25.Bölüm

26.5K 1.7K 184
                                    

Birinin sizi evcilleştirmesine izin verirseniz göz yaşlarını da hesaba katmalısınız.
-Küçük Prens 👑




İzmir'in sıcak havası öğlen saatlerine doğru iyice bastırırken yazın erkenden geldiği belli oluyordu.Bade,gür saçlarını tepesinde dağınık bir topuz yapmıştı ve bir kaç asi tutamı ise önde iki yandan çıkmıştı.Altında kot şortu,üzerinde salaş beyaz bir t-shirti vardı.Ayaklarına ise parmak arasını terliğini geçirmişti.


Elleriyle kendini yelleyen genç kız,bir yandan da dükkanlarının arka bahçesinde ki teslim aldığı çiçekleri kontrol ediyordu.İçeriden çalan telefonun zil sesiyle yaptığı işi bırakarak telefonuna doğru yöneldi Bade.Pembe çalışma masasının yanına geldiğinde ekrandaki ismi okuduğunda gülümsemesine engel olamadı.



"Canım."

"Hemen neler olduğunu anlatıyorsun İzmir Güzel'i!"



Genç kız,Sırma'nın heyecanlı sesi karşısında gözlerini devirmeden edemedi.Yavaş adımlarla geniş dükkanın içinde ilerlerken telefonu omzu ve kulağı arasına sıkıştırdı.Eline aldığı fısfıs ile de çiçeklerin üzerine sıkıyor onların daha canlı görünmesine neden oluyordu.


"Gerçekten o adam hakkında konuşmak istemiyorum Sırma.Aklıma geldikçe bütün sinirim tepeme çıkıyor!"

Tabi ki karşı taraftan genç kızın yakarışları hemen gelmişti.


"Ya ne demek anlatmak istemiyorum kızım? Daha olay günü adam hakkında konuşmamızdan 1 saat geçmeden herifi canlı kanlı evinde gördün.Bunu konuşmayacağız pardon da ne konuşacağız?Dökül hemen! Ayrıca anlamadığım bu adam eve nasıl girmiş?"

"Anneme beni tekrardan işe almak için ikna etmek istediğini söylemiş.Annemde tabi doğal olarak patronumu eve alıyor.Pis düzenbaz!"

"Şuna bak sen.Eee?"



Bade,Sırma'nın heyecanlı ses tonuna gülmeden edemedi.


"Sırma ne heyecanlısın kızım ya!"

"Hadi hadi anlat.Kafe boşaldı hazır.Şimdi damlar müşteriler."



Bade,yavaş yavaş çiçeklerin arasında gezinirken onların birbirinden güzel kokularıyla rahatlamaya çalışıyordu.Ama görünen oydu ki bu pek işe yaramayacaktı.Çünkü konunun tekrar tekrar o adama gelmesi artık sabrını taşırır olmuştu.

"Anlatacağım bir şey yok işte Sırma.Yemek yendi,annemle konuştular havadan sudan sonra biz konuşmak için bahçeye çıktık."

"Eee?!"


Bade,arkadaşının git gide heyecanlanan sesine gözlerini devirdi.Fazla ayrıntıya hele ki öpücüğe girmek istemiyordu genç kız,biliyordu ki Sırma o olayları öğrense başının etini yiyip duracaktı.



"Beni geri istediği ve vazgeçmeyeceği söyledi.Ve bu işinde bırakmayacağını gittiği yere kadar gideceğinden bahsetti.Deli saçması hepsi!"


Cümlesini bitirmesinden sonra karşı taraftan ses bekledi Bade ama beklediği herhangi bir tepki gelmedi.



Bir Arap MasalıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin