7. Růže ztracení

1.2K 77 1
                                    

Přišel ke mně. Byl to Zlý duch. Když k vám přichází je to takový zvláštní pocit. Vidíte jak dělá kroky i to jak se dotýká parket, ale nic neslyšíte. Vtiskl mi do ruky rudou růži a vypařil se.

Měla jsem toho tak akorát dost nejdřív zabiju říďu a teď tohle. Zlý duch si ke mně prostě nakráčí a dá mi růži. Šla jsem za Janou. Když jsem došla na místo kde jsem jí zanechala nebyla tam. A vůbec celou cestou sem jsem nikoho nepotkala.

Začala jsem procházet školou a hledat alespoň jeden přízrak nebo jednoho žaka, ale nic. Když už jsem to vzdávala zařvala jsem.

„Halóóóó!!!!!"

Nikde nikdo nebyl. Došla jsem zpět k místu kde měla být Jana a sedla si. Tu růži jsem položila vedle sebe. Náhle se všechno zjevilo. Žáci spěchající do svých tříd i Jana, která stále vzlykala. Když mě spatřila přestala vzlykat. Po chvíli mě dokonce objala. Pak si všimla růže stále  ležící vedle.

„Co to je?"

Zeptala se a vzala jí do ruky. V tu chvíli mi zmizela z očí. Když se znovu oběvila měla hrůzu v očích a růže ležela vedle ní na podlaze.

„Zoe co co to bylo a proč jsi mi zmizela z očí?!"

„Já to nevím Jano když mi jí Zlý duch dal také jsem nikoho neviděla!"

„Po-počkat Zoe tobě to dal Zlý duch?! To je šílenost jen málokdo ho viděl podruhý a tobě dá růži díky, které nikoho nevidíš to to není možný!!"

„Jano neječ na mě. Já-já nevím proč to udělal!"

„A viděla jsi předtím něco zvláštního?"

Chvíli jsem se zamyslela jestli jí říct o řediteli, ale nakonec proč ne?

„Víš předtím jsem zabila ředitele."

Nejdřív na mě vyjeveně koukala a pak zařvala:

„Jestli je to pravda tak nejsi moje kámoška!!!"

Tak tohle jsem nečekala. Já se jí se vším svěřím a ona mi řekne tohle. Tomu nemůžu uvěřit to nestačí, že zavraždím říďu?!

The School ✔️Where stories live. Discover now