Capitolul 24- Divorț

3.9K 173 7
                                    

-Copilul va ramane la dumneavoastra doamna, Twist. spune avocatul zambind.

-Trevor. il corectez eu. Si va multumesc. spun dand mana cu el.

-O zi buna!

-La fel.

Ma indrept zambind spre bucatarie asezandu-ma la masa. Priveam pe geamul din fata mea in gol. De astazi voi incepe o noua viata. Alex Twist? Nu am auzit niciodata de el, doar avem un copil impreuna. Cred ca a murit, sau pentru mine e ca si mort. Oricum, de azi voi avea timp si de mine. Denom va ramane la mine, doar nu il lasam la el. Pe Miriam jur ca daca o vad o impusc, si nu este prima. Simt o mana pe umarul meu si ma intorc dand de acei ochi caprui care ma privesc.

-Hei! spun eu zambind.

-Hei! Ce faci? ma intreaba Aiden.

-Ma gandeam. spun si cobor privirea.

-La?

-La viitor. Nu stiu cum va fi fara el, pare ciudat.

-O sa fie bine. Il ai pe Denom. spune el zambind.

-Stiu, dar inca sunt in soc.

-Toate trec. Eu sunt langa tine mereu.

-Stiu. spun eu dandu-i o imbratisare.

Ma deranjeaza telefonul ce suna. Plec de langa Aiden si scot telefonul din geanta vazand ca apelantul este Alex.

-Da? spun eu rece.

-Sti ca nu voi semna niciodata acel act. Si apropo, eu zic sa iti duci micul avocat la spital, nu prea arata bine. spune el cu o tenta de sarcasm

-Dobitocule! tip eu inchizand telefonul.

Imi caut cheile si fug pe usa. Urc in masina si pornesc spre casa lui Alex. Cum poate fi asa ipocrit? Numai la el se gandeste! La naiba, vreau sa se duca dracu si sa nu mai aud de el, sa ma lase in pace!

Cobor din masina si ma indrept fugind spre casa. Intru in living unde era doar Alex stand cu fata la geam si fumand.

-Unde e avocatul? tip eu.

- A plecat. spune el sec stand cu spatele.

-Daca tu crezi ca eu nu voi divorta te inseli amarnic! spun eu nervoasa.

Se intoarce spre mine serios. Ia de pe masa actul de divort apropiindu-se de mine. Pentru un moment m-am gandit ca va lua un pix si va semna, dar nu. L-a rupt in fata mea.

-Daca tu crezi ca eu voi semna hartia asta nenorocita te inseli. Tu, Ane Twist esti pe numele meu, esti A MEA si tu si Denom si asa va ramane. spune el apropiindu-se eu lipindu-mi spatele de peretele rece.

-Nu mai sunt a ta de cand m-ai inselat, nenorocitule! tip eu. Si termina cu aberatiile, daca ii voi spune lui Denom ce a facut "eroul" lui, te va uri din tot sufletul.

-Sti ca daca ii zici ceva, esti moarta. spune el zambind ca un psihopat.

-Acum lasa-ma, vreau sa plec. Si nu se va termina asa, noi vom divorta fie ca vrei, fie ca nu!

Plec din casa aia blestemata, nu mai vreau sa stau nici o clipa. Urc in masina si gonesc spre parc. Vreau o plimbare lunga petru a ma linisti.

Ies din masina si simt frigul de afara. Imi iau geaca si ma plimb linistita prin parc unde erau indragostiti sarutandu-se, oameni zambindu-si..Numai eu eram posomorata, jur ca daca nu era Denom nu treceam peste. Sunt tare numai pentru el, stiu ca daca mi s-ar intampla ceva l-as rani enorm, ceea ce nu vreau si inclusiv sa ramana cu curvarul de taso.

Simt o durere de cap enorma. Ma pun pe prima banca libera si imi pun capul intre palme. Simt cum totul se invarte cu mine. Sigur voi avea o cadere de calciu, de la un timp nu am mai mancat nimic.

-Hei! ai patit ceva? aud o voce atat de cunoscuta mie. Ridic capul sperand sa nu fie acea persoana care imi facea parul sa mi se ridice de frica.

-T-tu. spun eu, apoi totul negru. Simt doar doua brate in jurul meu si acea voce.

-Ane, ce ai? Trezeste-te nebuno! tipa el, dar nu puteam reactiona.

Deschid ochii observand ca sunt intr-un salon de spital. Ma uit in jur si nu vad pe nimeni, decat niste voci dupa usa. Tusesc sperand ca ma vor auzii si vad usa deschizandu-se. Pe ea intra doctorul si imi zambeste.

-Ce am patit? intreb eu speriata.

-Doamna, sunteti insarcita! exclama doctorul.

O nu, deja simt impresia de deja-vu, acum va aparea Alex ca ma iubeste si va avea grija de mine, dar de data asta nu il voi ierta. Pun mana la cap si astept sa intre pe usa. Vad doctorul iesind si la naiba! Nu era Alex, era el. Persoana de care imi era cel mai frica.

-Ce face graviduta? ma intreaba el zambind apropiindu-se de mine.

-Nu te apropia! spun eu fugind din pat cat mai departe de el.

❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
Sper sa va placa 💪💪💪

A mea. Vol. II-IIIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum