1. bölüm

24.2K 615 24
                                    


Merhaba arkadaşlar yeni hikayeye ara vermeden başlıyoruz.Bu hikayeye yeni başlayanlar için hikayenin başlangıcı olan bedel isimli hikayemi okumalarını tavsiye ederim.Yeni başlayan arkadaşlar için ufak bir hatırlatma bu hikayenin  kurgu,anlatım ve hikayesiyle bedelden çok farklı olduğunu sert bir hikaye olduğunu belirtmek isterim.iyi okumalar.


"anne , kaç kez ölmeyi düşledin sen? ölmeden önce." ece temelkuran  

Genç kadın hızlı adımlarla mekanda boş olan bar sandalyesine oturdu.Bitmek bilmeyen kabuslardan birini görmüş ve soluğu yine her zaman gittiği barda almıştı.Barmene başıyla bir selam verdikten sonra "her zamankinden" diye mırıldandı.Biraz kafayı bulursa uyumak onun için daha kolay olacaktı.Yanına yanaşan genç bir çocuk barmene 

"bu güzel kadının eğer müsaade ederse içkisini ben ısmarlamak istiyorum ."

 Genç kadın iğrenerek adama şöyle bir baktı kendisiyle sabahlamak isteyen adamlardan biriydi yine ama bugün kimseyi çekecek hali yoktu.

"al voltanı git" 

o kadar kısık sesle söylemişti ki adamın duyup duymadığından emin değildi.Adam sırıtarak kendisine bakmaya devam ediyordu.Barmenin uzattığı tekila bardağını aldı ve tek hamlede içti ve barmene uzattı.Adam biraz daha yanaşınca ahşap zemin üzerinde duran elinin kenarına çatalı sapladı.

"3. hamlede o çatalı karnına saplarım siktir git"

Şaşıran ve reddedilmenin öfkesini yaşayan adam "seni sürtük, sen beni nasıl tehdit edersin" ilerde duran Fırat ciddiyetle olup biteni izliyordu. Ezgi'yi tanırdı ve ağzının payını vereceğine emindi ama adamın elinin havalandığını görünce yavaş adımlarla bara yanaştı adamın elini tek hamlede bükerek

"hemen buradan defolup gidiyorsun"

Fırat'ı karşısında gören adamın yüzünde öfkeden çok artık korku almıştı.

"ama Fırat abi"

"aması maması yok lan defol git"

Adam erkeklik egosu zedelense de Fırat gibi biriyle baş edemeyeceğini biliyordu.Göz ucuyla olanı biteni izleyen Ezgi adam gittikten sonra önündeki bardakla oyalanmaya devam etti.

Bara yanaşan Fırat barmene içki söyledi Ezgiye şöyle bir baktı yıllar önceki çocuksu ifadesi gitmiş yerine kadınsı hatları daha belirgin olan bir afet gelmişti.

"bir teşekkürü hak ettim herhalde"

Ezgi Fırat'ı tepeden tırnağa süzdü 

"teşekkürü nasıl istersiniz Fırat bey evinizde mi benim evimde mi?"

Fırat Ezgi'nin küçümseyen tavrından her zaman nefret ederdi

 "ben yıllar önce senden alacağımı aldım aynı suda ikinci defa yıkanmam ben küçük hanım"

Ezgi şuh bir kahkaha attı Fırat Ezgi'nin neden böyle olduğuna bir türlü anlam veremiyordu.Yıllar öncede gerçi anlam verememişti.

"neden böylesin?"

Ezgi 3. kadehi eline aldı

"sanane işine baksana git başımdan"

 Fırat keyfili bir akşam geçirmek içini çıkmıştı daha fazla bu psikopatla uğraşmayacaktı.

Eline aldığı viski bardağıyla yeniden arkadaşlarının yanına gitti.İsteksizcede olsa gözü arada bir Ezgi'ye kayıyordu.Ezgi ardı ardına 6.tekilayı içtiğinde yeni yeni çakırkeyif olmuştu.Artık eskisi kadar kolay sarhoş olamıyordu.Saat gece 2'ydi Ezgi sendeleyerek yerinden kalktı güçlükle çantasını açtı ve içinden çıkardığı parayı barmene uzattı.Bir kaç adım attığında ayağındaki topuklu ayakkabıyla yürüyemeyeceğini anlayınca stilettoları çıkardı eline aldı.Bir kaç saat önce yanına yanaşan pislik herif kenarda onu izliyordu.

Ateşin KızıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin