4. Bolestivá proměna

1.6K 85 8
                                    

V noci jsem procházela prázdnými chodbami školy. Přemýšlela jsem jak budu moct pomáhat Cloe a jak udělám, abych se nestala příliš brzy zlým duchem.

Potkávám další a další přízraky od malých prvňáků po velké deváťaky. Zapovídám se s jednou šesťačkou jménem Jana, která se stala přízrakem přesně před týdnem. Už zavraždila jednu druhačku. Zrovna mi říkala jak jí strašně bolelo když jí zabila.

Náhle ukázala za mě. Než jsem se ohlídla něco do mě zezadu narazilo. Srazilo mě to na kolena. Najednou mi z podnehtů z očí z uší dokonce i z pusy začala vytékat krev.

„Ááááááááááááááááá!!!!!!!"

Řvala jsem na celou školu v obrovských bolestech. Rvala jsem si oblečení jak pominutá. Nabylo mi to nic platné. Bolest prostupovala celým mím tělem od konečků prstů na rukou po palce na nohou.

Po hodné chvíli ta šílená bolest skončila. Lehla jsem si na podlahu a těšce oddechovala.

„Jano co se mi to stalo?"

„Víš to na co jsem ukázala byl Zlý duch. Nyní jsi pod jehou kontrolou. A jak z tebe vytekla všechna ta krev. To byl vlastně poslední kousek tvé lidskosti díky, které jsi nevraždila."

Tak a je po mích plánech pomáhat Cloe. Už jsem se chtěla zvednout když jsem si v odrazu naleštěné podlahy všimla mého oblečení. Bylo rozervané krvavé a nemluvně o mích vlasech. Asi nebyl nejlepší nápad rvát si vlasy, když vám z podnehtů srčí krev.

Po dlouhé době zaplněné vyrovnáváním se se svím vzhledem jsem konečně vstala. S Janou jsme pokračovaly v chůzi.

Prošli jsme celou školu a probrali vše o přízracích. Připadala jsem si tak pitomě, že jsem se nechala tak brzy proměnit ve zlý přízrak.

The School ✔️Where stories live. Discover now