Luku 7.

441 51 16
                                    

Ajoin kohti Harryn antamaa osoitetta. Olen yrittänyt koko matkan olla haukottelematta, mutta olen aivan liian väsynyt. Yritän kerätä itseäni henkisesti koko matkan, koska tiedän, että Harrylle on todella vaikea väittää vastaan. Tämä on tosin uutta, sillä yleensä olen ollut hänen mukanaan bileissä, enkä ole joutunut ajamaan yöllä kaupungin toiselle puolelle hakemaan häntä vain, koska on liian humalassa.

Huomaan olevani talon edessä jossa Harryn pitäisi olla, sillä sieltä kuuluu todella kovaa musiikkia ja monia nuoria kävelee pullo kädessä pitkin pihaa. Pian huomaan Harryn nauravan muutaman tytön luona. Astun ulos autosta ja lähden kävelemään Harrya kohti. Yritän matkalla hänen luokseen miettiä, että miten voisin moittia tätä vastuuttomuudestaan, mutta itsevarmuuteni katoaa kuin tuhka tuuleen, kun tajuan Harryn huomanneen minut.

"Louiiiis! Sä tulit!" tuo huutaa ja juoksee luokseni halaamaan minua. Yritän saada tuon kädet pois ympäriltäni, mutta pian hän tajuaa sen itse ja irrottautuu minusta.

"Noniin Harry mennään nyt kotiin", sanon ja yritän ottaa pikku hiljaa askeleita kohti autoani.

"Ei ei kun jäädään tänne vähäksi aikaa!" hän kailottaa.

"Mä en ole jäämässä tänne. Jos tää oli muka sun typerä temppus saada mut tänne juhlimaan sun kanssa, niin huono yritys. Mä lähden nyt, keksi ite että miten pääset pois", yritän sanoa mahdollisimman rauhallisesti, mutta olen tosi vihainen Harrylle tällä hetkellä. Ensinnäkin, hän on todella humalassa, vaikka on alaikäinen ja toisekseen, minä jouduin hänen takiaan ajamaan puoli tuntia keskellä yötä pimeässä.

Lähden kävelemään kohti autoani nopeasti, sillä en todellakaan halua olla täällä enää sekunttiakaan.

"Odota nyt vähän!" Harry huutaa perääni. Käännyn ympäri ja näen kuinka tuo yrittää vaivalloisesti juosta luokseni. Pian hän kaatuu naamalleen maahan. Naurahdan hieman, mutta yritän sitten saada ilmeeni vihaisemman näköiseksi. Huokaisen ja menen auttamaan Harryn ylös.

"Sattuko suhun?" kysyn, vaikka tiedän että hän ei tunne mitään tämän hetkisen tilansa takia. Tuo pudistaa päätään ja yrittää nauraen ottaa tukea minusta, mutta kaatuu taas. Pyörtän silmiäni ja nostan hänet jälleen ylös.

"Yritä nyt rauhottua tai me ei kohta päästä täältä lähtemään enää ollenkaan", sanon puoliksi kantaen Harrya.

"No jäädään sitten tänne!" hän innostuu, mutta annan tälle kieltävän vastauksen.

Monen kaatumisen jälkeen, olen vihdoin saanut Harryn autoon ja päässyt ajamaan kohti kotiani. Tiedän, että Harryn äiti ei todellakaan pitäisi siitä kuinka veisin hänen 16-vuotiaan poikansa keskellä yötä kotiin umpikännissä, joten on parasta mennä minun luokseni. Muutenkin, Harry itse sanoi että ei haluaisi mennä kotiin.

"Mulla on nälkä", Harry valittaa pelkääjän paikalta. Yritän ignoorata tuon ja jatkaa ajamista, mutta hän ei anna periksi helpolla. "Käydään hakemassa grilliltä hampurilaiset matkalla".

"Okei, mutta sä maksat omat ruokas", vastaan hetken mietittyäni.

"Ei mulla ole rahaa mukana", pudistan päätäni ja huokaisen turhaantuneesti varmaan sadatta kertaa tänä yönä.

"Sä maksat sitten takaisin", sanon ja tuo nyökyttelee päätään innostuneena. En ymmärrä miten hänessä voi olla noin paljon energiaa, vaikka onkin humalassa.

•••

Hetken päästä saavumme pihalleni ja nousemme pois autosta. Juoksen välittömästi Harryn luo, sillä en halua tuon kaatuvan uudelleen. Hänellä on varmasti aamulla koko keho täynnä mustelmia. Lähden kuitenkin taluttamaan tuota ovelleni hitaasti, mutta varmasti.

Pian pääsemme huoneeseeni monien naurukohtauksien ja kaatumisten jälkeen. Minua ei tietenkään naurata tämä tilanne yhtään, mutta Harry taas ei muuta teekään kuin nauraa.

Suljen hiljaa huoneeni oven ja laitan Harryn sängylleni makaamaan, sillä hän näyttää yhtäkkiä todella väsyneeltä. Ei olisi uskonut sitä vielä minuutti sitten. Menen vaatekaapilleni ja otan vaatteeni pois jättäen tietenkin alusvaatteeni päälle ja otan kaapista tummansinisen yöpaitani.

"Louis..." kuulen korvan juurestani ja säikähdän hieman. Miten hän tuli siihen niin hiljaa? Käännyn ympäri ja Harry on vaarallisen lähellä minua.

"Tiiätkö mitä?" tuo kysyy lähestyessään minua. Huomaan tuon vilkaisevan huuliani nopeasti ja yhtäkkiä tunnen hänen kosteat huulet omillani.



En kestä tätä😂

I Want To Feel Your Love ~ L.SWhere stories live. Discover now