Bende dahilim

85.1K 3.8K 544
                                    

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi günler<3

Gözlerimi açtığımda kirpiklerimi bir kaç kez kırpıştırdım. Görüntü o yeni uyanmanın etkisiyle yavaşça netleşti.Her tarafım ağrıyordu ama vücudumun sağ kısmı tamamıyla uyuşmuştu. Nedeninin yanımda uyumakta olan adam olduğunu fark edince olaylar zihnime üşüştü. Başımı arkama yasladım. Dante'nin güzel kokusuyla sızmıştım.Nedense bu durumdan da rahatsız olmamıştım.Olmalıydım. Sağ kolum aramızda sıkışık iken sol elim onun bacağındaydı. Uyku hali geçince ve çevremin farkına varmaya başlayınca hissettiğim ilk şey çenemde olan ıslaklıktı. De Luca'nın kucağındaki elimi yavaşça ondan çekip çeneme götürdüm ve ovaladım.

Salyam akmıştı(!)

Gerçekten salyam akmıştı.Bir tarafım bunun yorgunluk gibi fizyolojik ve psikolojik olarak nedenlerini sıralamak isterken diğer tarafım salyamın nedeni yanımdaki adamın başından beri farkettiğim ama görmezden gelmeye çalıştığım etkisi olduğunu söylüyordu.O olabilir miydi?Ailemdeki kadınların bahsettiği ve sürekli anlattığı hikayelerdeki adam benim için Dante De Luca mıydı?Hemde daha tanışalı 24 saat olmadan.

Dengem iyice bozulmuştu. Sakinleşmek için derin bir nefes aldım. Genetik özelliğimi kullanma kararını aldım ve akan salyamı tekrar dudağımdan silerken De Luca'nın boynuna kısa bir bakış attım.Neyse ki bir ıslalık yoktu.Rahatladım.

Ama rahatlayışım kısa sürdü çünkü Dante gözlerini kırpıştırdı ve yüzüme yarı aralık gözler ile bakarken bir şey belli etmemek amacıyla masum masum gülümsedim.Bir yandan da tepkisini merak ettiğim için alaycı bir şekilde söylendim.

"Günaydın patates kızartmam" 

"Ne?" anlamazca homurdandı.

"Alışman gerek Bay De Luca sahte de olsa nişanlı olduğumuz için sana istediğim gibi seslenebilirim"

Allah'ım tüm karizmam gitmişti.Şuan kendime çok üzülüyordum.

"Ahh...ben almayım"

"Aslına bakarsan bunun için senden izin almadım" yüzüme dik dik baktı ve bir süre sonra orta yol bulmaya çalışır gibi konuşmaya başladı.

"Pekala bak bir anlaşma yapalım beni adımla çağır adamlarıma istediğin takma isim ile seslen" Cazip bir teklif olduğu gibi konuştuğumuz konu çok saçmaydı. Konuyu bence de kapatmalıydık.

"Efendim geldik inebilirsiniz" diyen görevliye başı ile kısa bir onay veren Dante saçmalığımıza tamamen son verdi. Elini bana uzatırken gözlerim hareketini yavaş çekim izliyordu. Görev gereği de kurmam gereken bir yakınlıktı bu o yüzden kendi isteğim olduğunu düşünmemeyi tercih ettim.Yine.

 "Hazır mısın ajan?" aramızda koca bir beklenti oluşmuştu ve bu tenime çarpmış gibi dudaklarımın yukarı kıvrılmasına neden oldu. Bakışlarından çıkan sıcaklıkla elaları parladı ama gülmedi. Onun yerine elini hafifçe hatırlatırcasına oynattı.

"Asıl siz hazır mısınız Bay De Luca?" elini tutmadım. Tersine onun yaptığı gibi avucum yukarıda olacak şekilde açık bıraktım. Hareketimle kısa bir an alçak seste güldü. Çıkan tonun güzelliğiyle şaşkınken kocaman avucu elimi ilk tanıştığımızdaki gibi yani 4 saat önceki gibi çoktan sarmıştı.

"Eğlenceli olacak"

"Kesinlikle" tereddütsüz onayladım.

Ellerimiz birbirine kenetli arkasına döndü bir adım attı ama durdu. Sorunun ne olduğunu anlamak için tetikte beklerken kısa bir süre sonra geriye döndü. Ve evet o sıcak gülüşlü adam gitmişti.

TEHLİKELİ GÜZEL(tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin