chapter 15

1.4K 64 48
                                    

pov. Cassedy

Wat zou er nu met haar aan de hand zijn?! ze ligt al de hele tijd te kermen van de pijn en zit de hele tijd in een mindlink! Dit is verdorie niet de bedoeling!

ik moest haar vermoorden om bij Lucas te zijn! maakt ze mij het zo gemakkelijk? ik stopte die gedachte al rap in mijn achterhoofd want ik moest haar vertrouwen winnen

Toen ze wat kalmer werd zette ik haar met haar rug recht tegen een boom. Ik kon nog net zien hoe de duisternis haar meenam in een diepe slaap.

Ik bekijk haar voor de tweede keer onderzoekend aan. Ze ziet er zo breekbaar uit.. met veel problemen. Ik begin medelijden te krijgen?! NEE DAT MAG NIET! 

ik sloeg mijzelf drie keer op mijn hoofd om die gedachte te vergeten. Zonder succes. Ik weet niet of ik deze missie aankan.. ik bedoel.. buiten het feit dat ze met MIJN toekomstige man ging lopen heeft ze mij persoonlijks niets aangedaan.

wacht dat is het juist wel! ze wou MIJN man nemen! zo veranderde ik weer naar de kant die haar het liefst ziet doodbloeden in mijn handen. Ik moet eerlijk toegeven dat het een lastig taakje is om mijn vampier geur te verbergen.. om de 6uur moet ik zo een drankje drinken. En die smaakt eigenlijk vreselijk slecht! Ook de bloedgeur is moeilijk te bedwingen.. mijn tanden willen de bloedsmaak van een weerwolf, een mens of alles wat hier leeft.

~~~~~
Ik zit hier nu al 2uur te wachten in de hoop dat Faith weer wakker wordt. Nu pas toont ze aan dat ze wakker is. Eindelijk! dan kan ik naar haar roedel en zo weer proberen verder gaan met mijn plan! ik lachte duivels in mijn hoofd. Want ja, als ik het luidkeels zou doen merkt Faith dat er iets niet klopt!

pov. Lucas

Ze is nu al effen geleden vertrokken en ik heb er een goed gevoel over! Binnenkort zal Faith de mijne zijn! Niemand kan nu nog tussen mij en mijn plan komen te staan.

Ik heb mijn keuze gemaakt en wil die natuurlijk ook echt hebben. Faith hou je vast meid! je toekomst zal volledig anders eindigen dan dat jij je kan voorstellen schat.

automatisch verschijnt er een glimlach op mijn gezicht als ik aan haar denk.

~flashback~

Daar stond ze dan. Mijn toekomstige vrouw. Ze is nu nog maar 10 en ik ben er zeker van. Als ik koning ben zal zij naast mij staan en samen heersen met mij. Ze is bloedmooi! ik zou haar nooit iets kunnen aandoen. Ze heeft een puur en lief karakter dat perfect is voor een koningin. Ook weet ik van haar toekomst en wil ik daar een twist aan geven. Zij moet mij 'vermoorden' om de 'wereld' te redden.

Woedend over deze toekomst ben ik naar haar opzoek gegaan. Maar ik ben stapel op haar geworden toen ik haar voor het eerst zag. Ik wil haar niet vermoorden om mijzelf te redden. Ik wil dat ze gelukkig leeft net als ik. Dit is de enige oplossing

Faith | ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu