12.,, Půjdeš se mnou na ...?"

11.3K 575 33
                                    

-Aisha's POV-

Zírala jsem na něj celá zmatená. Ještě, že jsem byla ve vlčí podobě, alespoň neviděl, jak bych se červenala. Oklepala jsem se a když začal výt, připojím se k němu.

Po nějaké době jsem stále zírala na srnu. Ne, že bych neměla hlad, ale vždycky jsem si lovila sama a nikdy jsem s nikým tohle nedělala. Proberu se v ten moment, když ke mně přišel, olízl mi čumák  a pak mě hravě kousl do ucha.

Začala jsem couvat a vrčet. Tohle pro mě bylo nové. Vždycky mi výše postavení vlci a nejen oni, jen ubližovali a smáli se mi. Copak já můžu za to, že jsem malá? Udělá krok ke mně a já znovu tiše zavrčím. Skloním uši a čekám, co udělá.

Neboj se mně, ozve se mi jeho hlas v hlavě. Neublížím ti, udělá další malý krok ke mně.

Jako kdybych to nevěděla i bez toho aby jsi mi to musel říkat skrz vlčí frekvenci, opáčím mu jedovatě nazpátek. Ksakru, co je to se mnou? Určitě to bude tím, že jsem hodně unavená. Oklepu se a nechám ho k sobě přijít.

Jsi v pořádku?, zeptá se starostlivě a já jen pokývnu hlavou.

Promiň, jsem jenom hodně unavená. Lepší omluvu jsem mu dát nemohla. Popostrčil mě směrem k srně a začal vrtět ocasem.

Doběhla jsem k ní a zavětřila. Nerada bych, aby po nás šli vyhnanci nebo samotáři. Teprve až pak jsem se srně zakousla do krku a začala trhat maso. Bylo ještě teplé.

-Cassian's POV-

Sledoval jsem ji a nechal jsem jí prostor, aby se nakrmila první. Líbilo se mi, že jsem se o ní mohl starat. Houpal jsem spokojeně ocasem z jedné strany na druhou.

O chvíli později jsem se srně zakousl do zadní nohy a vytrh kus masa. Už to bylo dlouho, co jsem naposledy s někým lovil. Často jsem lovil sám, jako vlk samotář. Se smečkou jsem se  jen občas proběhl.

Jakmile se Aisha vzdálila od srny a začala si olizovat krvavé tlapy, šel jsem za ní. Olízl jsem jí krvavý čumák. Nechápavě se na mě zadívala.

Půjdeme už? Prudce trhnu s ušima. Tohle jsem od ní nechtěl slyšet. Chtěl jsem s ní být co nejvíce, když teď chodila do školy a já jí nemohl být nablízku.

Dobře. odpovím a pomalu se rozejdu směrem k domu. Jsem ponořený ve svých myšlenkách. Aisha mě doběhne a pomalu jde vedle mě. Nic neříká, jen mlčí a rozhlíží se kolem.

Mlčí až do té doby, než vejdeme do našeho patra. Už dávno jsme ve svých lidských podobách.

,, Musím si ještě dodělat něco do školy." Kývnu a Aisha se rozejde do kuchyně, kde měla rozložené věci si školy. S povzdychnutím si jdu sednout na sedačku před akvárium.

Pozoruji barevné rybičky a doufám, že mě to dostane do stavu, kdy nebudu nad ničím přemýšlet. Musí. Kvůli tomu jsem si sem nechal to akvário dát.  Abych si sem mohl sednout a takříkajíc vypnout.

-Aisha's POV-

Stačilo mi jen přepsat dvě stránky z učebnice a měla jsem hotovo. Ještě jsem si rovnou připravila na zítřek. Bude pátek a to znamená, že jsem měla jenom krátký rozvrh. Byla jsem za to ráda. Tenhle týden se mi život obrátil vzhůru nohama a já si chtěla trochu odpočinout.

Rovnou jsem šla do sprchy. Byla jsem už dost unavená a nechtěla jsem už nic dělat.  Uvítala jsem, když na mé tělo začala dopadat tepla voda. Začala jsem si mýt vlasy a musela se usmát nad délkou svých vlasů. Byly o dost kratší, ale líbilo se mi to.

Posedlá Alfou ✔|PROBÍHÁ PŘEPIS + KOREKCE|Kde žijí příběhy. Začni objevovat