O Člena Míň

12 3 2
                                    

Strašně moc vám chci poděkovat za to že čtete tuto knihu. Jsem moc ráda! 😱😍💛💛💛

Je tu třetí den. A co víc si přát než se probudit v sevření Jacka.,, Už jsi vzhůru, co? " zeptal se Jack.,, Jo jsem, jak to víš?"zeptala Jsem se ospale.,, Celou dobu jsi se tu převalovala." řekl a usmál se.,, Aha, promiň. " a podívala jsem se na něj. Díval se na mě jeho výrazně modréma očima a já byla z jeho pohledu málem v sedmém nebi. Řekli jsme si, že si půjdeme sednout na schody. Když jsem vstala všimla jsem si, že tu není Katrin. Heh, třeba si někoho našla. Vzala jsem deku a šla si sednout ven. Za chvíli přišel Jack, pomalu zavřel dveře a sedl si vedle mě. Nabídla jsem mu půlku deky a on si ji přes sebe přehodil.
,, Co to bylo včera u té naší chatky? " zeptal se mě najednou Jack. A naschvál se na mě díval.,, Já nevím, proč to udělal ani ho neznám." nervózně jsem mu řekla.,, Aha a to na tom krku to je od něj co? ",, Ne to není od něj." odpověděla jsem mu a radši se dívala jinam. Chápu že mi chce pomoct, ale on to spíš zhorší. Vyřeším si to sama.
,, Lidi?" někdo řekl za námi. Oba jsme se otočili. Stala tam Em. Byla úplně bledá.,, Jžš Em co je? Mám jít s tebou na záchod? " zeptala jsem se jí.,, Jsi jen v pyžamu, dojdu tam sama. " odpověděla dost unaveně asi moc nespala.,, Ne půjdu s tebou vezmu si deku." a Jack mi ji dobrovolně podal. Chytla jsem ji okolo ramen a Jack se nabídl, že půjde taky. Jen si rychle vzal mikinu. A chytl Em taky okolo ramen. Dovedli jsme ji k záchodům a já s ní šla dovnitř Jack čekal venku. Em zvracela a bylo vidět, že jí je vážně zle. Šla jsem rychle pro vedoucího.

Dal Em nějaké prášky aby ji bylo líp a hned zavolal jejím rodičům. Ti tu za nedlouho byli. Rozloučila jsem se s ní a jen doufala, že se sem ještě vrátí.

Šli jsme zpátky do chatky se převléct. Omylem jsem probudila Amy.,, Promiň, spí dál ještě je čas. " řekla jsem.,, To je dobrý, Em už musela pryč?" zeptala se Amy.,, Jo musela, bohužel. " odpověděla jsem. Amy si sedla na postel a protáhla se. Jack řekl, že se jde podívat jestli je vzhůru  a kdyžtak se vrátí.,, By mě zajímalo proč ji bylo tak špatně. " řekla Amy. Já si sedla vedle a ní.,, Víš, nikomu to prosím neříkej. " začala jsem ale ještě jsem si rychle někam zahrabala mobil. Kdyby mě náhodou i přes ten mobil slyšel.,, Jak jste psali tomu Jeredovi tak on mi pak ještě několikrát psal, sleduje mě přes mobil i notebook. Několikrát mě vystopoval a řekl, že jestli to někomu řeknu tak vám nebo mě něco udělá. Já nechci aby se vám něco stalo. A to s tou Em byl taky on. " dořekla jsem to a musím říct, že se mi ulevilo.,, Laur, já nevím co na to říct, měla by jsi to nějak řešit a proč jsi mi to neřekla dřív? A to vše co se ti stalo to na tom krku atd. To byl on?.",, Dřív jsem ti to nechtěla říct strašně jsem se bála, že vám něco udělá, jenže teď co udělal Em chce udělat i vám. Prostě vás odsud nějak dostat pryč. A řešit to taky nejde všechen chat atd. Se mi vždycky najednou smaže. A ano to na tom krku je od něj. Ale neboj já si to nějak vyřeším " odpověděla jsem ji.,, Jasně chápu... Ale co když se ti někdy stane něco fakt strašného?Mám nápad. Budeš si brát s sebou mobil a když mi ho nezvedneš tak tě půjdu hledat.",, Děkuju, vždycky máš to nejlepší řešení jak aspoň nějak pomoc aby se nikomu nic nestalo." řekla jsem a objala ji.,, Půjdeme se podívat co nás dneska čeká? "zeptala jsem se abych změnila téma.,, Jo jasně" oblékli jsme se a šli do jídelny.
Dneska je v plánu, odpoledne po obědě je túra a dopoledne je volno. Docela se i těším je tu moc hezká příroda.
Došli jsme si pro tenisové rakety a míčky k vedoucím a šli na hřiště. Kde už čekal Dave a Jack. Trochu jsme se protáhli a šli si zahrát. Rozdělili jsme se na holky a kluky.,, To není fér! " řekla jsem, protože nám dávali kluci dobře zabrat.,, Tak se můžeme rozdělit na holka a kluk." navrhla Amy. My jsme souhlasili. Amy šla automaticky za Dejvem a on ji chytil za bok a dal pusu. No to si dělá srandu, proč mi to neřekla dřív!,, Amy! Vy spolu něco máte?" a překvapeně jsem se na ní podívala. Ona kývla a já se rozběhla k ní a objala je.,, Moc vám to přeji, ale mohla jsi mi to říct dřív." a usmála jsem se.

Jej vyhráli jsme! Ale bylo to o fous. Jack mě radostně objal a tlesknul si se mnou. Pak jsme šli na snídani.

,, Katrin, vypadáš strašně!" zděsila se Amy.,, To mě moc potěšilo. "řekla sarkasticky Katrin a sedla si.,, Ne vážně co jsi dělala? Jsi celou noc nespala ne? "zeptala Jsem se.,, No spala jsem. Včera po tom večírku jsem šla s Peterem do jeho chatky ještě s pár lidmi. Jenže oni tam donesli alkohol a zbytek si nepamatuji." řekla Katrin a šla si pro snídani.

,, Nechcete si jít lehnout než bude oběd? " zeptala se Amy. Všichni jsme souhlasili. Došli jsme do chatky. Katrin si lehla nahoru na palandu a Amy šla za Dejvem. Říkala, že ho sem vezme. Já jsem si naschvál lehla dolů na palandu a čekala jak bude reagovat Jack.,, Víš kde máš přece spát po zbytek tábora ne? " a usmál se.,, Tak mě tam dostaň." chytil mě za boky já se otočila zády, stejnak mě znovu chytil a položil mě na tu postel.,, Cccc. " řekla jsem a chtěla jít zpět. On mě chytil hodil mě na záda, sedl si na mě a na obličej mi dal polštář.,, Teď už nic neuděláš. " řekl.,, Jo tak vy už jste na to rovnou takhle vlítli jo? " ozval se Dave a přišel blíž.,, Ještě pouta a nějaký provazy a je to jak padesát odstínů šedi. " a začali se smát. Debil. Já jsem jen ukázala na Katrin, že spí.,, Ty chceš přivázat k palandě jo?" řekl sarkasticky. Já jsem ho jen praštila do nohy. Teda myslím, že to byla jeho noha. Jack sundal ruce z toho polštáře tak jsem si ho konečně sundala. No když jsem viděla jak na mě sedí tak to vypadalo vážně divně. Konečně vzduch.,, Chtěla... jsem říct, že Katrin spí ať jste ticho. " řekla jsem udýchaně.,, Jseš sexy udýchaná co vy dva jste tu museli dělat. Ccc." řekl Dave.,, Neser mě! " a chtěla jsem ho chytnout, jenže mě Jack držel.,, Hej Kámo drž jí." řekl Dave. Nějakou dobu mě pak ještě provokoval. Pak jsem dělala, že jsem uražená a kdykoliv mi něco chtěl říct, přerušila jsem ho. Takže to vypadalo nějak takhle :,, To si... ",, Nemluv na mě! ",, He...",, pšššttttt. " a ještě na něj hodila nějakej pohled a měla jsem klid.
Nějak jsme zabili dopoledne a pak šli na oběd. Katrin už byla vzhůru, takže šla s námi. Po obědě jsme se jen převlékli a šli na tu túru.

Bylo to super. Šli jsme lesem, pak po louce okolo řeky atd. Je to vážně pěkné. Celou dobu jsem šla s naší "partou " tedy s Amy, Katrin, Jackem a Dejvem. Byla sranda. U rybníku jsme měli přestávku a tam byla taková lávka. Amy tam chtěla vyfotit. Když jsem jí chtěla vyfotit najednou se rozběhl Dave k ní a stoupl si vedle ní.,, Tři, dva, jedna.. " řekla jsem, jako na znamení že budu fotit. Na jedna Dave strčil Amy  do vody. Byla úplně mokrá, ale aspoň ji nebylo vedro. No a Dave dostal zprda od Tomase, ale žádný trest mu nedal.
Pak jsme šli na večeři. A po večeři zpět do chatky. Tam jsme hráli různé hry atd. Pak nás napadlo, že můžeme jít do rybníku. Jenže byla už tma a my asi trochu nahlavu. Přišli jsme nějak po tmě k tomu rybníku.,, Víte jistě, že tu jsme? "zeptala se Amy.,, To hned zjistíme!" řekl Dave a rozběhl se a najednou skočil.,, Auuu tak tu asi ještě nejsme. " odpověděl rozlámaně Dave. My jsme se akorát tak smáli. Na pomoc mu nešlo jít, nevěděli jsme kde je.,, Počkej jdu ti na phmvvpp." řekl Jack a spadl do vody. To už jsem vážně myslela, že umřu.,, Dojdu radši pro baterku! " řekla Katrin a běžela k chatce. Mezitím než přišla spadl do vody i Dave.,, Vy jste něco dali do toho pití, že? " zeptala Jsem se kluků.,, Eee, jen trošku, trooošku. " odpověděl Jack. Jop, byli ožralí. Já to naštěstí moc nepila, spíš oni dva. Když už Katrin rozsvítila. Museli jsme ty dva ožraly dostat ven, protože sami to nedokázali. Podala jsem Jackovi ruku.,, Jacku chytni se mě, ale ne moc ať mě neshodíš. Ty jsi vážně...! " no a shodil mě do vody. Idiot prostě.,, Ale copak je?" řekl Jack chytil mě okolo pasu a ochmatával mě. Bylo na něm hodně poznat, že je ožralej ale byl i dost nadrženej. Vymotala jsem se od něj a vylezla ven. Po nějaké době konečně vylezli i oni.
No v posteli to bylo ještě horší. Neustále mlel nějaké kraviny a osahával mě. No Amy měla to samé od Dejva.,, Hhh Jacku nech toho, jinak si půjdu lehnout jinam. " řekla jsem mu.,, Neee to ne." odpověděl a přitiskl se ke mně blíž. Jžš eh, byl jaksi, hodně nadrženej.,, Jacku pusť mě prosím. " řekla jsem. Ten blb se na mě ještě víc narval. No mě to docela vadilo. Posunula jsem se blíž k němu a postupně ho posouvala se mnou. Až když byl na kraji tak konečně spadl. Spal tak tvrdě, že tam usnul.

fearlessWhere stories live. Discover now