Chapter 21

5.2K 154 7
                                    

Hanna
Ik loop door de straten, het regent. Sjonge dat kan er ook nog wel bij. Die ruzie met Shawn slaat nergens op. We hebben ruzie om niks! Ik kan hem morgen in de les echt niet aankijken. Ik bel Joy op.

Joy: oh my gosh, meen je die! Hanna, je hebt ruzie om niks. Maak het morgen gewoon goed.

Ik zucht.

Okay, bye

Ik hang op. Aan Joy heb ik ook niet veel. Ik kan nu ook niet naar huis. Dat word het park dan maar. Ik loop het park in en ga op een bankje zitten. In de verte zie ik hanglui aankomen. Oh gosh. Ik negeer ze gewoon en doe alsof ik op mijn telefoon zit.

"Wat doet zo'n mooi meisje hier alleen buiten zo laat in de avond?" Vraagt een stem. Ik besluit het te negeren. Ze gaan om mij heen staan.

"He hallo! Ik praat tegen je!" Zegt iemand en slaat mij in mijn gezicht. Ik kijk hem boos aan.

"Blijf van me af!" Zeg ik. Dan komen er een paar jongens naast mij zitten en mij aan te raken op plekken die ik niet accepteer. Als ik op kijk is één van die jongens... Calum?! Ik sla hun handen steeds weg maar het werkt niet. Iemand pakt ook mijn telefoon af.

"Blijf van me af!" Roep ik. Maar ze luisteren niet. Degene die mij sloeg gaat door zijn knieën voor mij zitten. Hij streelt mijn benen. Dan heb je ook nog een jongen die dit allemaal staat te filmen. Ik probeer mij af te weren, maar ze zijn te sterk.

"HEE! BLIJF VAN HAAR AF." Zegt een stem. De jongens kijken op, lachen ga weer verder. De schim komt dichterbij. "Je hebt nog één kans." Zegt de schim. Dan schrikken de jongens en vluchten weg. Ik kan wel janken, ze hebben mij overal aangeraakt. Dan komt de schim in het licht staan.

"Shawn?"

Hij ziet er zo schattig uit en ik ben de hele ruzie al weer vergeten. Ik spring in zijn armen en ruik aan zijn hoodie. Dan begin ik weer te huilen, gosh ik haat huilen.

"Het is goed babe, je bent veilig nu."

-
2 updates in 1 avond omdat het kan ❤❤
Ps... foto in media is nu mijn achtegrond en ik ben dood....

Pss... ik ben echt dood

Mr. Mendes ~ herschrijvingWhere stories live. Discover now