26.Bölüm

14.3K 854 65
                                    

Yerin sonsuza kadar benim yanım olsun.


Bade,ne kadar ağladığını yada salıncakta ne kadar uzandığını hatırlamıyordu bile.Dirseklerinden destek alarak doğrulduğunda ise havanın çoktan kararmış olduğunu fark etti.



Oktay'la buluşacağı aklına geldiğinde yüzünü buruşturmadan edemedi genç kız.Aklından tamamen çıkan bu ayrıntı yüzünden kendini pataklamak istiyordu.Arkadaşı kendisiyle görüşmek için zaman yaratırken o onu tamamen unutmuştu.Hızla telefonuna uzanırken,aniden kalkmanın etkisiyle başı döndü ama umursamadı.

Oktay'ın numarasını bulup aradığında çok geçmeden karşı taraf cevap vermişti.


"Oktay."

"Bade seni bekliyorum yarım saattir trafiğe mi kaldın?"


Bade,boğazından kaçan hıçkırığa engel olamazken gözyaşları ardı arkasına düşmeye başlamıştı bile.

"Hey noldu sana?"

"Ali...Ali buraya geldi."

"Neredesin sen şimdi? Geliyorum hemen."

"Dükkandayım.Sana konum atarım."




Genç kız,konumu attıktan sonra tekrardan yığıldı salıncağa.Artık herşeyin son bulduğunu düşünüyordu delice.Genç adam hayatına ansızın girmişti ve gene ansız bir şekilde çıkıyordu.Ağır mı konuşmuştu acaba? O gözlerinde gördüğü vazgeçiş,kabulleniş birbirlerinin hayatlarından tıpkı bir meltem havasında esip gidecek miydi? Silinecekler miydi böyle?


Başının sol tarafına giren keskin ağrıyla yüzünü buruşturdu Bade.Yaşadıklarının stresini şu zavallı başı çekiyordu hep.Birde hiçbir şekilde önünü alamadığı,laf dinlemez kalbi.

Aradan geçen zamanın ardından Oktay'ı kapıda görmesiyle yerinde doğruldu genç kız.

"Bade?"


Dolan gözleri,görüşünü bulanıklaştırırken kendisine endişeyle yaklaşan adamın boynuna kollarını direk sardı.Gözyaşları acımasızca akarken ağlamalarının da şiddeti artıyordu ve genç kızın içini titretiyordu.


"Onu kaybettim.Onu gerçekten kaybettim Oktay!"

Genç adam,arkadaşının kimden bahsettiğinin farkındaydı.Hiçbir şey demeden onun saçlarını okşarken yaşadığı bu acının bir an önce son bulmasını diledi.



"Sakin ol lütfen.Anlatmak ister misin?"


Bade,olumsuz anlamda kafasını sallarken olanları anlatmaya gücü yoktu.Takati kalmamıştı artık bir şeye.Canı sanki parmak uçlarındaydı genç kızın.


"Eve gitmek istiyorum.Lütfen götür beni buradan."

Oktay yerinden kalkıp genç kızı tek hamlede kucağından aldı ve dükkandan çıktılar.Kaldırıma park ettiği arabasına Bade'yi yerleştirdikten sonra biraz beklemesini söyledi ama genç kızın kendisini duyabildiğinden bile şüpheliydi.Gözlerini karşısında ki boşluğa dikmiş öylece bakıyordu.


Bir Arap MasalıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin