Mutluluk part 2

44K 2.2K 306
                                    

Multimiz var arkadaşlar.Bakın lütfen.....:)

!!Güncellenen Duyuru!!!
Kitaba başlayan veya başlamış olan arkadaşlar. Ben begenmesem bile birinin yaptigi yemegi yedikten sonra "eline sağlik" diyen biriyim. Bir bölümü 1000 kisi okuyup 100 kisi oy veriyorsa bu haksizliktir. Buraya son yayimladigim bölümden geliyorum ve 10 da 1'i oy vermis. Oy ile destegini gostermeyip üstune bolum istemek saygisizliktir. Bu cümlelerim okuyup begendigi halde oy vermeyen,unutan ve yeni bölum isteyenler icindir.

!!!

Islık sesleri her dakika artarken bozulan sinirlerimi sakinleşmek için görmezden gelmem gerekti.

Tanrım!

Bu adam sabahtan beri tüm ev halkına gına getirmişti!

Hiç bir şey yapmadan!

"Kızım bu çocuğu ilk kez ben böyle görüyorum!"annemin endişeli sesine yüzüm buruştu.

"Ebru anne dedik ya sana oğlun aşık oldu diye!"Emir'in sırıtıp çapraz koltuktan lafa atlamasına ise sadece göz devirdim.Kolunun altındaki Emily'de kıkırdadı.Annem onlara dönünce Emir'e ters ters baktı ve cırladı.

"Aaaa!Bıraksana kızı!Her dakika dibindesin!"

"Asla!"sert bir karşı çıkıştı ve bu sefer de babam Emily'e dönüp lafa karıştı.

"Kızım sen nefes alabiliyor musun orada?"alaylı sözlere sırıtırken kızaran arkadaşım onu zorla tuttuğu belli olan Emirden boşa bir çaba ile uzaklaşmaya çalıştı.

"Çağlar baba bırakmıyor!"biraz sinirli biraz isyankar çıkan sesine tezat gözleri utançla ve mutlulukla parlıyordu.

"Hey Allahım!Daha evlenmediniz beyefendi!O yüzden hemen bırak kızı!"babamın elindeki gazete üzerinden attığı sert bakışlar işe yaradı.Emir homurdanıp Emily'i bırakmadan önce yanağına küçük öpücüğünü kondurdu ve kolunu omzundan çekti.Kırmızı yanaklarıyla tatlılığını zorlayan kızılım derin bir nefes alıp kalktı ve sol tarafıma oturdu.

"Biraz Beril ve Burağa laf etsenize siz!"-emir

"Onlarada farklı davranmıyoruz ki oğlum."-annem

"Öyle mi Ebru anne?Peki kızının italyan bir tehlike altında olduğunun farkında mısın?"-emir

"Oğlum tehlike de olan varsa o da Dante...Yavrucak şu cadıdan çekmediği kalmadı valla 1 hafta da."-annem

Yavrucak?

Dante mi?

"Kızımı karıştırmayın!"-babam

Sinirle bir nefes verip babamın homurdanmasına eşlik ettim.Annem ve Emir bizi takmadan tartışmalarına devam ederken içimden bir 'ah'dedim.Dante De Luca adlı şahıs beni sürekli tahrik edip deli olmamı sağlıyordu.Bende karşılık olarak öfkeleniyordum.Dante'ninse ağzına çalınıp imkanlardan dolayı daha fazla tadamadığı bal nedeniyle de morali bozuluyor agresif agresif takılıyordu.Kaçamak bir kaç öpücükten fazlası olamıyordu malesef şuan.

Küçük öpücükler!

O yüzden yaptığımız sabit tek şey Gia'yla ilgilenmekti.Sonrasında Dante İtalyadaki işleri için extra çalışıyor bende annemin zoruyla ya ona yardım ediyor-ev işleri ki genelde batırıyordum-ya da eski kondüsyonuma ulaşmak için antreman yapıyordum.

Sabahları soğuk ve karlı hava demeden kalkıp en az 4 km yürüyüşümü yapıyor akşamları da garajda çoğunlukla Denizle çalışıp Vincent'e hızlandırılmış sokak dövüşü öğretiyordum.Emir genelde Emily ile ilgileniyordu.Gia zaten bir dakika boş kalmadan aile üyeleri tarafından yoğun sevgiden şımartılıyordu.

TEHLİKELİ GÜZEL(tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin