Už Se Nemůžu Dočkat... Kočko

18 5 1
                                    

Konečně. Už jen dva dny do tábora. A debil se mi už dlouho neozval. Za to jsem moc ráda. Dneska musím jít do města nakoupit ještě pár věcí na ten tábor. Vyšla jsem z koupelny a šla si vybrat oblečení. Dneska je teplo tak jsem si vzala černou sukni a k tomu bílou lehkou halenku. Nazula si černé lodičky popadla vak a šla.,, Jdu na ten nákup! " ještě jsem zavolala na mamku a zavřela dveře. Z vaku jsem si vyndala mobil a sluchátka. Už byl skoro večer. Dneska jsem celý den psala co si beru s sebou atd.

Už tu jsem. Vyndala jsem si seznam a začala vše hledat. Zaplatila jsem a vyšla ven. Vše jsem si dala do vaku a pomalu šla směrem dolů. Ani jsem si neuvědomila že tahle ulička je docela strašidelná. Nikde nikdo a světla skoro ani nesvitila.

,, aaaaa! " někdo mě chytil za ruku a druhou rukou mi zacpal pusu. Přirazil mě ke zdi a já se praštila do hlavy. Měla jsem krátké zatmění. Když jsem otevřela oči díval se mi do očí přesně ten člověk, kterého tak nenávidím. Chytil mě za krk abych mi nezdrhla.
,, Ahoj, kočko. " a usmál se.
Já s na něj jen vystrašeně dívala.
,, Máš úžasné oči." a přiblížil se ke mně blíž. Já jsem stihla uhnout. Vrazil mi facku.,, Budeš dělat co ti řeknu ano? Jinak asi víš jak to dopadne. " a dost přísně na mě zíral. Něco bych dělala jenže mě držel tak blbě že jsem se na nic nezmohla.
,, Mhhmh. " snažila jsem se zařvat , jenže mi stihl zacpat pusu. Začal mi rozepínat halenku. Ne to jsem si nemohla nechat líbit. Začala jsem se vrtit a snažila se dostat od něj. Když přišla šance kopla jsem ho a on spadl. Rychle jsem běžela pryč.,, Však my se ještě uvidíme, za dva dny! " jen jsem se rychle otočila. Stál a usmíval se. Jen jsem si řekla Heh, neuvidíme, protože já tu nebudu. Zapla jsem si halenku a běžela pryč.
Jen jsem pak doma našla lísteček který jsem měla ve vaku. Bylo tam : už se těším, jenže ty mě asi nepoznáš :*(. Sakra co tím chce říct??

fearlessWhere stories live. Discover now