14. Bez soucitu

950 63 1
                                    

Stál tam můj otec. Možná by jste čekali někoho jiného, ale byl to on.

„Řekni mi stupeň mučení Renku..."

Řekla jsem bez sebemenčí známky překvapení.

„A ještě jak zemřel."

Dodala jsem po chvíli.

„Stupeň mučení 2. A sebevražda."

Řekl. Vzala jsem svého otce za řetěz. Pak jsem ještě vyštěkla na Renka.

„Beru si ho já!"

Odvedla jsem ho a bez jediného slova připoutala na natahovák. Pomalu jsem mu začala natahovat končetiny. Ignorovala jsem jeho křik i prosby o tom, že jsem jeho dcera. Stopla jsem to až když jeho tělo bylo na pokraji smrti. Vzala jsem nůž a pomalu ho začala rozřezávat. Když už byl skoro mrtví střelila jsem ho do hlavy. Naposledy bolestně vykřikl. Otočila jsem se od něj zády. Pomalu jsem si otřela krvavé ruce do utěrky. Vyhnala jsem z hlavy poslední vzpomínky na něj. Teď jsem mohla doufat, že ho vezmou do nebe. Potřebovala jsem se nějak uklidnit takže jsem řekla Renkovi.

„Příští ať to bude kdokoliv je můj."

„Dobrá další jsou Terka a Pavla Jinákovi. Stupeň mučení u obou 5. Obě pracovali v obchodu u kasy. Neustále se hádali a nakonec Terka otrávila pití Pavle, ale nevěděla, že jí Pavla taky otrávila pití."

Řekl Renk a před ní se oběvili dvě blonďaté dívky. Jedné bylo asi dvacet tři a ta druhá vypadala tak o rok mladší. Vzala jsem je za řetězi a odvedla k mučícímu nástroji, který vymyslel Bart Simpson v jednom čarodějném díle. Tady v pekle ho pak zkonstruktovali. Obě dvě jsem je zasadila do speciální ho postroje. V něm byly pirani. Vedle byla nádrž s dalšími piraňami. Čím více křičeli tím více piraň jim proudilo do toho postroje. Bart to měl sice udělané pouze jako spodky. Tady je to postroj na celé tělo. Jediné co mučenému neožírají měsíc nekrmené piraně je hlava. Křik dvou sester se rozléhal po céle mučírně. Já si uvědomila jak je dobře, že nemám sourozence, protože bych nechtěla dopadnout takhle. Když byli ohlodané na kost odešla jsem. Plamen sežehl jejich těla a ony propadli peklu.

Přiběhl ke mně zadýchaný Renk.

„Uf. Máte jít hff uf hff za tím nejvyšším! Uf."

The School ✔️Where stories live. Discover now