13. Mučeníčko mučení

1.1K 66 4
                                    

Čekala jsem, že mě ďábel za mé skutky potrestá. Místo toho jsem jeho hlavní mučitel. Jemu se totiž strašně líbilo, co jsem prováděla nahoře. Mám vlastní velkou mučírnu se vším na co si vzpomenu. Buď rozdávám rozkazy níže postaveným mučitelům, a nebo ty nejhorší hříšníky mučím sama.

„Tak kdo je další?"

Zeptala jsem se svého poskoka Renka.

„Nikol Feerd madam. Stupeň požadovaného mučení 9. Za živa boss velkého gengu. Zabil a nechal zabít spoustu lidí. Pašoval drogy všemožných druhů."

„Dík za zprávu Renku. Toho si převezmu já sama."

Poděkovala jsem za správu. Vzala jsem Nikola za řetěz, který měl obmotaný kolem krku a odtáhla ho ke svému náčiní.

„Tak co ti provedem? Pomalu či rychle?"

„Rychle." Zamumlal.

To jsem si mohla myslet. Jen málo šťastlivců zemře v této místnosti rychle. On to teda rozhodně nebude. Zavedla jsem ho k jednomu ze svých nejoblíbenějších nástrojů. Šlo o jednoduchou dřevěnou konstrukci do které si člověk stoupl na asi deset cihel či kamenů. Vršek konstrukce měl pevně semknutý kolem krku tak, že když pomalu odebíráš cihli člověku se krk natahuje až se roztrhne nebo si zlomí vaz. Do toho ještě daného mučeného lehce spaluji pochodní či mu spůsobuji malé rány do krve kam pak leji různé látky.

Odpoutala jsem Nikolovi obojek kolem krku. Když byl v konstrukci dala jsem mu pro jistotu ruce do okovů. Po nějaké době mě to přestalo bavit. Krk měl vytažený tak, že kdybych odendala ještě jednu cihlu umřel by. Hrudník měl pořezaný a spálený. Skučel bolestí. Nakonec jsem ho vyndala. Evidentně by chtěl rychle ukončit své trápení třeba za pomoci pistole. To bych ovšem nebyla já. Ale přeci jen mu to trochu urychlím. Zaklonila jsem mu hlavu a vylila mu do pusy celou nádobu s kyselinou sýrovou. Polknul. Kyselina pomalu začala rozežírat jeho tělo. V břiše mu vyžrala obrovskou díru. Nikol se na mě jen podíval. Potom se mi skácel k nohám mrtev. Jeho tělo sežehl oheň. Byl poslán do kotle. Tak to tady chodí. Když člověk dostane dostatečnou dávku mučení je poslán do kotle. Ti co mají stupeň mučení 1-3 mohou ještě žádat o nanebe vzetí.

„Kdo dál Renku?"

Znovu ta otázka. Renk poslušne lusknul a před ním se  objevil hříšník. Otevřela jsem pusu dokořán. Co ten tady dělá!

„Toho vám myslím představovat nemusím."

Řekl Renk.

Pokračování příště.....



Tak co, kdo myslíte, že se oběvil před Zoe? Chy chy chý!!!!😈

The School ✔️Where stories live. Discover now