Luku 58.

336 38 38
                                    

Tuntui kuin olisin jossain toisessa ulottuvuudessa. Ihmiset erilaisissa naamiaispuvuissaan saivat ajatukseni sekaisin. Ohitseni käveli erilaisia prinsessoja, eläimiä ja julkisuuden henkilöitä. Se oli todella hämmentävää.

"Haetaanko juotavaa?" Chase kysyi ja tökkäsi minua muovisella miekallaan.

Nyökkäsin tuolle hymyillen ja laitoin edelleen kädessäni olevan naamion kasvoilleni. Onneksi siinä oli reikä suulle, jotta en tukehtuisi ja saisin edes syötyä jotain. Kävelimme Chasen kanssa ihmisjoukon läpi toiselle puolelle koulun liikuntasalia pitäen toisiamme käsistä kiinni, sillä en halunnut kadottaa tuota. Päästyämme suuren ja kattavan pöydän luokse hän alkoi kaataa meille molemmille juotavaa. Nojasin pienesti pöytää vasten ja katselin ympärilleni etsien tuttuja kasvoja, joka oli hieman vaikeaa. Tunnistin kuitenkin pöydän toisessa päässä karkkeja kahmivan blondin, Liamin ja kolmannen vähän pidemmän henkilön, joka seisoi selkä minuun päin.

"Chase? Sopiiko, jos käyn nopeasti tervehtimässä mun ystäviä?" kysyin huutaen musiikin läpi.

"Tottakai, mä tulen perässä", tuo sanoi virnuillen.

Kohotin tuolle kulmiani vihjailevasti ja me molemmat naurahdimme. Lähdin kävelemään ystävieni luokse ohitellen pöydän vieressä olevia ihmisiä.

"Niall!" huusin, kun olin päässyt lähemmäs heitä.

Kolme päätä kääntyivät minun suuntaani ihmetellen. Katseemme kohtasivat minuun selin olleen henkilön kanssa ja tunnistin tuon heti. Kävelin hänen ja Liamin väliin hymyillen.

"Louis!" Niall huusi tervehtien.

"Ettehän te ole nähneet Harrya?" kysyin.

Katsoin vuorotellen jokaista kolmea poikaa ja jokainen pudisti päätään. Kiinnitin samalla vasta nyt huomioni heidän asuihinsa. Liamilla oli musta puku päällä ja terävät hampaat näkyivät hieman tuon suusta, joka tarkoitti tuon esittävän vampyyria, Niallilla taas oli raidallinen pitkähihainen ja siihen sopivat housut ja Zayn esitti selvästikin poliisia.

"Hyvä", vastasin kylmästi.

"Louis, oletko sä edes puhunut Harryn kanssa sen tapahtuneen jälkeen?" Liam kysyi hieman huolissaan.

Vilkaisin häntä nopeasti, mutta käänsin välittömästi katseeni oikealle ja näin Chasen tulevan kahden kupin kanssa luoksemme.

"Hei", punapää sanoi.

Kaikki muut minua lukuunottamatta mulkoilivat ystävääni, mutta vastasivat tuolle silti. Taustalta kuuluvasta musiikista huolimatta välillemme syntyi kiusallinen hiljaisuus. Katsoin hetken Niallia ja päätin aloittaa uuden keskustelun.

"Mitä sä oikein esität?"

"Mä olen vanki", tuo vastasi ylpeänä ja laittoi kätensä Zaynin selän taakse. "Ja Zayn on taas poliisi, joka yrittää saada mut kiinni."

"Niall välttämättä halusi meidän asuille saman teeman", Zayn selvensi hieman nolostuneena.

"Älä nyt, sä näytät ihan seksikkäältä tuossa asussa", Niall sanoi ja suuteli poikaystäväänsä intohimoisesti välittämättä muista koulun oppilaista.

Tunsin silmieni suurentuvan vähintään lautasen kokoisiksi. En olisi koskaan uskonut Niallin puhuvan tuollaisia varsinkaan, kun on tottunut tuon lapsellisiin juttuihin. Kuulin Liamin vain naurahtavan vieressäni ja katsoin Chasea. Hän yritti peittää naamalleen noussutta punaa merirosvon hatullaan ja yskäisi pienesti. Pudistelin päätäni tuon reaktiolle ja astuin lähemmäs poikaa niin, että käsivartemme koskettivat toisiaan.

I Want To Feel Your Love ~ L.SWhere stories live. Discover now