Nikdy NEjdu SAMA brzo ráno na záchod

13 1 0
                                    

Ráno jsem se probudila sama v posteli. Jack stále byl na zemi. Cccc stejnak si to zasloužil.
,, Aaahhh " skučel Jack, když vstal,, Jžš me tak strašně bolí hlava.",, Nedivím se, byl jsi pěkně ožralej. " řekla jsem mu mezitím co jsem hledala Paralen.,, Vážně? Dělal jsem něco co bych neměl?",, Ne jen to bylo na tobě hodně poznat. " a usmála jsem se.,, Chceš donést pití nebo to spolkneš bez vody? ",, Dobrý stačí mi to takhle. " řekl spolkl to a lehl si na postel.,, Pojď ke mně, prosím. " řekl a podíval se na mě. Podívala jsem se na něj, byl jak malej kluk. Stejnak jsem byla unavená tak jsem si lehla. A on mě objal.
Po nějaké době jsem se probudila, potřebovala jsem nutně na záchod. Vstala jsem rychle se převlékla a běžela na záchod. Na záchodě jsem se ještě upravila atd. A pak jsem jen vyšla ven a... Zase on stál přede mnou. Protože bylo ještě šero začala jsem se bát. Rychle jsem běžela zpět na záchody. To jsem neměla dělat. Srdce mi rychle tlouklo, protože jsem se bála, myslela jsem si, že ví o tom jak jsem se bavila s Amy.,, Huu,čičiii. " vešel pomalu dovnitř a mluvil jak vrah. Myslela jsem, že mi vážně už srdce vyletí z hrudníku a o to horší to bylo, když najednou zhasl.,, Kočičko kde jsi?" a začal vykopávat dveře. V těch posledních jsem byla já. Rychle jsem podlezla do další kabinky, kterou také vykopl. Teď se chystal na tu poslední.,, Ahhhh, tady jsi." a usmál se. Nebo aspoň to tak znělo. Schovala jsem se za dveře, jenže mi byly vidět nohy, takže by to stejnak poznal. Proto jsem šla potichu ke dveřím. Už, už jsem tam byla, když mi sáhl na rameno a přitáhl mě k sobě.,,Aaaaa..." začala jsem řvát a on mi zacpal pusu. Já se ale už šíleně bála, stačilo si cokoliv představit co mě dokáže vyděsit a byla jsem v háji. Začala jsem se úplně klepat a tekl ze mě pot. To už i on poznal, že tohle není v pohodě. Rychle rozsvítil a já se na sebe podívala v zrcadle. Měla jsem červené oči, protože jsem už i brečela, celý obličej od potu a klepala jsem se.,, Tak ty se bojíš jo? Nečekal bych, že toho vydržíš tak málo. Myslím, že teď to vážně asi nemá cenu akorát tu zkolabuješ. "Položil mě na zem nadzvedl se na de mě a šeptl mi do ucha.,, Jsi nějaká moc vystreslá, to co jsem chtěl si vyřídím později." řekl a začal mě líbat a kousat do krku. Jen jsem trochu zaskučela, protože to občas bolelo. Na víc jsem se nemohla, byla jsem ve strašném šoku. Nevím co to je jen doufám, že to brzo skončí.,, Líbí se mi když nic neříkáš." a začal mě líbat. Já jsem nespolupracovala ani Nevzdorovala a jemu to nejspíš nevadilo.,, Nech mě." řekla jsem potichu.,, Ale notak, to se ti to ani trochu nelíbí? " zeptal se.,, Ne." řekla jsem hned.,, Budou i horší časy kdy by jsi za líbání byla ráda. " a uchylně se na mě podíval. Začal mi jezdit rukou pod mikinou a tričkem. A já neměla podprsenku, rychle jsem mu chytla ruku a dala mu ji pryč.,, Ale copak, už se probouzíš? ",, Nech mě. " řekla jsem. Už jsem se trochu vzpamatovala, bylo to jak nějaký trans.,, Stejnak si s tebou ještě užiju, ale na to je ještě čas. " zvedne se a jde pryč. A ten idiot ještě zhasne. Teď nevím jestli tu je nebo jestli odešel. Pomalu ale jistě jsem vstala, už jsem byla vphoho a došla k zapínači. Naštěstí tu nebyl. Opřela jsem se o umyvadlo a dívala se na svůj odraz. Trochu jsem se upravila a šla zpět.
,,Co je dneska na programu? " zeptala se Katrin.,, Dopoledne je volno a odpoledne rafty." řekla Amy a sedla si zpět ke stolu. Já myslím, že to dopoledne prospím. " řekl Jack a většina s ním souhlasila. Po tom včerejšku se nedivím.
Jak jsme řekli tak jsme udělali. Přišli jsme do chatky, nařídili budík a spali až do oběda.
,, Hhhhh. Vypněte to někdo." zabručí Dave když uslyší budík .,, Dejve!! " zavolám na něj, jenže pozdě. Byl už moc na kraji a tak spadl z palandy přímo na Jacka.,, No tyvole, teď jsem málem umřel. " řekl Dave.,, Co mám říkat já?!" řekl pridušeně Jack. Ta debilní postel toho moc nevydrží, takže se rozhodla, že se radši složí. Najednou vylítla moje půlka na druhou stranu. Já naštěstí stihla "slézt", no spíš spadnout dřív než mě to hodilo na ty dva. No a ta moje půlka se přimáčkla přímo na ně zeshora. Takže Jack se musel už vážně udusit. Začali jsme se smát, ale šli jsme jim pomoc. Když se z toho dostali oba byli udýchaní, jak nemohli dýchat.,, No kluci, tak do vás bych to teda neřekla. Cccc. "řekla jsem a jen oba na mě hodili vražednej pohled.,, Mám to všechno natočené!" řekne Katrin a začne se smát. Pouštěli jsme si to snad milionkrát a vždycky se u toho strašně smáli. Když už byl klid vždycky někdo něco řekl a my se smáli dál. Pak jsem se ale podívala na hodinky a zjistila, že už je dávno oběd. Rychle jsme se převlekli a šli na oběd.

fearlessWhere stories live. Discover now