Chapter 61

2.3K 97 8
                                    

Hanna 2 weken later
Mijn menstruatie is al twee weken te laat dus ik denk dat ik weet hoe laat het is. Terwijl we nu ergens in Canada voor de tour zijn en ik het geluk heb dat het hotel waar we verblijven midden in de stad is, kan ik mooi even zwangerschapstesten halen. Ik ga vermomd naar de winkel om vier zwangerschapstesten te halen terwijl Shawn iets in het stadion aan het doen is.

Ik neem de testen mee naar de badkamer en gebruik ze meteen allemaal. Nu twee minuten wachten. Ondertussen bedenk ik hoe ik dit leuk aan Shawn ga vertellen, als verrassing.

De twee minuten zijn voorbij en de eerste zegt twee streepjes, er begint al  wat spanning te komen. Dan pak ik de tweede... ook twee streepjes.

Ik kan mijn ogen niet geloven, ik ben weer zwanger!

Ik pak de test mee naar de kamer, pak wat papier en probeer wat leuks te maken. Uiteindelijk is het een leuk versierde kaart, met aan de binnenkant, Gefeliciteerd pappie! En de test heb ik erbij geplakt.

Trots met mijn werkje, leg ik het voorzichtig weg. Zenuwachtig zit ik op de bank, niet wetend wat ik kan doen tot Shawn komt. Ik ben zo nerveus.

Een paar minuten later, hoor ik de deur open en dicht gaan. Ik ga heel casual op de bank liggen, doen alsof ik geconcentreerd naar de tv kijk.

"Hey babe." Zegt hij als hij binnen komt en geeft mij een kusje op mijn hoofd.

"Hey." Zeg ik en glimlach naar hem. Ik spring van de bank en vlieg om zijn nek.

"Wow, iemand is heel erg blij." Zegt hij en vangt mij lachend op.

"Ik heb wat voor je." Zeg ik en sta weer op de grond. Ik pak de kaart en geef de kaart aan hem. Glimlachend kijkt hij naar mij.

"Maak open!" Zeg ik entoushiast.

"Oké, oké." Zegt hij en maakt de kaart open. Zijn ogen worden groot en hij slaat zijn hand voor zijn mond. Ongelofelijk kijkt hij mij aan.

"Oh my gosh, Hanna het is gelukt! Je bent zwanger en we worden papa en mama." Zegt hij blij, tilt mij op en draait mij in rondjes. Ik lach hard.

"Oh gosh, ik hou zoveel van je." Zegt hij en kust mij lang op de lippen.

-
Sorry dat ik zolang niet heb geupdate... ik heb ook vakantie en had het nogal druk verder. Love youu ♡♡

Mr. Mendes ~ herschrijvingWhere stories live. Discover now