9.Bölüm

52.6K 2K 102
                                    

Herkese merhaba.Ve iyi okumalar.Vote ve yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle düşüncelerinizi belirten yorumlarınızı :) :)


Ayağındaki ufak kasılmayla uyandı genç kız.Yüzü limon yemiş çocuklar gibi buruşurken,elleri bacağına gitti.Oradan da sargıyla sarılmış ayak bileğine.Krem sürülüp sarılan ayağında ki acı,soğuyunca daha çok hissedilir olmuştu.Bir an önce ilaçlarını içip,pansumanını yapmak istiyordu Bade.


Ayağınının üzerine yok denecek kadar kadar yük vererek salona kadar ulaştı.Mutfağa girmesine bir iki adım kalmışken,koltukta uyuyan genç adama gitti gözleri.O an hatırlamıştı onu evine getirdiğini ve alnına konulan ufak öpücüğü. Yüzü yavaşça kızarırken,ses çıkarmamaya çalışarak genç adamın yanına gitti.İri bedeni ve geniş kollarının yarısı dışarıdaydı.Koltukta kalan yarısınında çok rahat olduğunu zannetmiyordu Bade.İlk kez uyuyan bir adamı inceliyordu genç kız.Bunun vermiş olduğu heyecanlı midesi kasılırken genç adamın yakışıklı yüzünü incelemeye başladı.Sert köşeli çenesi toplantı odasında olduğu gibi sinirden kasılmamış,aksine masumca durup nefes alışverişlerinde hafifçe oynuyordu.Kahverengi saçları dağılmış ve birkaç  tutamı da alnına düşmüştü.Geniş göğsü sakince hareket ederken,genç kız sanki çok özel bir parçaya bakar gibi genç adamı gözlemliyordu.Böyle bir duyguyu daha önce hiç tatmamıştı Bade ve sanki ağzında patlayan şekerlerin içinde hissettirdiği o garip duyguyu hissediyordu.Elleri istemsizce Ali El-Diab'ın alnına düşen saçlarını geriye itmek için yüzüne yaklaşırken, genç adamın kahverengi hareleri yavaşça açılmıştı.


"Aklına kazıyabildin mi?"

"N..Ne? Anla...Anlamadım."


Kahretsin!Kekelenecek zaman mıydı bu şimdi?



"Evet,belli.Kazıyamamışsın."



Genç adam,Bade'yi bileğinden yakaladı ve canını acıtmayacak şekilde hızla kucağına çekti.Genç kız, neye uğradığına şaşırarak hareketsizce kalırken,genç adamın yüzündeki munzur ifade nedensizce Bade'nin içini ısıtıyordu.



"Evet şimdi daha rahat bakabilirsiniz Bade Hanım. "


Genç kız nefes almayı unutmuştu.Genç adamın, sert göğsünde boylu boyunca uzanırken beyni çalışmıyordu zaten.Onun munzur ifadesi, beyaz dişlerini gösterecek kadar sırıtırken,nefesi ve teninin kokusu burun direklerinden içeri haince girerken ne kadar mantıklı olabilirdi ki?

İri elalarını adamın gözlerinden kaçırdı,kalkmak için hareket edecekken bedenini saran iri eller ise buna engel oldu.Üstelik kollarıylada belini sarmış,yüzlerinin arasına da belli bir mesafe koymuştu.



"Sen istediğin kadar izledin beni.Şimdi sıra bende."

"Be...Be..Ben sizi izlemedim bir kere!"

"Şşşt.Sadece biraz seni izlememe izin ver."



O ağızdan çıkan sözler aralarında geçen son  cümlelerdi.Elalar ve kahverengi hareler birbirlerinin içine bakarken ikiside aralarında ki bu çekimin o an farkına varmıştı.Bu çekim ikisinide yakar ve küle çevirirdi.Korktu Bade,bu adama kapılmaktan daha sonrada yanmaktan korktu.Hemde ölesiye.


"Saçların,"

Ali'nin iri elleri genç kızın,dalgalı saçlarında gezindi şevkatle.


"Gözlerin,hele o inatçı gözlerin,"

Genç adamın eli şimdi kızın gözlerindeydi.O şaşkın ve meraklı gözleri kendisine bakarken içini çekti genç adam.Parmakları pürüzsüz tenini okşarken,daha sonra dudaklarına geçti.O dolgun dudakların pembemsi rengi daha koyu bir haldeydi şuan.Genç adamı bile isteye yasak meyveye dokunmak için çağırıyordu.


Bir Arap MasalıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin