Capitolul 7- Curse

4.1K 195 30
                                    

Nu cred, eram in soc. Nu s-a comportat niciodata asa frumos, nu m-a sarutat niciodata asa bland, oare chiar s-a schimbat barbatul pe care il iubesc?

Din perspectiva Sofiei.

Au trecut patru luni, patru luni nenorocite de cand nu l-am mai vazut pe Lucas, ma simt goala pe interior, chiar îmi era drag. Toata lumea e fericita in jurul meu, numai eu sunt trista. Denom si Delia sunt atat de apropiati si el chiar o protejeaza si o iubeste si ma bucur enorm pentru asta.

In seara asta o sa raman singura, ca de obicei o sa stau intinsa in pat si o sa mananc ca o sparta.

-Scumpo, noi plecam! tipa tata din capul scarilor.

-Sa aveti distractie! spun si le sar in brate amandurora.

Ma intorc inapoi in camera dupa ce mama cu tata pleaca. Imi fac o punga de floricele si dau drumul unui film de dragoste. Plang, da, plang, de ce sunt fericiti? Nu e corect! Sting filmul si ma uit pe pereti, nu vreau sa dorm, vreau ceva palpitant, Sunt curse la marginea orasului, ma tenteaza sa ma duc, dar nu cunosc pe nimeni. Deblochez telefonul si ma uit prin agenda. Amira, da ea e perfecta, ea sta numai acolo, nu am mai vorbit de mult, dar stiu ca inca ma pot baza pe ea. Apelez si dupa doua tonuri aud vocea distrata a persoanei care candva imi era cea mai buna prietena.

-Alo? raspunde ea incercand sa acopere muzica de pe fundal.

-Hei, sunt Sofia. spun eu zambind.

-Sofii, ce dor imi e de tine, ce faci? ma intreaba ea facandu-ma sa zambesc.

-Acasa, ce zici, mergem la curse in capatul orasului?

-Eu sunt deja aici, hai si tu, concureaza niste baieti din liceul tau. spune ea entuziasmata.

-Ok, vin in 20 de minute. si inchid.

Ma dau jos din pat, deschid dulapul si privesc lung, vreau ceva sexy. Imi iau o rochita neagra larga de la bust in jos, cu o sub fund, niste ghete negre cu toc, o geaca de piele si o geanta neagra, poate agat si eu ceva.

 Imi iau o rochita neagra larga de la bust in jos, cu o sub fund, niste ghete negre cu toc, o geaca de piele si o geanta neagra, poate agat si eu ceva

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Imi las parul pe spate si imi fac un machiaj simplu, nu sunt genul excentric.

Acum alta alegere, ce masina sa imi aleg? Daca sunt o "diva" sa fiu pana la capat, chiar de nu imi iese faza cu fitele si cu nasul pe sus.

Intru in garajul tatalui meu si ma uit la toate masinile, vreau ceva sport si puternic. Perfect! Pagani Huayra, cea mai rapida masina pana la momentul actual din lume.

Urc in masina si apas acceleratia simtind cum intru in scaun la propriu

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Urc in masina si apas acceleratia simtind cum intru in scaun la propriu. In 5 minute ajung in capatul orasului unde se tin cursele. Muzica era la maxim, cupluri moarte de bete aproape facand sex, masini scumpe la expozitie, curse, asta e lumea mea!

Parchez masina langa un Hennessey Venom GT. Cine dracu are masina asta? Nu a fost acceptata pe piata, vreau sa gasesc proprietarul, cand tata a vrut sa ia masina asta nu a putut chiar de dadea suma dubla.

Ma dau jos din masina si o vad pe Amira pe capota unei masini cu doi baieti langa ea. Ma apropii fara teama si cand ma vede imi sare in brate dabia lasandu-ma sa respir.

-Si mie mi-a fost dor de tine. spun zambind.

-Sti ca mi-ai lipsit mult. spune ea zambind. Wow, ce sexy esti. spune analizandu-ma.

-Mda...spun razand.

-Vino sa tii prezint pe prietenii mei. spune si ma trage spre cei doi.

-El e Adam si el e Eddy, iubitul meu.

-Hei, Sofi! spun si dau mana prieteneste cu amandoi.

-Hopaa, pisicuta e aici, stie fratiorul unde e? Sau trebuie anuntat? aud o voce din spatele meu ce-mi face pielea de gaina.

Ma intorc si nu dau de altcineva decat Lucas! Imi dau ochii peste cap si ma intorc cu spatele la el, n-am chef de glumele lui.

-Sa stii ca ai un fund numai bun de... spune el in urechea mea facandu-ma sa ma infior.

-In primul rand ia distanta, si in al doilea rand nu mai visa cu ochii deschisi. spun indepartandu-l.

-Pisicuto, esti a mea, numai a mea, daca te vad cu altul, daca te atinge altul e mort, clar? spune el si ma priveste superior.

-Nu ai nici un drept, mi-e scarba de tine. spun strambandu-ma.

Expresie fetei i se schimba in una nu prea buna, era nervos, i-am ranit orgoliul. Se indreapta spre mine in ciuda protestelor lui Cristi si Amirei. Ma dau doi pasi in spate pana sunt lipida de un zid. Isi pune mainile pe de o parte si alta a mea si ma priveste fix in ochi, avea niste ochi de un negru nemaiintalnit ceea ce ma facea sa ma infior.

-Pisicuto, daca odata, dar o singura data mai comentezi te fut pana nu mai stii de tine si scumpul tau frate nu te mai poate ajuta cu toata mafia lui. spune zambind.

-Ma doare undeva de amenintarile tale. spun zambind in ciuda fricii.

-Ce imi place ca te lasi greu. spune zambind. Nu uita ca esti a mea si atat. si astea au fost ultimele cuvinte spuse.

-Ai patit ceva? aud vocea panicata a prietenei mele.

-Nu. spun oftand.

-Va cunoasteti?

-E o poveste lunga, ti-o povestesc alta data. spun si ma indrept spre masina mea.

Ma pun pe capota si ma uit la masina de langa mine. Oare cine e proprietarul acestei bijuterii? Vad geamul lasandu-se in jos si il vad pe Lucas zambind. Dau ochii peste cap si intorc privirea in partea cealalta, nu putea sa fie altcineva decat el?

-Ia zi pisicuto, te dau o tura? spune el zambind.

-Nu am nevoie. spun indiferenta.

-In 2 minute masinile care vor concura la start! se aude o voce.

-Trebuie sa plec, ia zi vi cu mine sau ti-e frica? spune zambind.

-Poti sa pleci. spun ironica.

-Tu pierzi. spune si ambaleaza minunatia aia de masina.

Stateam pe capota masinii mele alaturi de Amira si priveam masinile aliniate la start.

-3, 2, 1, start! se aude o voce in boxe si masinile pleaca derapand.

Lucas era primul pana un audi l-a intrecut. Tipul nu il lasa sa depaseasca si se vedea in felul in care ambala masina ca nu e multumit de asta. Il vad cum se apropie de o rampa si baga viteza, o nu, e nebun, nu poate face asta. Si sare in aer, pe deasupra celui din fata si ajunge in fata lui. Jur in momentul in care a fost in aer mi-a stat inima in loc. Trece primul linia de start si il vad cum se da victorios jos din masina incasand banii pe pariuri. Ma indrept spre el furioasa si il vad cum zambeste la mine.

-Esti nebun? Daca mureai? Daca se putea intampla ceva? spun eu nervoasa.

-Iti faci griji pentru mine pisicuto? ma intreaba zambind.

-Esti nebun! tip eu.

Nu mai apuc sa spun ceva ca buzele lui le strivesc pe ale mele intr-un sarut animalic sprecific lui. Trebuie sa ma tin tare, nu ii pot ceda.

A mea. Vol. II-IIIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum