11

878 66 30
                                    

Helllöööö
İyı okumalar ajxbeish

Matt büyük bir masayı bizim için tutmuştu. Hepimiz az önce Jack'in yaptığı espriye gülerken (Dünya dönerse Ay köfte midir? sjdjs) masaya geçtik. Daha yemeğimden bir lokma ağzıma atamadan telefonum çaldı.

Arayan ilginç bir şekilde babamdı. İlginçti çünkü en azından bence şu an ameliyatta falan olması gerekiyordu. Hemen aramasını cevapladım. Bu arada zil sesim Sünger Bob'un jenerik müziği olduğu için masadaki tüm gözler bana döndü.
"Alo?" Dedim. Babam ise cevap vermeden hemen konuya girdi.
"Alice, endişelenmene gerek yok önemli bir şey değil. Ama annen bugün normal bir baygınlık geçirdi." Dedi. Baygınlığın normali mi vardı ki?
"Ne normali baba? Senin hastanende değil mi?" Dedim telaşla. Bu arada Shawn bana bakıyordu.
"Gelince öğrenirsin, annende iyi. Bu arada okul müdürüne biraz önce haber verdim gelebilirsin." Dedi.

Cevap vermeden telefonu kapattım. Shawn endişeli gözlerle bana bakıyordu. Durumu kısa bir biçimde açıkladığımda hepsi aynı anda "Bende geliyorum." Dedi. Ay yerim ya nasıl beni düşünüyorlar!
"Çocuklar gerçekten gerek yok." Dedim. Ama Shawn elbette dinlemedi.
"Ama ben geliyorum." Dedi ve hızlıca yemekhaneden çıktık.

-
Hastaneye ulaştığımızda hızlıca jinekoloji bölümüne çıktık. Çünkü resepsiyona gidip, "Ava Fox?" diye sorduğumda sevimsiz hemşire,
"Jinekolji bölümü. 3221. odada." Demişti. Jinekoloji olayını anlamamıştım. Gerçekten jinokoloji ne alakaydı?

Shawn ile odaya gittiğimizde odada annem ve babam vardı. Babamın ameliyattan çıktığı belliydi çünkü başında hala bonesi vardı. Annem ve babam beni görünce gülümsedi.

"Anne iyi misin? N'oldu sana? Babam normal bi' baygınlık olduğunu söyledi ama anlamadım." Diye cümleleri sıralayınca annem babama dönüp,
"Sen söyle Jeremy." Dedi gülümserken.
"Bir kardeşin oluyor!" Diye çığırdı babam. "Really Nigga" yüz ifadesiyle annem ve babama bakıyordum. Sonra Shawn'a baktım. Anırmamak için zor duruyordu gerizekalı.

"İnsan yapmadan önce bi' söyler değil mi? Bak işte şunu söyle yapacağız onu böyle diye değil mi?" Dedim. Annem ve babam beni dinlemiyordu bile.
"Ben eve gidiyorum." Dedim. Okulda bitmişti zaten. Annem ve babamın hastanede kalacağını biliyordum çünkü muhtemelen annemi "ne olur ne olmaz" felsefesi ile hastane tutacaklardı. Babam da zaten çalışıyordu.

Huhu ev bana kalmıştı.

Shawn'ın kısa bi' "Tebrik ederim efendim." Şeysinden sonra sonunda hastaneden çıkabilmiştik.

Bölüm geç geldi ay em sori habdhw

Eye contact diyor ve susuyorum jabsha

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eye contact diyor ve susuyorum jabsha

NICE TO MEET YOU|| SHAWN MENDESWhere stories live. Discover now