i n g e t k a p i t e l , t a a a a a a a a c k

1.2K 30 50
                                    


JAG VILL DÖ. OMFG. NI ÄR BÄST. JAG GRÅTER BOKSTAVLIGTALAT.

OKEJ.. jag vill bara säga asså hur fucking bra är inte ni? Jag är 1a i fanfiction?
ETTTAAAAA??kr3?;87?298(6/4kr;@8-;

Jag kan fan inte fatta det här. Jag gick in på Spotify satte på "Du är bara ute efter mina pengar" sedan gick jag in till.. ja.. Wattpad. Jag gick för att kolla på era kommentarer osånt på mina kapitlen jag nyss la ut för liksom jag gör alltid det. Och då har @novaesfeo kommenterat "1a i fanfiction". Jag läste om den kommentaren 100000000000x o bah neeeeeee... det stämmer inte. Så jag går in på fanfiction kategorin o ser mig.., eller min bok. ETTTAA?????? Jag ärligt stack in till snapchat och skickade till Nea AKA Holapersika. Och spamade hon lite. Hihiihihih. Inte mycket.
Sedán fucking typ Klocka de Jag mig in och skrev detta¶)7:'spiwmios.

Det är så jah såg att jag var etta för att novaesfoe kommenterade. Annars skulle jag nog inte tänkt på det. Men Aja. Detta är inte något kapitel som folk kanske har märkt. Eller något om mitt liv som jah typ har skrivit lite om HOST.. HOST.. bara den senaste minuten det är okej att jag skriver det!

MEN ASSÅ FATTAR NI? JAG ÄR SÅ FUCKING JÄVLA TACKSAM ATT NI LÄSER MIN BOK. SOM JAG HAR SAGT INNAN JAG TODDE ÄRLIGT ATT BARA TRE PERS SKULLE LÄSA  BOKEN. MEN DET ÄR FKN 41K SOM LÄSER DEN. JAG VILL BARA SÄTTA MIG I ETT HÖRN OCH GRÅTTA GLÄDJE TÅRAR. DET LÅTER LITE CRINGE ELLER KONSTIGT WLLERR WHATEVER. JAG ÄR SÅ FUCKING GLAD.
SÅÅÅÅÅ TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK...... TACK!!

Allt detta skrev jag från mitt konstigt formade stora hjärta HAHAHAHAOHIIHIHIH.

Jag har inte bra betygg i svenska asså så. Men när jag skriver känns det att när jag kommer tbx t skolan i 8an som jag börjar då är 03a så kke jag kan höja mig? Vet inte. Vet inte heller varför jag skriver detta men är så fucking jävla glad.

Vet att ni/du inte gillar när jag skriver såhär, för det är ju så jävla tråkigt att läsa kanske men jag vill att du/ni fattar HUR MYCKET DETTA BETYDER.

Kanske mycket svärord men det får det fan vara för nu beskriver jag hur jag känner mig!!!!!!!

Så detta är mitt lilla tack till dig/er som gör att denna boken är 1a i fucking fanfiction!!/!-!7!/7 jag är så jävla glad, tack tack tack!!!kr!;7):7

Lilla.. HOST HOST STOOORA HOST HOST

Mitt hjärta dunkar som fan nu hiigigihig är jävligt glad! Så fkn glad. Tack så fucking mycket❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘❤️😘😘😘❤️😘😘😘❤️🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃💖💖💖💖🦃💖🦃💖🦃💖💖🦃💖🦃💖💖💖💖💖🦃💖💖💖🦃💖💖💖💖💖💖💖😚💖💖😚😚😚💖💖😚😚💖😚😚

Asså nu ska jag fira med ett glas vatten för jag har inget hemma.


































Gråter fan nu. Tack så fuking mycket asså detta betydder så mycket. Puss och kraaam😚🦃🦃🦃🦃

Känn ingen sorg för mig || M&MDär berättelser lever. Upptäck nu