Ať je to jen Sen. Prosím...

23 5 2
                                    

Došli jsme tam kam mě chtěli kluci vzít. Bylo to tu moc pěkný, ale moc jsem to nevnímala stále jsem přemýšlela nad tou SMS. Kluci se semnou začali bavit o tom jak jsme se sem dostali na ten tábor atd. Jsou fajn.Docela dost jsme se nasmáli. Ale už jsem musela jít zpět.,, Já už budu muset. " řekla jsem. Rozloučili jsme se a já šla směrem k chatce.

,, Sakra!" zakopla jsem o kámen a odletěl mi mobil naštěstí do trávy. Podívala jsem se na koleno, měla jsem roztržené leginy a tekla mi trochu krev. Vstala jsem, jenže to zabolelo takže jsem si zase klekla.,, Auuu." šeptla jsem. Otočila jsem se, že zkusím dosáhnout na ten mobil. Kde je? Řekla jsem si. Nikde tam nebyl. Dobelhala jsem se tam kde mi vypadl. Nebyl tam! Začala jsem panikařit. Konečně jsem se zvedla. Rychle jsem se chytla za strom málem jsem zase spadla. Asi ho mám naražené. Vážně super.,, Hledáš tohle? "někdo řekl stál za mnou. Otočila jsem se. Stál tam kluk v černé mikině měl kapucu přes hlavu a černé vlasy. No do pr.. Strašně jsem se lekla. Snažila jsem se mu ten mobil vzít. Uhnul.,, Heh, zadarmo to nebude." a podíval se na mě. Začala jsem mít strach. Blbej mobil můj život je důležitější. Podívala jsem se na něj. Rychle se otočila a běžela pryč. No, to jsem dělat neměla.,,Auu.." zasyčela jsem. Moje koleno mě zradilo. Upadla jsem. Přišel ke mně a já tam jen tak bezmocně ležela na zemi a držela se za koleno.,, Ukaž, podívám se na to." a ukázal na moje koleno.,, Nech mě! " zařvala jsem na něj a snažila se zvednout. On si jen sedl do podřepu a díval se na mě. Nešlo to. Prostě to nešlo vůbec jsem nic nezmohla. Zpátky jsem si lehla na zem. To je v háji, fakt! Všechno je úplně naschvál! Začaly mi téct slzy. Z bezmoci i z toho, že mě bolelo to koleno.,, Tak co? Asi se nezvedneš co?" A debilně se usmál. Já ho chtěla zabít pohledem. Chytil mě pod ramenama.,, Radši tu umřu než abys na mě sahal! " a snažila jsem se vrátit zpátky. Kousla jsem ho do ruky a on mě pustil na zem. Dopadla jsem na záda a on se nade mě nahnul a byl na" čtyřech ". Prostě ruce měl u mých ramen a o kolena byl opřeny u mých nohou.,, Sakra nech mě být. Prosím." řekla jsem potichu, protože mě vše bolelo.
Jen se usmál. Snažila jsem se od něj dostat. Jenže mě chytl za krk abych se nemohla posunout. Vyděšeně jsem na něj zírala.,, přesně tohle slovo" prosím " jsem od tebe chtěl slyšet, ale v jiném významu." a dost děsivě se usmál. Má je úplně bílý. Ach bože proč mě teď zajímají jeho zuby. Začal mi dávat ruku pod mikinu a pod tričko. Ne to ne to si nesmím dovolit! Začala jsem do něj kopat, jenže on zesílil stisk ruky, kterou mě držel za krk. Stále tu ruku dával výš a výš. Nemohla jsem to vydržet a vší silou ho kopla. No víte kam. Úplně mi zaryl nehty do krku. Bolestí jsem zařvala a vystříkly mi slzy. Bylo to jako kdyby jsem spadla do růží.,, Ty krávo! " zařval na mě a ještě mi víc sevřel krk. Bolestí jsem se svijela a myslela, že to nikdy neskončí. Do toho jsem začala ještě brečet, takže jsem nemohla dýchat. Z posledních sil jsem ho ještě jednou kopla druhou nohou, protože tu druhou mi držel.,, Ty jsi vážně strašná děvka! " a pustil mě. Konečně vzduch! Začala jsem popadat dech. Ale skoro to nešlo furt jsem se nemohla pořádně nadechnout.,, Lauro!"to bylo to poslední co jsem slyšela a pak ještě, že po mně hodil můj mobil a zašeptal mi do ucha,, cekneš a stane se ti ještě něco horšího a nebo se stane něco horšího tvým kamarádům." a běžel pryč .

,, Lauro! ",, vstávéj!". Byly to holky.,, Díky bohu Lauro, co se stalo, jsi vpořádku?" vychrlily na mě. Pomohli mi si sednout.,, Co se stalo? " zeptala se vyděšeně Katrin.,, J-já, vlastně... Ani nevím.." odpověděla jsem, ale moc dobře jsem věděla co se stalo.,, No jedině co vím tak, že jsem zakopla." a chytla jsem se za koleno.,, Uka, chudáku máme zavolat vedoucího?" zeptali se.,, Ne to je dobrý." odvětila jsem.,, Vážně? " ještě jednou se zeptala Amy.,, Ne dobrý, ráda bych zítra něco chtěla dělat Kdyby mě takhle viděl akorát bych měla absenci tak na tři dny." řekla jsem a snažila se vstát. Holky mi pomohly chytli mě za ramena.

Dobelhala jsem se do chatky kde jsem si sedla na postel. Naštěstí Katrin měla s sebou lékárničku pro případ nouze. Vyčistila jsem si to koleno a obvazala ho obvazem. A ještě jsem se převlékla.,, Laur co to máš na krku? " zeptala se Em.,, J-já nevím.." rozrušeně jsem odpověděla. Em mi podala zrcátko abych se podívala. Měla jsem tam úplné mozoly od toho jak mě škrtil a zaryl do mě nehty. Někde jsem měla i krev.,, Já nevím co to je. Asi modřiny jak jsem spadla. ",, No jsou to dost divné modřiny. " podotkla Amy a ještě jednou se na to podívala.,, Holky neva když si na chvíli zdřímnu? " zeptala jsem se.,, Neva klidně si zdřímni." řekly.,, A až ti bude dobře tak si to pořádně užijeme. " ještě dodala Em.
Usmála jsem se na ní a lehla si.

,, Laur. " slyšela jsem. To mě probudilo.,, Promiň, že tě budime, ale je večeře tak jestli půjdeš s námi?." řekla Amy.,, Jojo půjdu. " sedla jsem si a snažila se zvednout. Když jsem si stoupla docela to zabolelo, takže jsem si znovu sedla.,, Chceš pomoct?" dívala se na mě ustaraně Katrin.,, Ne to je dobrý." a usmála jsem se. Zkusila jsem to podruhé, sice to bolelo ale dokázala jsem to.,, Holky počkáte venku? Ještě se převléknu. " řekla jsem. Holkam to nevadilo a tak souhlasily a počkaly venku. Rychle jsem se oblékla do legin a jen si vzala na pyžamové tílko mikinu. Vyhrabala jsem kosmetickou tašku a našla korektor . Zamalovala jsem si ty mozoly nechci aby si toho někdo všiml. Nazula jsem si boty a vyšla ven. Dost mě bolelo to koleno, ale snažila jsem se nekulhat. Cestou jsem se rozhlížela jestli tu není nějaký vedoucí a nebo On. Furt to nechápu je tu se mnou na táboře nebo co? Nad tím teď radši nechci ani přemýšlet.
Vešli jsme do jídelny a šli si pro jídlo. Sedli jsme si ke stolu a povídali si. Moc jsem neměla chuť k jídlu takže jsem toho moc nesnědla. Holky ještě jedly tak jsem si mezitím došla na záchod. Umyla jsem si obličej studenou vodou abych se vzpamatovala. Najednou jsem ale ucítila něčí ruku na mém ramen. Nic jsem neviděla, protože jsem měla v očích vodu. Viděla jsem jen siluetu postavy byl to... On. A usmíval se. Prostě blázen! Druhou rukou mi najednou přejel po těch mozolech. Jen jsem ucukla. Nejradši bych běžela pryč, ale vůbec to nešlo.,, Hodná holka. " a přejel mi rukou po krku až k zádům. Pevně jsem se chytla umyvadla a čekala na ten moment kdy budu moct běžet pryč. Zatím to nešlo měl přede mnou nohu abych nemohla utéct. Najednou mě chytl za břicho a druhou ruku mi dal přes pusu.,, Ještě chvíli zůstaň ty moje hodná kočko. " usmál se a začal mě líbat na krku. Na těch mozolech! Neskutečně to bolelo. Ale bylo to i příjemné.. Jžš nad čím to přemýšlím?! Ne nesmí se mi to líbit! Najednou dal tu nohu k sobě. Dala jsem pomalu jednu ruku nahoru, vyškubla jsem se z jeho sevření a dala mu facku. Zřejmě nechápal, protože nestihl zareagovat.,, Běž už do prdele!" zařvala jsem. Upřímně mě to už vážně sr.. Štvalo. Vyběhla jsem ven a bouchla dveřmi a běžela zpět do jídelny..

fearlessWhere stories live. Discover now