Hoofdstuk 3

375 12 0
                                    

Dit kan best pittig zijn en sommige lezers houden hier niet van. Dus hier is een waarschuwing: lezen onder de veertien jaar is niet aangeraden. Als je het toch wilt lezen, doe maar. Ik hou je niet tegen ;) Veel plezier
Xx Estée

-

Emiel
Fuck it! Ik leg mijn hand op haar wang en duw mijn lippen op de hare. Ze verstijft even, maar ontspant een milliseconde later. Ze kust me terug. Al snel wordt de kus verdiept en ik til haar op. Ze slaat haar benen om mijn middel en ze woelt in mijn haren. Ik voel haar borst op en neer gaan, samen met haar ademhaling. Al snel verdiept ze de kus nog meer. Ik wil dit al lang en het gebeurt eindelijk. Ze trekt aan een plukje haar en ik leg mijn ene hand op haar heup. Ze voelt erg warm aan. Haar lippen passen perfect op de mijne en ze bewegen synchroon op elkaar. Ik vraag om toestemming en ze part haar lippen, waardoor ik mijn tong zijn gang kan laten gaan. Al snel wordt de kus intenser en ze trekt nu harder aan mijn haar, om nog dichter bij me te komen. Ik wandel een beetje wankelend naar voor en zet haar op de rand van het zwembad. We stoppen even met zoenen. We kijken elkaar aan.

Sterre
Mijn lippen branden. Mijn lichaam tintelt. Wow... Ik wil meer. Ik zie in zijn ogen een andere schittering dan voorheen. Lust is wat er speelt. Zonder nadenken druk ik mijn lippen weer op de zijne en haak mijn armen rond zijn nek. Hij trekt mijn lichaam dichter tegen hem aan door mijn heupen naar zicht toe te trekken. Ik voel zijn handen rustig over mijn lenden wrijven. Ik voel me geliefd en gewild. Ik bijt zachtjes op zijn lip en hij drukt me nog dichter tegen zich aan. Een stille kreun ontsnapt mijn mond en ik laat mijn hand naar zijn borst glijden.
'Zo, zo,' zegt iemand plots. Geschrokken laten Mil en ik elkaar los.

Emiel
Mijn broer. Shit! 'Zo, zo, broertje... Ik dacht dat jij en jouw Ster enkel vrienden waren... Friends with benefits, zeker?' Grijnst hij. 'Quinten...' Hij steekt zijn hand op. 'Ik heb alles gezien, broertje. Ik wist niet dat je zo veel succes had bij de meisjes,' grinnikt hij. Ik bijt op mijn lip. 'Quinten, doe alsof je niets gezien hebt, alsjeblieft,' smeek ik. 'Ik vind dit helemaal prima, zolang je maar veilig bent,' lacht hij en wandelt naar binnen.

Sterre
Shit! Wat nu? Mil en ik kijken elkaar aan. Ik wil hem weer kussen, maar de lust in zijn ogen lijkt minder. Veel minder. Dus ik bedwing mezelf. Ik bijt op mijn onderlip. Hij kijkt naar mijn lippen, dan terug in mijn ogen en de lust van voordien is er weer. Zou hij dat ook in mijn ogen zien? 'Mil...' Breng ik uit. Zijn pupillen groeien. 'Ster...' Zegt hij op dezelfde toon. We kijken elkaar even aan en beginnen dan tegelijk te lachen.
'En nu?' Vraagt hij stil. Ik haal mijn schouders op. 'Geen idee,' antwoord ik. Ik trek hem in een knuffel en sluit mijn ogen. Hij trekt me weer in het water en ik glimlach. We spelen gewoon verder, alsof er niets gebeurd is.

Emiel
Ster is zich aan het omkleden. Ik lig in mijn onderbroek op mijn bed. Misschien is dit wat vreemd? Ik sta op en trek snel een zwarte jeans met gaten aan. Beter... Anders denkt ze wat van me. Dat wil ik niet; zo mag ze niet van me denken. We waren beide nog...
Ze komt uit de badkamer: haren droog, mijn zwarte sweater aan en geen broek. Doordat mijn sweater te lang is voor haar, zie ik niet eens haar onderbroek. Ik glimlach en schuif op. Ze knikt en kruipt naast me in bed. Gisteren zou ze bij me kruipen, misschien zelf haar hoofd op me laten rusten. Nu, na die kus, durft ze me niet eens aan te raken. Ik zucht stil en leg mijn kussen goed. 'Welk genre?' Vraag ik. We kijken elkaar even aan. 'Romantiek,' fluistert ze onzeker.

Sterre
'Romantiek'
Voor ik het wist, lag hij bovenop me. Mij te zoenen... Ik wou hem wegduwen, nee, foute woordkeuze: ik moest hem wegduwen. Maar ik kon het niet. Hij kuste me, nu minder intens. Maar goed ook, we liggen per slot van rekening in zijn bed. Zijn handen staan naast mijn hoofd, zodat hij me niet plet. Mijn ene hand ligt in zijn nek, de ander knijpt in zijn schouder. Zijn armen zijn gespierd, het zou me niet eens verbazen dat hij het niet voelt. Hij verwijdert zijn lippen van de mijne en kust mijn nek. Ik trek hem dichter naar me toe. Waarom heeft hij zóveel effect op me??
Ik laat mijn hoofd naar achter vallen en er slipt nog een kreun weg. Net als in het zwembad. Ik bijt op mijn lip om ze te onderdrukken, maar blijkbaar werkt het niet super goed. Ik zie iets bewegen in de deuropening en ik schrik. Ik duw Mil van me af en kijk geschrokken naar de persoon in de deuropening. Mil volgt mijn blik en gaat naast me zitten. Even hard geschrokken als ik staren we naar de persoon, en die staart terug.

She is the bestWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu