Capitolul 21- Te iubesc

2.5K 135 12
                                    

Lumina de afara imi umple camera facandu-ma sa ma trezesc. Aseara am uitat sa trag draperiile si acum sufar. Am avut cel mai frumos vis, se facea ca eram cu Luck si...

Simt o mana ce-mi inconjoara abdomenul si ma sperii intorcand privirea. Nu a fost un vis, o Doamne, chiar nu a fost un vis!

Dormea pe burta cu fata in partea cealalta si cu o mana pe abdomenul meu. Ii priveam tatuajele de pe brat, parul ciufulit si spatele bine facut, dar cu cicatrici. Niste cicatrici adanci domneau pe spatele lui. In tot acest timp el a suferit, a incercat sa ma tina departe de lumea lui protejandu-ma, dar la naiba, nu vreau sa stau departe de el chiar de stiu ca pot muri in orice clipa.

Iritat din cauza razelor de soare ce domneau pe chipul lui, isi intoarce fata in partea cealalta putand sa ii vad dupa atata timp chipul. Este atat de frumos si este numai al meu. Nu-mi vine sa cred ca am trait cu impresia ca l-am pierdut pe veci.

-Te mai holbezi mult la mine? ii aud vocea ragusita, stand tot cu ochii inchisi.

-Mi-a fost dor de tine. ii spun eu si ii mangai obrazul.

-Acum sunt numai al tau. spune el si ma trage mai aproape pana trupurile noastre se lipesc unul de celalalt.

-Imi promiti ca de acum vom fi amandoi? Si la bine si la greu, orice ar fi. spun eu cu speranta.

-Iti promit, iubito. spune el si ma saruta apasat pe buze.

Ne despartim din sarut din cauza telefonului ce suna insistent. Luck isi da ochii peste cap si se ridica din pat raspunzand cat poate de calm.

-Da?

Ies din camera cu halatul pe mine si ma indrept spre bucatarie pentru a face doua cafele. Dupa ce le fac le pun pe masa din living si ma asez asteptandu-l pe Luck.

Nu se lasa asteptat si in doua minute apare si el punandu-se langa mine sorbind din cafeaua din fata lui.

-Cum a fost fara mine? intreaba el privindu-ma.

Doar gandu-l ca l-as putea pierde ma face sa mor. Deja lacrimile isi fac aparitie la momentele alea cand plangeam si ma rugam sa mor. La momentele cand stateam si priveam cuplurile fericite si imi blestemam soarta.

-Cred ca si in Iad era mai bine...spun tinand in frau lacrimile.

Luck observa ca acest subiect ma intristeaza si se apropie de mine tragandu-ma intr-o imbratisare. Acea imbratisare dupa care tanjeam de luni intregi. Las lacrimile sa curga, nu ma mai puteam abtine.

-Am vrut sa mor, Luck. Am vrut sa scap de acest chin. Iti jur ca mai bine ma inselai sau orice altceva decat sa stiu ca esti mort. Te rog sa nu-mi mai faci asta niciodata. spun plangand.

-Stiu ca ti-a fost greu. Si mie mi-a fost greu. Am plans, da, am plans de dorul tau. Si faptul ca inainte sa plec in Italia mi te-ai daruit m-a omorat de tot, nu mai voiam sa plec de langa tine, dar a trebuit. Daca ramaneam iti faceam rau si nu permit asta. spune privindu-ma sincer.

-Te iubesc atat de mult. spun si il privesc in acei ochi de care ma indragostesc mereu.

-Si eu te iubesc. Atat de mult incat as face orice pentru tine. spune privindu-ma.

Heii, vreau sa va spun ca voi schimba puțin personajele pentru ca vreau sa fac un trailer.

Sofia- Selena Gomez
Luck- Zayn Malik

Restul personajelor sunt neschimbate.

A mea. Vol. II-IIIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum