Dövüş

92.8K 3.5K 482
                                    

Multi: Beril'in bölümdeki hali.Oy ve yorumlarınızı bekliyorum. İyi okumalar...

!!Güncellenen Duyuru!!!
Kitaba başlayan veya başlamış olan arkadaşlar. Ben begenmesem bile birinin yaptigi yemegi yedikten sonra "eline sağlik" diyen biriyim. Bir bölümü 1000 kisi okuyup 100 kisi oy veriyorsa bu haksizliktir. Buraya son yayimladigim bölümden geliyorum ve 10 da 1'i oy vermis. Oy ile destegini gostermeyip üstune bolum istemek saygisizliktir. Bu cümlelerim okuyup begendigi halde oy vermeyen,unutan ve yeni bölum isteyenler icindir.
!!!

DANTE

Yıllar önce aldığım ve uyguladığım bazı kararlar vardı.Biraz olsun insan olmak adına ve bomboş bir hayatı yaşamamak amacıyla.Bunun ne kadar doğru olduğunu şimdi daha da anlıyordum.Ajan için kirli bir insandım.Ama 8 yıldır olan yaşantım beni bir nebze de olsa temizlemiştir diye umuyordum. Beril'in hayatımıza girmesi beklenmedik bir olaydı. En başında ona bela demiştim ama şuan hediye olduğunu düşünüyordum. Onu yanımda tutmak istiyordum. Mesele sadece bu değildi. Sürekli benimle ve Gia ile ilgilensin bana bakıp biraz da olsa gülümsesin diye her şeyimi verebilirdim. Bu nedenle onun fark etmeden sunduğu iddiayı her şekilde kullanırdım.

Duygularından kaçan bir insan değilim çünkü Gia dan sonra bende bir şeyler oluşturan ve beni duygusuz bir robot değilde bir insan bir erkek yapabilen bu kadına ihtiyacım vardı. Gia'nın da var. Hisler konusunda yeniyim ama bu güzel kadına karşı cinsel çekimden daha fazla şey duyduğumu biliyorum. Ben ona çekiliyorum. En ufak bir mimiğini kaçırmamak için gözlerimi ondan ayırmıyor aklından geçen şeyleri anlayabilmek için kendi kendimi yiyorum.

Ona evlenme bile teklif ettim. Yani pek teklif gibi değildi ama ciddiydim. Önüme gelen fırsatı geri tepecek biri değildim.Özellikle ajana oksijenden fazla ihtiyacım olduğu gerçeği varken. Bizimle kalması için her şeyi yapacaktım. Ben bencil bir adamdım. Sahiplenici ve kıskançtım da. Bunlar gibi aşırıya kaçabilecek çok özelliğim vardı.Yine de bu özelliklerimle başa çıkabilecek birini bulmuştum. Ya da o beni bulmuştu...

Aberto'nun bana anlatmaya çalıştığı şeyleri şimdi anlıyordum. Bedenimdeki yaralar ve kabuslarıma tepkisi beni endişelendirmiyor değildi.Ama onları gördüğünde alacağım karşılığı düşünmemeye çalışıyordum.Yanımda duran bu kadına güvenecektim.Ağabeyimi düşünmek her zaman olan o sızıyı hissetmeme neden olmuştu.Boğazımdaki yumru belki hep orada kalacaktı ama vicdanımdaki bu düğümü onun katillerini öldürünce çözecektim. Onun hakkını asla ödeyemezdim.O benim ailemdi.Arkadaşım,babam hatta kader ortağımdı.

Hayatımızın kısa bir döneminde kiracısı olduğumuz kadın anne babamız öldüğü gün bizi sokağa atmıştı.Eski ve boş bir depoda kalıyorduk.Çoğunlukla da açtık.Karnımızı doyurmak için Aberto çok fazla pis iş yapmıştı. Üçüncü haftamızda Aberto hırsızlık yaparken zengin bir adam tarafından yakalanmıştı. Adam ağabeyim ondan kaçmaya çalışırken kolyesini görmüş ve kendi piç sürüsünü de onun peşine takmıştı. Aberto kaldığımız depoya geldiğinde bizi yakalayıp bir odaya tıkmışlardı. Daniel HALL. Bizi bulmuş ve hakkımızda öğrendiği bilgiler doğrultusunda ise bizi tuttukları odadan çıkarmıştı.

Sonrası mı? Sonrasında yeni bir başka döneme girmiştik. LUCİFER. Şeytan olarak anılan bir büyük babamız olduğunu öğrenmiştik. Babam varisiyken işlerin başına geçmeye kesin bir dille karşı çıkmış sonrada annemle tanışmıştı.Beraber şeytanın ininden kaçmayı zorda olsa başarmışlardı. İtalya da çok fazla De Luca olduğu ve kaçan bir insanın kendi soyadlarını değiştirmesi beklenen bir durum olduğu için soy isimlerimiz aynı kalmıştı.

Lucifer. Ondan hep nefret etmiştim. Çünkü ben bu pisliğe bulaşmayayım diye kendi yerine getirttiği Aberto'yu bir maşa gibi kullanmıştı. Belki de yaptırdığı her şey de kendi oğlunun acısını çıkarıyordu ki bu umurumda bile değildi. O ölene kadar zengin ama boş yaşamlarımız hem benim hem de Aberto için çoktan değişmişti. Aberto hep aynen kalmaya çalışmışken ben onun bu halinden sorumlu olduğum için herkesten ve kendimden nefret etmeye devam etmiş ve ölmeden önce beni de bu işlere bulaştıran sevgili büyük babamız sayesinde çoktan boka batmıştım.

TEHLİKELİ GÜZEL(tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin