Hoofdstuk 14

317 12 4
                                    

Sterre
Ik werd daarnet wakker van het gekletter van de regen tegen mijn raam. Het stort met bakken uit de lucht, niet normaal. Het representeerd zowat hoe ik me nu voel: barslecht. Het liefst wil ik me opsluiten in mijn kamer en huilen en huilen en huilen. Maar dan mis ik school en flipt mijn moeder, dus zit ik aan de eettafel mijn ontbijt te eten. Proberen te eten. Ik heb echt geen eetlust. Ik kijk naar mijn kommetje granen en zie dat ik pas een derde heb gegeten. Toch sta ik op en gooi alles in de vuilbak. Ik loop naar boven en bots tegen Sem aan. Hij kijkt me verward aan en ik sluit mijn kamerdeur zonder nog iets te zeggen. Ik kleed me om, maar doe geen moeite. Gewoon een zwart shirt op een jeans, converse en haren in een messy bun. Ik doe wat concealer op en trek mijn rugzak van mijn bureau.

Emiel
Mijn dag kan al niet beter. Het regent en ik kom op school aan. Wat ik zie? Ster. Ster is het eerste wat ik zie. Love life 😒
Ik ga binnen in mijn lokaal en ga aan de andere kant zitten van het lokaal. Ik ga echt niet naast Ster zitten nu. Ik klink kinderachtig, maar ik heb echt geen zin om haar geklets aan te horen. Ik heb foto's gekregen. Ik heb bewijs. Gaf ze het gewoon maar toe...

Sterre
De bel gaat en het is pauze. Mil loopt erg snel het lokaal uit. Shit, straks vind ik hem niet meer! Ik gooi alles in mijn rugzak en ren het lokaal uit. Ik zie hem net de voordeur van de school uitlopen en ik duw allemaal studenten aan de kant.

Emiel
Fuck this. Ik ga wel naar huis. Ik kan niet de hele dag in hetzelfde lokaal doorbrengen met Ster. Niemand is nu buiten, het regent ontzettend hard. Ik loop de deur uit en ga recht naar de schoolpoort, maar ik hoor mijn naam dus draai me om.
Ster komt op me afgelopen. 'Niet weggaan!' Roept ze. Ze komt dichter naar me toe en we zijn allebei doorweekt. 'Ster laat het gewoon,' zucht ik. Ze schudt haar hoofd. 'Geef me een paar minuutjes! Ik kan het uitleggen, echt!' Ik zag de wanhoop in haar ogen en voelde me slecht. Ik knikte zachtjes en was zelf niet zeker of ze me had zien knikken. Ze glimlacht breed.

Sterre
'Die foto daar is gewoon uit een ander perspectief genomen. We stonden erg dicht tegen elkaar en meer niet,' zo eindigde ik mijn verhaal. Ik heb hem alles verteld wat er gebeurd was. 'Waarom heb je het me niet verteld? Je kon me toch zeggen dat je met hem ging spelen?' Zijn stem klonk schor en zijn haren plakten aan zijn gezicht door de regen. 'Ik wist dat je jaloers ging reageren. Ik zweer dat er niets is gebeurd en ik wist echt niet dat er foto's waren! Geloof je me?' Vraag ik, ontzettend bang voor het antwoord.

Emiel
Ik trok haar meteen tegen me aan en kuste haar vol op haar lippen. Haar lichaam reageerde meteen op mij en ik glimlach. Dit meisje is alles wat ik nodig heb. Ze is perfect!

Sterre
Mil laat me los en ik glimlach. Hij trekt me in een knuffel en fluistert 'sorry'. Ik grinnik en neem zijn hand vast. We lopen samen terug naar binnen. We zijn laat. De lessen zijn echt al tien minuten bezig, denk ik. Boeit niet! Het is weer helemaal goed met mijn vriendje en ik ben heel gelukkig, buiten het feit dat ik helemaal nat ben. HELEMAAL. Zelfs mijn ondergoed, daar ben ik zeker van.

(Alles is weer goed. Jeeeejj!)

She is the bestWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu