Už Mám Toho Dost (2. Část)

16 5 1
                                    

Měli jsme ještě chvíli čas tak jsme se tak různě povídali a domluvili jsme se, že po obědě si dáme buď flašku nebo něco podobného. Jackovi to nevadilo docela mi přišlo, že ho to s námi baví. Už byl čas na oběd tak jsme vyšli a šli směrem do jídelny.,, Můžu po obědě vzít pak i Dejva? " zeptal se Jack.,, Klidně." souhlasili jsme. Jack se pak cestou oddělil a šel za Dejvem.

K obědu byly špagety. Ty miluji akorát mi vždycky leze na nervy to jak se blbě jí. Sedli jsme si zase k našemu stolu a dali se do jídla. Za chvíli si k nám přisedli Jack a Dave.
Když jsem dojela odnesla jsem tác a vydala se k automatu na pití. Vyhrabala jsem nějaké drobné a dala to do automatu. Sakra! Ono se to tam seklo to pití. Zkusila jsem do toho kopnout a nebo to zmáčknout znovu, ale nešlo to.,, Ukaž. " ozval se mužský hlas. Moc jsem ho neslyšela tak jsem si myslela, že to Jack. Nebyl. Byl to zase on. Kopl do toho a ono to vypadlo. Sebrala Jsem si to a šla rychle pryč, děkovat mu vážně nebudu.
,, Hej, proč na ni tak zíráte?" zeptal se nechápavě Jack a Dave s ním souhlasil. Holky se na mě docela vyděšeně dívaly. Ještě jsem se otočila jestli tam je. Byl a díval se na mě tím pohledem. Achjo, ráda bych to někomu řekla, jenže nechci aby se někomu něco stalo.

Sedla jsem si a podívala se na holky ty mlčely. A ti dva vůbec nechápali.,, O co tu jde? " nechápavě se na mě podíval Dave.,, Já nevím, asi holky viděly svého idola snů, a tak zapomněly mluvit." a usmála jsem se. Holky se taky usmály a začali jsme se zase nějak bavit.

Vrátili jsme se na chatku a já spadla hned do postele.,, Laur, zapomněla jsi? Jdeme hrát." řekla Amy.,, Jo neboj. " řekla jsem a zvedla se. Uklidili jsme Jackovo postel a sedli si doprostřed místnosti.
Emma donesla flašku. A já jsem ještě potřebovala na záchod. Katrin šla se mnou.
Když jsme se vrátili Katrin šla rychle dovnitř a já si říkala co dělá? Pak mi to došlo jediné místo bylo naproti Jackovi. Podívala jsem se na holky ty se usmívaly. No nic tak Jsem si sedla. Byla dost velká sranda. Musela jsem dát pusu všem v místnosti, oběhnout desetkrát chatku, jít za vedoucím a na něco se ho zeptat a celou dobu to nahrávat, a poslední bylo skočit na postel a zkusit přeskočit na další postele. Skočila jsem na postel a když jsem se chtěla odrazit propadla se. A já dopadla na podlahu a začala se smát. Vsichni se začali smát.
Pak mi ale došlo, že nemám kde spát.,, Heej počkat, já nemám kde spát. " řekla jsem. A ostatní se začali ještě víc smát.,, Neboj to ještě nějak vymyslíme, pojď hrát dal." odpověděla se smíchem Katrin. Tak jsem vstala a vrátila se zpět.
Pak další byl Dave a Jack. Jack si vybral úkol. A Dave mu dal za úkol ať jde za Tomasem a řekne mu, že se nám rozbila postel. Jack to přijal a vydal se za ním. Já jsem si mezitím uklidila vše z postele.,, Bacha aby se nerozpadla. " řekl sarkasticky Dave. Podívala jsem se na něj s pohledem něco jako" Ještě něco řekneš a zabiju tě". Jen se začali smát.

,, Tak co se tu stalo?" vešel Tomas. Měl vážný výraz.,, No, rozbila se nám postel. " řekl opatrně Dave a ukázal na ni.,, A to jako najednou rupla sama od sebe?" sarkasticky se zeptal.,, Ne, já jsem si na ni sedla a najednou rupla. " odpověděla jsem.,, Aha, jen jsem vás zkoušel už nějakou dobu víme, že je na rozpadnutí." usmál se.,, A kde budu spát?" řekla jsem.,, Máte rozkládací dvoulůžko ne? Tak si lehneš na to s někým." řekl Tomas a odešel. Aha, takže jako budu spát s Jackem nebo co?
,, Pojďte hrát, ještě máme čas." řekl Dave a ukázal na Jacka ať si jde sednout.
Po chvíli jsem litovala, že jsem nenavrhla aby se s někým Jack prohodil a já spala třeba s Amy. Protože to padlo na mě a na Dave.,, Tak co chceš?" zeptal se Dave.,, Hmm, tak úkol. "a já začala litovat, protože Dejvovo pohled mi vážně řekl vše.,, Heh dobře, takžeee... Budeš spát po zbytek tábora s Jackem na tom dvoulůžku." a začal se smát. Jediný kdo se pak nesmál jsem byla já a Jack.,, Eeee... No vzhledem k tomu, že už si nic sundat nemohu jenom triko nebo kalhoty a to nechci, tak to přijímám." odpověděla jsem a podívala se na Jacka ten se na mě usmíval.

,, Tak pojďte ať jsme tam včas!" Zavolal Jack který stál venku.,, Joo už jdeme" odpověděla jsem mu a vyšla ven. Holky hned vyšly také.

,, Tak já vás tu vítám, rozdělíme se do čtyř skupin pokud to zvládnete sami tak se rozdělte. Každá skupina bude mít osm členů. " řekl Tomas a díval se jestli se rozdělíme sami. Nějakou dobu to trvalo, ale nakonec jsme se rozdělili.

,, jéj to bylo super!" řekla jsem a tleskla si se všemi z týmu. Oba zápasy jsme vyhráli! Což je super, protože pak na konci bude vyhlášení kdo byl nejlepší atd.

Když vše skončilo šli jsme do umývárny, protože byli všichni spocení. Když jsme se umyli šla jsem si ještě odnést věci a holky šly se mnou. Pak už jsme mohli konečně na večeři. Sedli jsme si u naše oblíbeného stolu. K večeři byly tousty. Ty mám docela ráda, takže jsem je snědla.,, Ahh, je mi nějak blbě. " řekla Em. Vypadala, že ji je vážně špatně.,, Nechceš jít radši na chatku?" zeptala Jsem se ji.,, To je dobrý, počkám až všichni dojí. " řekla. Já jsem vstala a šla odnést tác.,, Zdá se, že tvoji kamarádce je špatně, že? A náhoda to asi nebude." řekl ten onen někdo za mnou. Otočila jsem se a zděsila jsem, ale zároveň dost naštvala.,, Sakra můžeš mě nechat už být? A Em ti nic neudělala! " strašně jsem se naštvala dala jsem na něj ruku a přitiskla ho ke zdi.,, Už mě to vážně nebaví, nic jsem ti neudělala to co jsi mi naposled udělala mě dost bolelo, nechápu furt o co ti jde! Nech mě už být!" začala jsem na něj řvát a několik lidí se na mě otočilo. Jen doufám, že to neslyšeli. Naštvaně jsem od něj odešla.,, Hej co to bylo?" zeptala se mě Dave. Já se jen zastavila a podívala se na něj.,, Nic, radši to ani neřeš, mohlo by to akorát ublížit. " otočila Jsem se a šla dal. Sedla jsem si ke stolu, ostatní nic naštěstí nevěděli.

,, Em? A co jsi vlastně jedla? " zeptala jsem se když jsme došli do chatky.,, Já ani nevím, oběd pak jsem si vzala v jídelně džus, který byl ve sklenících a pak jen to co jsme měli tady a večeři." řekla a lehla si. Aha už mi to je jasný. Ten džus je asi nejpravděpodobnější. Něco ji tam dal. Vážně strašnej krypl...

