Emek hırsızlığı

10.5K 381 137
                                    

Herkese merhabalar gönül isterdi ki bu bildirim özel bölüm olsun ama malesef hiç hoşuma gitmeyen bir durum nedeniyle yazıyorum saolsun bir takipçim bana kitabımin çalindigini söyledi ve benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü.

Şuan bunu stajdayken yazıyorum çünkü çok ağrima gitti.Bir kitaba hayranlık duyabilirsiniz ama bu kadar olayları aynalamak olmaz.

Sizden ricam hiç bir kötü söz söylemeden sadece kullanıcı adi Emoss1963 olan ve AVCI isimdeki hikayeyi okumaniz eğer sizde benim gibi kötü hissedersiniz gereğini yapacağım sırada bana destek olmanız.

Ben yazara mesaj attım olabildigince sakin olmamama rağmen mesajimi yumuşattim eğer kitabındaki içerik degişmezse yasal işlem başlatılacaktır.

Kimsenin hevesle başladığı bir işi baltalamam ama sessizde kalamam.

Emek hırsızlığı kolay bir şey değildir. İnsanların aynı zamanda hakkına girmek hayallerini ve kalbini de kirmaktir.çünku bende ilk başladığım zamanki hevesimi hatırlıyorum hala daha yorumları okurken aldigim her iyi karsilikta moralim düzeliyor ama bu tarz olaylar da kursağimda kötü tat bırakıyor.

Herkese iyi gunler dilerim lütfen 5 dk ayırıp söylediğim kitaba bakın. Bende takipte olacağım eğer bu devam ederse dediğim gibi yasal işlemler başlatacagim.

TEHLİKELİ GÜZEL(tamamlandı)Where stories live. Discover now