Luku 37.

424 48 88
                                    

Kiitos sakurablossom10 joka autto mua kirjottamaan tämän luvun❤️

Katsoin vasemmalle ja sitten oikealle. Kummastakaan suunnasta ei tullut ketään, joten käänsin auton rattia oikealle päin risteyksestä. Koulu oli vihdoin loppunut ja pääsisin kotiin. Vieressäni etupenkillä istu Niall, joka kertoi jälleen todella innokkaasti minulle tarinaa siitä, kun joku oli rikkonut kemian tunnilla yli 30 koeputkea. Harry istui takapenkillä heti takanani ja katsoin häntä vähän väliä peilin kautta.

Yhdessä vaiheessa hän nosti päätään ja katseemme kohtasivat. Automaattisesti katsoin heti tiehen, mutta hetken päästä katsoin peiliin uudestaan ja Harry katsoi edelleen minua. Tällä kertaa en siirtänyt katsettani pois lukuunottamatta niitä muutamaa vilkaisua eteenpäin, että en törmäisi mihinkään. Harry katsoi minua ensin todella tuimasti, kunnes virnisti minulle pudistellen päätään ja siirsi katseensa takaisin alas puhelimeensa.

"Ja sitten opettaja huusi hänelle naama punaisena! Eikö olekin uskomatonta? Hän ei koskaan huuda kenellekään", Niall sanoo innostuneena ja naurahtaa. Hymyilen tuon käytökselle ja kaarran hänen suuren talonsa pihaan.

"Me haetaan sut sitten huomenna, Liamin kanssa tai ilman", sanon, ennen kuin Niall hyppää ulos autostani. Hän nyökkää ja sanoo heipat sulkien oven. Harry tulee etupenkkien välistä viereeni istumaan Niallin paikalle, kun lähden ajamaan kohti kotiani.

Asetan oikean käteni vaihdekepin päälle ja näen sivusilmällä Harryn katselevan omasta ikkunastaan ulos. Hän vilkaisee minua ja menee hetki, kunnes tuo asettaa kätensä omani päälle. Sydämeni hyppää kurkkuun, kuin teinitytöllä joka näkee ihastuksensa.

Käännän pääni Harryyn, joka katsoi minua ja hymyilee. En tiedä mikä meidän tilanteemme on tällä hetkellä. Olemmeko me vain ystäviä? En ole edes ehtinyt miettimään tätä kunnolla rauhassa, mutta tiedän tämän kuitenkin olevan oikein. Kaikki on tapahtunut niin nopeasti. Eilen tähän aikaan olin vielä 100% varma, että olen ihastunut Avaan ja nyt kaikki on toisin.

Ajan pihaani ja sammutan auton. Istumme hetken aikaa hiljaisuudessa, kunnes Harry rikkoo sen.

"Haluaisitko sä tulla meille? Siellä ei oo ketään kotona."

"Ei kiitos. Musta tuntuu, että mun pitää oikeesti miettiä näitä asioita yksin", totean pojalle. Hän nyökkää ymmärtäväisenä.

Astun ulos autosta Harryn tehden saman perässä. Poika kävelee nopein askelin omalle pihalleen ja vilkuttaa ennen kuin astuu sisään taloonsa. Vilkutan takaisin astellen samalla itsekin sisälle.

Romahdan sängylleni kaikenlaisten ajatusten pyöriessä pienessä mielessäni. Pidänkö minä Harrysta enemmän kuin kaverina? Tai siis tietenkin pidän, koska eihän kaverit yleensä suutele toisiaan vapaaehtoisesti. Mutta haluanko aloittaa suhteen Harryn kanssa? Sitä en tiedä. Ja haluaako Harrykaan edes sitä?

Mistä edes tiedän olenko täysin homo?

Astelen keittiöön ja otan itselleni kaapista ison karkkipussin. Kävelen takaisin huoneeseeni mässyttäen värillisiä nallekarkkeja. Ne ovat Harryn lemppareita.

Romahdan jälleen sängylleni. Käännyn kyljelleen ikkunaan päin, joka on vastapäätä Harryn huoneen ikkunaa. Suljen silmäni ja kun avaan ne uudelleen, edessäni seisoo uskomaton näky.

Harry seisoo huoneessaan yläosattomana vetäen paitaa päälleen. Hänen lihaksensa liikkuvat sulavasti ruskettuneen ihon alla saaden kylmät väreet kulkemaan lävitseni. Onneksi hän on selkä minuun päin, joten hän ei huomaa arvioivaa tuijotustani.

Käännyn takaisin nallekarkkieni puoleen ja laitan niitä kourallisen suuhuni yrittäen samalla saada hehkuvan punoituksen poskissani laskemaan.

Haluaisinko nähdä tuon saman näyn joka aamu? Haluaisinko tuntea hänen lämpimän kehonsa omaani vasten joka aamu? Haluaisinko nähdä nuo lumoavat vihreät silmät joka aamu herätessäni?

Vastaus on kyllä, kyllä haluaisin. Minun pitäisi kertoa tästä Harrylle, mutta en haluaisi edetä kuitenkaan liian nopeasti.


Tässä nyt yks lyhyt luku ennen huomista. Ja siis huomenna(tai perjantaina) julkasen erikoispitkän luvun, koska on PiiaStylinson synttärit😉 kiitos ihanista ja inspiroivista kommenteista, ootte ihania❤❤

I Want To Feel Your Love ~ L.SWhere stories live. Discover now