Chapter 59

3K 122 18
                                    

Hanna
Als we bij de volgende bestemming aankomen, lopen we naar het hotel waar we verblijfen. Want Shawn wil dat ik comfortabel lig en blah blah blah.

Dan wordt Shawn gebeld.

"Babe, ik ga alvast naar de stadion. Blijf jij hier? En dan kom je gewoon op de tijd dat het optreden begint?" Stelt hij voor.

"Is goed schatje, ga maar." Zeg ik en geef hem een kus. Ik zucht wanneer hij de kamer uitloopt.

Ik plof op bed. Wat ga ik de komende uren doen? Ik kijk om me heen. Ik besluit een bad vol te laten lopen, even heerlijk bijkomen. Ik pak mijn mobiel aan en begint te dansen.

Ik ga in bad zitten en scrol door mijn telefoon. De meeste reacties op mijn foto's zijn negatief. Uit woede gooi ik mijn telefoon door de badkamer. Die kan daar wel even blijven liggen.

Na één uur ben ik het bad zat en stap eruit. Ik wikkel een handdoek om mijn lichaam, pak mijn telefoon en ga op bed zitten. Flinke barst in mijn telefoon, had ook niet anders verwacht. Ik zucht van frustratie. Ik ben helemaal klaar met mijn telefoon, dus leg ik hem even weg.

Ik zoek wat kleren en trek ze aan. Ik stijl mijn haar en doe mijn make-up. Als ik tevreden ben, plof ik op bed.

Dan word ik precies gebeld. Ik kreun en neem op.

"Ja?"

"Hanna, kan je alsjeblieft komen? Ik heb een paniekaanval." Zegt Shawn huilend. Ik schiet overeind en pak mijn spullen.

"Ik kom eraan lieverd." Zeg ik en ren het hotel uit naar het stadion. Ik zoek alle kamers en gangen door en eindelijk zie ik hem. Zittend op de grond met zijn hoofd in zijn handen. Zijn schouders schokken. Ik ren naar hem toe en kniel bij hem neer.

"Hey, hey, hey, babe, haal adem." Zo probeer ik hem een beetje te kalmeren. Hij wordt steeds rustiger naar mate ik hem troost. Dan durf ik eindelijk te vragen wat er is.

Ik hem bezorgd aan. "Wat is er aan de hand, babe?"

Hij kijkt me aan met rode ogen. Ik leg mijn hand op zijn wang.

"Ze hadden wat problemen met het podium en het geluid enzovoort. En ik ben bang dat het me niet lukt en dat ik iedereen teleur stel." Zegt hij snikkend.

"Shawn, lieverd. Hier hebben we het vaker over gehad. Je weet hoe ik denk. Iedereen houdt van je, anders komen ze niet naar je show!" Hij knikt langzaam en staat op.

"Ik ben gewoon bang dat ik voor jou niet genoeg ben." En met dat loopt hij weg. Mij laat hij verbaasd achter.

-
Kut kut kut hoofdstuk alles is kut

Mr. Mendes ~ herschrijvingNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