Verleden

829 17 4
                                    

2002
'Alles OK?' Vraagt een jongetje met zwarte haren en blauwe ogen aan een meisje met lichtbruine haren en groene ogen. 'Ja, ik gevallen,' zegt het kleine meisje. 'Wat is jouw naam?' Vraagt de jongen als het meisje is rechtgestaan. 'Ik ben Sterre, jij?'
'Ik ben Emiel,' antwoordt het jongetje.

2004
'Sterre!' Roept Emiel. Ze geven elkaar een knuffel. 'Klaar voor het eerste leerjaar?' Vraagt hij. Sterre knikt, maar niet oprecht. Emiel neemt haar handje vast. 'Niet erg, ik ben ook bang,' zegt hij. Ze glimlachen naar elkaar en stappen naar de deur van hun klasje.

2010
'Mil!' Roept Sterre en ze vliegt in de armen van haar beste vriend. Haar lichtbruine haren wapperen in de wind. 'Ik heb zoveel stress, Ster,' zucht Emiel. 'Ik ook,' geeft ze toe. Ze nemen elkaars hand vast. De bel gaat. Eerste middelbaar...

2012
'Kom op, Sterre...' zucht Sterres vriendin. 'Nee, ik heb het al gezegd, Noa,' houdt Sterre vol. 'Je moet toch gevoelens voor hem hebben! Het kan niet anders!' Dringt Noa aan. 'Noa, het is niet zo,' komt Emiel tussen beide. 'We zijn beste vrienden,' bevestigt Sterre. Noa rolt met haar ogen. 'Jullie gaan iets hebben, let op mijn woorden,' zegt ze met haar armen gekruist.
'Ster en ik voelen niets voor elkaar,' blijft Emiel zeggen. 'Mil heeft gelijk,' zegt Sterre, maar Noa schudt haar hoofd vastberaden.

She is the bestWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu