nu m-a lăsat niciodată să-l revăd și că nu m-a lăsat să mă duc la înmormântarea lui și când am revăzut-o pe Isabella, așa de schimbată și mai frumoasă decât înainte, nervii pentru ea au crescut dar inima mea s-a rupt în mii de bucățele când prințesa mea a urlat cu mine și mi-a arătat în mod explicit că mă detestă dar aș fi găsit un fel ca să-i vorbesc și să-i explic tot. Cu toate astea, totuși, eram foarte mândru de ea pentru că reușise să-l facă să tacă pe prostul ăla de Josh și puține persone pe lumea asta sunt capabile s-o facă.
În plus i-a dat un pumn calumea când nemernicul ăla a început să-și bată joc de tata și eram foarte fericit pentru că mă abțineam eu să nu-i sparg fața.
-Jake au ajuns prietenii tăi- am auzit-o pe mama. M-am întors și am văzut-o zâmbăreață. Am ignorat-o privind-o rece și am trecut de ea ieșind din bucătărie și alăturându-mă celor care în cea mai mare parte erau prietenii Mau i în curtea vilei.

***

ISABELLA'S POV

L-am văzut pe Jake depășind-o pe mama fără ca măcar să o salute și asta mi s-a părut destul de ciudat dar nu i-am dat orea multă importanță.
-Ehm... Bună. Eu sunt David cel mai bun prieten al fratelui tău- a spus un băiat blond cu ochii căprui.
Părea de treabă deci i-am zâmbit.

Rebel || Romanian TranslationUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum