Son duyuru

3.3K 92 1
                                    


Bu hikaye ile ilgili yapacağım son duyurudur arkadaşlar.Birden fazla gelen haklı eleştirileri son defa yanıtlamak istedim buna açıkçası bir okurum yine söylüyorumki haklı eleştirileri neden oldu iyide oldu sevgiler

1-Eşref ve iskender aynı kişiler.

2-ezgi 16 yaşındayken büyük bir kaza atlatıyor,bu kaza sonucunda hafızasını kaybediyor ve bu kayıp arif ve cihan tarafından çeşitli ilaçlar ve terapilerle destekleniyor. Ayrıca geçirdiği,annenin sözde ölümü vb sebeplerden dolayı Cihan'ın Ezgi üzerinde kontrolünü birazda olsa korkudan kaybetmesine neden oluyor. Geçmişini unutan Ezgi daha savruk ve kayıp yaşamaya başlıyor ve toplumsal kalıpları da ayrıca reddediyor.(ezginin özgür cinsellik anlayışı eleştirilerine yanıt) 

3-Bilinçli olarak kimliksiz bir aile seçtim karakterleri oluşturken mazbut kendi halinde bir aile ve kızda yaratabilirdim. Kurguyu planlarken hedefim ne olursa olsun neyi tercih ederse etsin , yaşamın hangi tarafında olursa olsun hiçbir kadının bunları hak etmediği gerçeğiydi.

4- Son zamanlar biliyorsunuz bu tarz vahşetler arttı ve işte "kız kısmının o saat orada ne iş var" yada "o kıyafeti giyerse başına o işler gelir" gibi sözlere karşılık ters bir açıdan olaylara bakılmasını sağlamaktı. Tabi bunun dışında pedofoli ve ensest gibi üstü kapatılmayı çalışılan acı bir gerçeğin önünü bir parça olsa da açmak asıl hedeflerim arasındaydı.

5- İsim karışıklıkları,cümle düşüklerini gidermek için aslında yeniden düzenleme işine girmiştim oysaki atladığım çok şey olduğunu yeniden fark ediyorum ama çalışıyorum, okuyorum ve bir sosyal çevrem var kısacası çok dar vakitlerde düzenleme yapabiliyorum ve hikayelerim çok karakterli bu sebepten son düzenlemeyi ne yazıkki iyi yapamamışım buradan onu anlıyorum. Ancak şu sıralar buna pek fırsatım yok. Bu hikayeyi yazmak gerçekten benim için zor oldu,psikolojimi bile bozdu diyebilirim. O yüzden biraz rahatlamak için Bedel 2 yazmaya başladım. vakit bulursam bu hikayeyi yeniden düzenlemeye çalışacağım. İyi okumalar.

6-yorumlarınıza eleştirilerinize  değer veriyorum sakın yukarıdaki açıklamalardan dolayı tahammülsüz biri olduğum düşünülmesin.

7-Bedel 2'nin ilk bölümü az önce yayınlandı okumak isteyenleri beklerim.

Sevgiler


Ateşin KızıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin