Hoofdstuk 9

324 12 0
                                    

Emiel
Ik ben enorm blij. Ik speel met Ster in het zwembad bij me thuis, het is goed weer en... Ster is van mij. Ze is mijn vriendin: hier kijk ik al een jaar naar uit en nu het zover is ben ik ongelofelijk blij! Ik wil dat we voor altijd samen blijven en zelfs een gezin stichten, god wat klink ik als een meisje! Boeit me nu even niet! Ik til Ster op en gooi haar in het zwembad. Ze komt proestend boven water en lacht heel erg hard. Ze zwemt naar me toe en duikt onder water. Ze pakt mijn been en begint er aan te trekken. Ik lach: ze krijgt me niet omver. Ze komt boven en snuift. 'Jongen, wat ben je zwaar,' zegt ze en ze kruist haar armen. Ik grinnik. 'Jij anders niet,' en ik pak haar op in bruidsstijl. Ze giechelt als een klein meisje.

Sterre
Oh, wat ben ik blij. Hij is echt perfect...
'Yow, tortelduifjes?' Mil draait zich om met mij in zijn armen. Quinten staat te grijnzen in de deuropening van zijn huis. 'Ik heb iemand meegebracht,' zegt hij. Ik kijk naar Mil, maar hij kijkt vragend naar zijn broer. Hij wandelt rustig naar de rand van het zwembad en zet me neer. Quinten grinnikt en laat de persoon binnen.

Emiel
You've got to be fucking kidding me... Uit alle mensen die hij kon meenemen, buiten die ene Flynn dan, neemt hij iemand mee die ik NIET wil zien. Mijn mond valt open als het meisje komt binnengewandelt, technish gezien buiten, en ze kijkt me glimlachend aan. 'Emiel!' Roept ze blij en trippelt naar mij. Ik kijk naar Ster, die vol afschuw naar het meisje kijkt en ik ga dichter bij haar staan. 'Sarah...' Zucht ik. Sarah zwaait naar me met een overdreven glimlach. Ik ga uit het zwembad en zucht. Ze wilt me een kus geven, maar ik duw haar kalm weg.

Sterre
Ik draai met mijn ogen en sta op. Really? Sarah? Fuck...
Sarah is Mils ex-vriendin. Ze heeft hem bedrogen en nooit toegegeven. Ze zei dat het een misverstand was, terwijl ik haar zelf betrapt heb. Kan je nog een grotere bitch zijn?!

Emiel
'Emiel!!' Gilt ze hysterisch. Ik kijk haar aan. 'Wat doe je hier?' Zucht ik. Ze glimlacht en haar perfecte witte tanden komen tevoorschijn. 'Ik woon voor de rest van het jaar bij mijn tante. Ze woont hier drie straten verder, leuk toch?' Ik draai met mijn ogen en kijk naar Sterre. 'Oh Maan is hier ook?' Vraagt ze lachend. Ik zucht en ga door mijn haar. 'Dag Sarah,' zegt Ster. 'Het is trouwens Sterre, niet Maan,' en ze draait met haar ogen. 'Je kan evengoed zonnestelsel of ruimte noemen, boeien kan het me toch niet,' sist Sarah. Ik kijk haar doordringend aan en ze plakt weer haar neppe glimlach op haar gezicht. 'Sarah, ga alsjeblief weg...' Zucht ik. Ze kijkt me geschrokken aan en Quinten grijnst alleen maar. 'Millie?' Snikt ze. Ik draai met mijn ogen. 'Kind, ik hoef je niet te zien! Ga weg,' sis ik. Ze snikt weer en draait zich dramatisch om. Ze loopt naar binnen en ik hoor de voordeur dichtgaan. Quinten grinnikt. 'You go, bro,' lacht hij en wandelt nonchalant terug naar binnen. Ik draai me naar Ster en zucht.

Sterre
Ik wandel naar Mil en sla mijn armen om zijn middel. Hij grijnst en ik glimlach. Hij komt dichter om me te zoenen en net voor onze lippen raken, draai ik mijn hoofd. Hij kust mijn wang en trekt meteen met vragende blik terug. Ik laat hem los en grinnik.

(Een klein beetje korter, sorry)

She is the bestWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu