13. Přípravy na večeři

11.5K 524 31
                                    

-Cassian's Pov-

Hned po probuzení jsem se zadíval na spící Aishu. S největší opatrností jí ohrnu vlasy z tváře, které jí tam spadly.

Cítil jsem se nádherně. Skoro jako v sedmém nebi, když mi usíná a probouzí se v náručí. Pohladím ji po rameni a sleduji její reakci. Zavrtí sebou a víc se na mě natiskne. Musím se pousmát. Je dokonalá.

Pak začnu přemýšlet o dnešním večeru a nervózně polknu. Všechno musí být perfektní. Večeře je skvělá příležitost k dalšímu ukázání náklonnosti.

Pohledem zalétnu na hodiny. Čtvrt na sedm. Ještě máme čas. Upravím nám přikrývku a nachvilku ještě znovu usínám.

Proberu se až když se ode mě Aisha odtáhne. Otevřu oči a začnu ji sledovat. Zívne a protáhne se. Peřina už je dávno shrnutá k jejím kolenům a když se protáhne, tričko odhalí stehna. Vydám ze sebe něco mezi zavrčením a zaúpěním.

,, Um... Dobré ráno." Zašeptá a stáhne si triko dolů. Její tváře naberou lehce růžový odstín a já se pousměju.

,, Dobré ráno, krásko." Řeknu jí a políbím ji na čelo než se vydám do koupelny.

Po chvilce vyjdu ven a čekám, že spatřím jak Aisha stojí před šatníkem se svýma věcma a nebude se moct rozhodnout, jako všechny ostatní dívky v jejím věku.

Jsem lehce zmatený když ale hned jde do koupelny a v ruce má nějaké oblečení. Jen nad tím potřesu hlavou a zamířím si pro věci.

Oblékám se a dveře koupelny se otevřou v ten moment, kdy Aisha vyjde ven již oblečená. Sjedu ji pohledem, abych zjistil co provokativního si vzala tentokrát.

Mírně se uklidním, když zjistím, že na sobě má šaty až po kolena. Sice bych ji radši viděl úplně v něčem jiném, když jde do školy, ale nechci aby se opakoval včerejšek.

,, Sluší ti to." Dojdu k ní a políbím ji do vlasů. Obdaří mě svým úsměvem a jde si pro tašku. Já sám si dojdu pro notebook a pro potřebné smlouvy a další kopie různých papírů.

,, Máš něco na práci?" Řekne s hlavou mírně nakloněnou na stranu. Přikývnu.

,, Musím s Lucanem na jednu důležitou schůzku. Popravdě... Měla být už před pár dny, ale trochu jsem ji odložil." Mrknu na ní. Pokrčím rameny a vyjdeme na chodbu.

,, Aha... Dobře. " Odpoví mi potichu a já se na ní zadívám. Je zamyšlená.

-Aisha's POV-

Dole na nás čeká Lucan v obleku. Musím říct, že mu to slušelo.

,, Dobré ráno Alfo, Luno." Ozve se jeho milý hlas. Usměju se na něj a podívám se okolo.

Je tu celkem dost členů smečky. Něco mě napadlo, ale nejdřív jsem to zavrhla. Když jsem se nad tím zamyslela podruhé, přišlo mi to jako dobrý nápad.

,, Dobré ráno všem. " Řeknu nahlas a Usměju se na ně.

,, Dobré." Připojí se divný tónem hlasu Cassian. Okolo nás se začnou ozývat odpovědi a to mi drží na rtech úsměv ještě celou cestu do garáží.

,, Dobrá práce... Luno." Usměje se na mě Cassian. Zavrčím a praštím ho do ramene. ,, Ještě ty začínej." Obořím se na něj. Pak se se smíchem vydám k autu, ale dvě svalnaté paže, které se obmotají kolem mého pasu, mě zarazí.

,, Ještě jsem ani nezačal." Zašeptá mi do ucha a pustí mě. Oklepu se. Proč na mě má jeho hlas takový účinek?

Cesta do školy byla dlouhá a nudná, protože nikdo z nás ani nepromluvil. Mám sluchátka na uších a pouštím si svojí oblíbenou hudbu.

Jakmile auto zastavilo před školou, rychle vyjdu ven a zabouchnu dveře. Nevnímám to, že na mě volal. S tichým povzdychnutím se vydávám do školy. Máme jenom 4 hodiny a to je super.

S Kellenem se potkám u skříňky a bavíme se spolu až do začátku první hodiny.

- Cassian's POV-

Myslím, že mi bude trvat ještě dlouho, než se v ní vyznám. V jednu chvíli se směje, v druhé by dokázala svým pohledem vraždit.

S Lucanem přijíždíme na místo, kde se máme setkat s ředitelem společnosti, která zde ve městě chce zřídit svojí pobočku.

Byla to obchodní společnost a její nabídky pro nás byly výhodné. Probíráme to s nimi již několik týdnů a teprve dnes by se mělo finálně rozhodnout.

Momentálně sedím v kancelářském křesle a poslouchám jednoho ze zástupců firmy, jak přednáší finální návrh.

Když zkončí, všechny oči v místnosti se otočí na mě. Stačí jediné kývnutí a muže se jít podepisovat smlouva a nebo naopak pokud to nepřijmu, firma tady v okolí nebude moct mít žádnou pobočku.

Promítnu si v hlavě celý návrh a zapřemýšlím se. Následně kývnu. Na jejich tvářích se objeví radost.

Jsem mrzutý, protože jsem ještě nic nevymyslel na večer a to už bude skoro poledne. Aisha by měla brzy končit. Nechám Lucana, aby podepsal všechny smlouvy za mne. Nemám náladu na to se s někým dohadovat.

Poté, co vyjdu z té budovy ven, něco mě napadne. Pousměju se a hledám číslo v mobilu.

,, Zdravím, Cassiane. Potřebuješ něco?" Zeptá se Alaer. Byl to otcův známý a rád mi pomáhal. A také vlk Samotář.

,, Zdravím, Ale. Chci se zeptat jestli ještě pořád vlastníš ten plácek u jezera?" Pomalu dojdu k autu a opřu se o něj.

Ne druhé straně telefonu je chvíli ticho, než Ale odpoví.

,, Ano, vlastním. Na co jej potřebuješ?" Zeptá se zvědavě. Musím se pousmát. Na mém území  je už 30 let, ale za tu dobu se ani jednou nechtěl přidat ke smečce.

,, Chtěl bych tam vzít svou Lunu na večeři." Odpovím mu. Ozve se zalapání po dechu a já se tiše rozesměju.

,, Gratuluji. Konečně se usadíš a začneš myslet i na něco jiného než je ochrana tvé smečky." Zavrčím. Smečka je pro mne důležitá.

,, Řeknu Sandře, aby vám to připravila ano ?" Sandra byla jeho dcera a shodou okolností ji po letech cestování vítr konečně zavál do jejího rodného městečka.

,, Dobře děkuji. Chci aby to tam bylo příjemné a romantické." Odpovím s kývnutím.

,, Je celkem vtipné, jak rychle se měníš. " Ušklíbnu se a hovor ukončím

● ● ●

Když se s Lucanem dostáváme do smečkového domu, je už něco málo po páté hodině.

Dojdu k nám a spatřím tam Aishu v županu. Pousměju se a vtisknu jí letmý polibek. Zmizí v koupelně i s taškou v ruce. To musí být ty šaty.

Dojdu si převléknout košili, vezmu si kravatu a sako. Ještě se upravím před zrcadlem a jsem připravený na to, podívat se jaké šaty si vzala.

Její útlé tělo obepínají úzké šaty. Polknu a jdu k ní.

,, Moc ti to sluší." Zašeptám a zadívám se jí do očí.

,, Ty taky nejsi hejhorší." Mrkne na mě a se smíchem jde ke dveřím.

Jakmile vyjdeme na chodbu, nabídnu jí své rámě.

Pokračování příště.

Pardon, že publikuji takhle pozdě.
Aisha

Posedlá Alfou ✔|PROBÍHÁ PŘEPIS + KOREKCE|Kde žijí příběhy. Začni objevovat