Než holky odešly na večírek jsme si pouštěli různá videa a povídali si. Em nebylo furt líp tak jsem řekla, že tu s ní budu kdyby se něco stalo.,, Radši ti dojdu pro kýbl do jídelny. " a vyšla jsem ven. Popadla jsem kýbl a šla zpět.,, heej, au co dě...!" podkopl mi nohy ten idiot. Chytil mě a já se rychle postavila a chtěla jít pryč. Jenže mě zastavil. Přitiskl mě k nejbližší chatce.,, Co to měla být v té jídelně? Chceš snad aby se ti zase něco stalo? Ale vypadala jsi krásně, když jsi byla naštvaná.",, Naser si ... " a zacpal mi pusu.,, Tak ty takhle budeš zlobit jo? Víš co můžu udělat? Zatáhnout tě do moji chatky a věřím, že by se ti to nelíbilo. " a usmál se. Dal mi pryč ruku a já začala řvát o pomoc . Nepomohlo to. Začal mě líbat, ale tak abych vážně nic nemohla říct. Jednou rukou mě chytl za bradu abych se nemohla otočit a druhou mi držel jednu ruku. A přiblížil se tak, abych se nemohla vůbec hýbat.,, Mhnm nech Mn toho! " snažila jsem se říct. Začala jsem kopat do chatky a doufala, že v ní někdo je. Chytl mě za krk,, Nech toho!" zařval na mě.,, Neee auu, víš jak to bolí ty kreténe! " zařvala jsem, protože zase přidával na stisku.,, Heej nech ji!" vykoukl z okna nějaký kluk.,, Krávo." ještě mi řekl a běžel pryč. Já se jen postupně sesunula dolů na zem.,, Jsi vphodě? " přiběhl najednou za mnou Dave, Jack a ten kluk.,, Jojo jsem. "odpověděla jsem.,, Kdo to byl a proč ti to udělal?" zeptal se dost vážně Jack.,, Já, já nevím. " a zvedla jsem se.,, já, zapomněla jsem na Em! Musím jít." rychle jsem řekla popadla kýbl a běžela zpět do chatky
Em spala tak jsem ji ten kýbl dala vedle postele. Venku bylo ještě světlo tak jsem si vzala mobil a šla si sednout zase na schody před chatku. Četla jsem si něco na mobilu.,, Laur?" ozvalo se za mnou. Otočila jsem se a za mnou stala Em. Byla úplně bledá.,, Em jsi vphodě?" zeptala Jsem se ji a pomohla jsem ji si sednout.,, No naštěstí mám silnej žaludek, ale i tak nejspíš zítra pojedu domů. A kdyžtak přijedu ještě ke konci tábora. " řekla smutně a podívala se na mě.,, Nee, to je taková škoda Em. ",, J-já vím." a začala brečet. Já už taky měla na mále.,, Em No tak, uvidíš že ti za pár dní bude líp a zase sem přijedeš." uklidňovala jsem ji. Když už byla vphohodě šla si znovu lehnout a já šla s ní. Rozložila jsem si to dvoulůžko, vzala si peřinu a ještě se převlékla. Pak už jsem si lehla a přemýšlela jako vždy nad zbytečnostmi. Proč mi tohle furt dělá. Já se začínám bát co přijde poslední den. Co když tu nikdo nebude, protože všem bude blbě jen kvůli tomu kryplovi. Začala jsem trochu brečet a nechtěla jsem aby to slyšela Em tak jsem brečela do polštáře. Když už jsem ze sebe vše dostala jsem se přetočila na bok. Ještě než jsem usla jsem slyšela Jacka jak se vrátil a lehl si vedle mě. Najednou jsem ucítila jeho ruku na mém rameni. To bylo to co právě teď potřebuji. A přiblížila jsem se k němu trochu blíž. Pak už jsem usla.

fearlessWhere stories live. Discover now