e t t

5K 70 70
                                    

Hej vill bara säga att boken kommer bli bättre senare när jag kommit in i den oså<33
------------------------------------------------------------------------------------------------------
17juni

"Lillebror, bapapapa bli inte som jag när du blir stor!!!! Du stod i dörren och sa är det här allt som blir så dör jag! Lillebror, bli aldrig som jaaaaaaaaaaaag aaaahhhaaaaaaaah"

Jag sjöng med och dansade i mitt rum till den hög ljuda musiken som kom ut genom min mobil. Jag log för mig själv medans jag dansade förbi speglen och tänkte på konserten jag skulle på. Idag Håkan,  nästa vecka Marcus och Martinus. Usch. Idag kommer bli så mycket bättre blir än nästa vecka. Blir ju tvingad till Marcus och Martinus av min irreterande men älskvärda bästa kompis. Jag är inte den ända som blir tvingad till att gå på Marcus och Martinus, hons pojkvän blir det också. Hon har ju ändå Meet and Great biljetter det blir ju kul men det skulle vart mycket bättre om det var till Håkan.

Jag slutade dansa och gick fram till min mobil. Sänkte ljudet och sedan tog jag min tumme och la den på den runda iskalla cirkeln längst ner i mitten av mobilen. Jag kom snabbt in på mobil och gick in på instagram och la ut en väll redigerad bild som jag tagit för nån timme sen som jag då har valt ut av typ tusen andra bilder som var skit fula.

// Känn ingen sorg för mig Göteborg \\

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

// Känn ingen sorg för mig Göteborg \\

Gillas av klaraaatyresol och 281 andra

Visa alla 68 kommentarer

My.Gabrielsson1 snyggaste jue

TheoOskars fyy göteborgare

***

Några få meter framför mig står Miriam bryent och Håkan hellström och sjunger Det är så jag säger. Mina tårar rinner ner för kinderna som gamlingar som dansar tango på ett bingo cafe lite fulla medans jag sjunger med alla andra som är på Ullevi. Ja, jag är en sån som gråter på konserter. Kan inte hjälpa det för känslan är enorm. Han är en av mina favorit låtskrivare. Jag kan inte riktig fatta att jag är här, kan någon bara nypa mig på armen eller? Jag måste filma det här, jag måste ha mycket minnen av det här.

Jag tar upp min mobil för att filma lite och ser att jag har fått några notiser från snapchat och instagram. Jag kollar igenom lite snabbt vad det står på notiserna. Sedan lägger jag mitt finger längst upp på skärmen och drar neråt med mitt finger det så en slags svart skärm sak kommer upp och sen drar jag upp det igen så min bakgrund kommer upp då alla notiser är borta. Avskyr notiser men ändå måste man älska det. Men på direkten kommer det igen får jag en ny där det står

' marcus02.g lade nyss till dig på snapchat'


------------------------------------------------

JAAHOP! Försts kapitlet<33

hoppas du/ni gillade det!

+ Det är ingen håkan hellström bok bara så att alla vet det;)

- Detta kapitlet var sådär..

- Kan vara några stavfel i boken💖💖

Känn ingen sorg för mig || M&MDär berättelser lever. Upptäck nu