chapter 22

1K 51 23
                                    

ahum hier ben ik weer! 

na paar maanden.....dit voelt zo erg, gelijk ik wel trouwe lezers heb achtergelaten door niets online te zetten..maar goed waarschijnlijk verwachten jullie nu een hoofdstuk? ((:
 nouuuu hier is hij ^^

~~~~

Pov. Faith 

(zonder ' = Faith, ' = Serah, ° = Celeste, " =  Malia)
'Faith?!'.. 

°Faith?!..° 

ik hoorde mijn geesten in mijn hoofd naar mij roepen maar vond de kracht niet om direct te kunnen reageren. het duurde een tijdje voordat ik de kracht vond en dat ging nooit zonder de stem van mijn nieuwe geest... Malia.

"Faith?! het spijt me, het spijt me! door mij heb je nu zoveel pijn gehad en heb je bijna geen kracht meer om te reageren en..-"

ik suste haar in mijn hoofd het is al goed, ik ben oké nu

'Faith je spreekt weer!' riep Serah zo luid mogelijk ouch!

Serah riep ik op een geërgerde toon terug

'sorry...'

direct daarna begon Celeste mij aan te spreken °Faith alles oké nu?! ik was doodongerust omdat je niet praatte met ons!°

ik grinnik om mijn overbezorgde geesten ja het gaat wel

"mooizo. oh en ik ben jeweetwelwie" vervolgde Malia

jij ook een hallo Malia ze gaf een scheve grijns maar liet het daarbij

'Faith? misschien is het terug tijd dat je je ogen opent..'  

ik gaf haar alleen gelijk om vervolgens mijn ogen te openen en een licht mijn ogen weer te doen sluiten. ik vervloek het licht voordat een stem mijn ogen weer doet openen.

Pov. Lars

ik voel haar aanwezigheid groeien en draai mij in een ruk om. ik loop terug naar haar toe en ga op de stoel naast haar bed zitten. nog geen seconde laten gaan haar ogen open maar door het felle licht sluit ze ze ook meteen. ze is wakker.. ik zucht opgelucht

"Faith?"

ze hoort mijn stem en haar doordringende ogen kijken mij plots aan

"Hoe lang was ik weg?.." ik kijk haar bedenkelijk aan

"uhm toch een dag" ze slik haar adem in

"nieuwe geesten zijn vermoeiend.." ik grinnik bij haar woorden en sta terug op

"ik ga wat te eten voor je halen, je moet honger hebben" ze kijkt me onschuldig aan als haar buik opeens begint te rommelen. ik lach eens en loop dan de kamer uit.

Pov. Cassedy

"uhmm.. nouja.. nee dacht het dus niet" mompel ik bedenkelijk terwijl ik mijzelf aankijk in de spiegel.

ik draag een groen jurkje die mijn vrouwelijke vormen goed laat uitkomen. ja je ziet het goed, ik draag iets anders dan die magiër kleren die ik in de vorige winkel zag.

ik had namelijk een normale winkel gevonden waar ik direct in liep om te shoppen. ik bedoel wie houd er nou niet van shoppen?! ik trek het jurkje uit en pas een ander jurkje die in het pashokje hing. vergeleken met het vorige jurkje staat deze mij uitstekend goed!

Faith | ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu